Scudo Sports

Ciddi Kaza Geçirdik (09/07/2016 - Polonezköy Yolu)

Tatil beldelerinde İstanbul'da yaşadığım hiçbir tehlikeyi yaşamıyorum. Saatlerdir sürüş yapıyorum, yakınımdan geçen bile olmadı. İstanbul'da bisiklet kullanılmaz, İstanbul otomobillerindir anlayışı var. Görünür olup yeri geldiğinde bisikletli olarak en sert tepkiyi vermek gerekiyor. Mahkeme ise mahkeme, kavga ise kavga. Bisikleti seve seve kabullenecekler..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Scudo
ikinizede çok geçmiş olsun umarım size çarpan o organik yaşam formu da hakettiği cezayı alır

@Contry Bu tavrınız hiç doğru olmamış size vuran kişi sizi hastaneye götürmeye çalışmış siz 3 kuruş taksi parası alıcam diye gitmemişsiniz ya çarpma sonucu bir iç kanama geçirmiş olsaydınız başınıza iş gelseydi hem size hemde size çarpana yazık olmayacakmıydı

Bu arada kaza yapan arkadaşlara çok geçmiş olsun maalesef maganda nın kadını erkeği olmuyor resmen tesadüf eseri yaşıyoruz belanın nerden geleceği belli olmuyor siz düzgün gitseniz illa bir rahatsız size gelip çarpabiliyor

Allahtan sizin ciddi birseyi yok. Davaya fazla bel baglamayin derim burasi Turkiye malesef. Buyuk gecmis olsun

• Beğen
Çok geçmiş olsun umarım dava lehinize sonuçlanır. Aslında bisiklette veya kaskta sürekli çekim yapan bir kamera taşısak böyle durumlarda elimizde kanıt olabilir. Siz bu konu hakkında ne düşünüyorsunuz?

• Beğen
Geçmiş olsun. Altı üstü stres atalım, biraz eğlenelim, spor yapalım diyoruz da caddeye her çıkışımız bir bilmece.

Öncelikle çok geçmiş olsun. Şu ana kadar ALLAH(C.C.)'a şükürler olsun böyle bir olay başıma gelmedi. Üstelik çok tehlikeli ve dev kamyonların vızır vızır geçtiği yeni havalimanı yolunda sürüyorum. Belki inanmayacaksınız ama daracık yolda o kamyonların çoğu geçiş mesafesini koruyup yanımdan kontrollü geçiyorlar. Ama bu kelle koltukta sürüş, tamamı ile şöförlerin insiyatifinde devam ediyor. Birgünde bizim başımıza gelip gelmeyeceğini kimse bilemez. Bu açıdan sanırım tek yönde çekebilen kameramı değiştirip, yeni 360 derece çekim yapabilen her yönden gelebilecek tehlikeyi çekebileceğim şekilde bisiklete yada üstümde konumlandırabileceğim kamera sistemine geçeceğim. Biraz tuzlu olacak ama olması gerekiyor. Şu zamanda en önemli olay haline geldi bu artık. Tekrar geçmiş olsun ALLAH(C.C.) beterinden korusun İnşaallah.

İnsan taklidi yapamayan bir canlı ile karşılaşmışsınız. Büyük geçmiş olsun.. O çarpan canlı bir kez insan taklidi yapsın herşey unutulabilir.Ülkem bu canlılarla dolu malesef...

• Beğen
İnsan görünümlü varlıklarla uğraşmak zor, geçmiş olsun çok

ASUS_T00J cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Allah acil şifalar versin. Konuyu takibe alıyorum. Dava süreci ve sonucu hakkında bizleri bilgilendirirseniz sevinirim. Onun dışında şu anda yardımcı olmak için yapılabilecek bir şey varsa başımız gözümüz üstüne. Tekrar geçmiş olsun dileklerimi iletiyorum.

Öncelikle geçmiş olsun. Lütfen sonuna kadar yasal süreci takip edin. Tüm haklarınızı kullanın. Yarıda bıraka bıraka her şey daha da kötü oluyor bu ülkede. Sadece bu konuda değil her konuda sonuna kadar artık haklarımızı kullanmalıyız. Sessiz kalmak ya da vazgeçmek bu tip insanları daha da cesaretlendiriyor.

Kimse alınmasın ama kadın sürücülerin % 90 şoför değil. Ama ne iş ise o %90 kısım %90 ı da kendilerini çok dikkatli ve iyi sürücü olduğunu sanıyor.
Geçen sene şehir içinde caddeden giderken önündeki araç geçti tam ben geçiyorum tam sağda beklemekte olan araba üzerime yürüdü hizlandim ama arka tekere çarptı düştüm. Kalktım bayan şoför. "Pardon sizi görmedim" diye cevap verdi .kafam attı tabiki. " 1.81 boy olan insanı gözünüz nasıl görmez Hayalete benzer yanim mi var .beni gormuyorsan bisikleti de mi görmuyorsun. " sonra kalktı şoför hanim birden çıktın önüme dedi. Gelde burdan yak. Senle uğraşmaya değmez deyip çekip gittim.
Konuşsak daha suçlu biz olacağız.

• Beğen
ucuz atlatmışsınız sizde fazla bir zarar çıkmamış insanda vicdan olmayınca havyandan bir farkı kalmıyor maalesef. insanlarımızın genelinin ipi kopmuş ne hatasını anlar nede üzülür umarım gereği yapılır'da aklı başına gelir... (Yeri değil ama o kadar çok kaza haberinden sonra, Action kamere alacağım şuanda memnun olduğunuz ürünler var ise msj yolu ile ulaştırırsanız sevinirim)

• Beğen
Çok geçmiş olsun.

Sizinle aynı yönde ve şeritte giden araba size arkadan çarpıyor, sonra gidiyor önde giden kız arkadaşınıza çarpıyor. Doğru mu anlamışım?

Dava açmaktan kastınız avukat tutup dava açmak mı yoksa polise verdiğiniz ifade sırasında davacıyız mı dediniz.

Anladığım şekildeyse sürücü hatalı. Siz yine de bir avukat tutup olayın üstüne gidin. Savcıya işi bırakırsanız işi savsatır.

Son günlerde hergün bir kaza başlığı açılıyor. Artık İstanbul bisiklet sürülecek şehir olmaktan çıktı.

Bisikletliler derneğine de danışırsanız belki size yol gösterirler.

https://www.bisikletforum.com/dosyalar/20160709_145707-jpg.77956/

Bu yolun az ilerisinde tırmanış sırasında sağ şerinin dibinden gitmeme rağmen arkadan gelen araç silme yanımdan geçti kendimi anlık refleksle asfalt dışı bozuk yola bırakmıştım. Polinezköy yolunda emniyet şeridi olmadığı için risk artıyor buraya kahvaltıya gelenler epeyce araç trafiği oluşturuyorlar. Kışın ise çok rahat bu yollar.

Geçmiş olsun.

@İbrahim A. Cok gecmis olsun hocam.Ne araba surmesini biliyorlar ne kanunlari ne medeniyeti.Senin yerinde olsam kendimi tutamayip girisirdim ona.

• Beğen
Bence çarpan çok haklı. Bisiklet sürmek ile zaten kendinizi öldürmek için ilk adımınızı atmışsınız.

Çok geçmiş olsun. Ülkemizde ne yazık ki bisiklete ve bisikletliye hiç saygı duyulmuyor. Umarım davayı kazanırsınız.

• Beğen
Geri