Scudo Sports

Ciddi Kaza Geçirdik (09/07/2016 - Polonezköy Yolu)

@SAVAŞ
Tebrikler, özellikle son paragrafta inanılmaz mükemmel tespitler!

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Scudo
artık bisikletlerin önüne ve arkalarına mini kameralar takıp mı yola çıkalım, ne yapalım gerçekten çaresiziz.

Bu tür olaylarda verilecek ve ana habere çıkacak birkaç okkalı ceza çok iyi olurdu. Beni solladılar demesi bisiklet yolu hikayesini bildiğini gösteriyor. Hem ahlaksız hem uyanık..

LG-D855 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

@Ömer E. aynen öyle, ülke olarak ne zaman bu kadar karaktersiz olduk hala inanamıyorum... ince buz üstün de pedal çeviriyoruz...

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
@Murat Semiz

@Erdem C.

bu kamera görüntüleri delil niteliği taşıyor mu peki. daha önce işe yaramış mı hiç? almak lazım mı? şahsa özel bir kamera sonuçta mobese kamerası değil.

sele altına ; (link)

şöyle uygun bir kamera

ön tarafa da su geçirmez bir kamera ya da aksiyon kamerası alınabilir... delil olsun olmasın, Şu olayı kameraya kayıtları olsaydı, sosyal medyayı gayet güzel ayağa kaldırabilirdik.

@SAVAŞ haklısınız valla ne diyeyim. adli mercilerde karşıma dürüst insanların çıkacağını ummaktan başka çarem yok. Çünkü darp izleri, bisikletlerdeki hasarlar, düştüğümüz bölge, bunların hepsi biz anlatmasak bile olayı ifade edecek şekilde belirgin.
@Mehmet Vidinli maalesef, bütün çürüklerimiz sol tarafımızda, sağdaki su kanalına uçuyoruz ama onu sollamaya çalıyormuş. Sollayıp da ne yapacaksak..?
@ömer solak kafamı biraz daha toparladıktan sonra süreç ile ilgili bir kaç sorum olacak size. çok teşekkürler.
@Behram Belek sizinki gerçekten kaza olmuş, belli ki insan çarpmış. Bana çarpan zaatın bilerek çarpmadığından hiç bir zaman emin olamayacağım.
@Ozan k. ancak dediğinizi deneyebildim ama kayıt bulunamadı. Süreci nasıl takip edebileceğimi ben de bilmiyorum. Süreç boyunca hep normal polis ilgilendi bizimle. Trafik polisi gelmediği içi kayıt bulunamamış olabilir mi? Yoksa daha sisteme düşmemiş midir? Komiser adli tatile girdiğimizden sürecin normalden uzun süreceğine değinmişti.
@kamer32 gizli görüntü almıyorsan delildir.

Geçmiş olsun. Maalesef bilinçsiz ve bir o kadarda küstah bir tavırla yaklaşmış.

@İbrahim A.
Yine de hocam bişey daha söylemek lazım, haklısınız olayla ilgili olarak ama cezalandırıcam diye kendimizi daha fazla üzmeyin diye düşünüyorum. Gerekeni yapmayın diye anlaşılmaz umarım dediğim şey...

• Beğen
Çok geçmiş olsun. İnsanlığın bittiği bir ana denk gelmişsiniz. Dilerim en kısa zamanda sağlığınıza kavuşursunuz. Karın bölgesindeki o morluk iç kanama olasılığını getirdi aklıma. Lütfen ihmal etmeyin. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
@aknorl dediğinizi anladım. Burası Türkiye olduğu için haklısınız. Sosyal medya ve basın yoluyla durumu mümkün olduğu kadar yaymaya, insanların dikkatini çekmeye çalışıyoruz. Bu dava sayesinde daha fazla insanın bilinçlenmesini hedefliyoruz. Konu bazı haber sitelerinde ve ekşi sözlükte yer bulmaya başladı bile. Bunu yapmak zorundayız. Düşünebiliyor musunuz, ehliyeti olan biri bisiklet ile yolu paylaşması gerektiğini bilmiyor. Onu geçtim kaza anında yapması gerekenleri bilmiyor, onu geçtim ilk yolda yaralı bir şekilde iki insanı bırakıp kaçabiliyor? Sonra yine bizim aramızda volta atıyor.... Ohh ne ala...

@SerkanH teşekkür ederim. Neyse ki sevk edildiğimiz Beykoz Devlet Hastanesindeki doktorumuz kafa ve vücut bölgesi için tomografi çektirdi. Kan ve idrar testi yaptı sonuçlar temiz.

Ben olaya Cinsiyet olarak yaklaşmıyorum. Teşbihte hata olmaz. Ayının Dişisi de Erkeği de Ayıdır benim için aynısı diğer canlılar için de geçerli olduğundan. Biz fazla etik değerlerle bakıyoruz olaya. Magandanın cinsiyeti yoktur.
Çarpan kişinin cinsiyetine değil ahlaksızlığına takıldım.

Kafa atmak isterdim kadına ama biliyorum ki haklı iken haksız konuma düşeceğim.

Çok geçmiş olsun hem size hem kız arkadaşınıza.

@kfy11
Bu kamerayı bayadır takip ediyorum kullanan var mı

https://i.hizliresim.com/pPA5go.jpg Bu aparalta tam portbagaja takılabilir

• Beğen
Tepkiler: kfy11
@İbrahim A. Hocam hiç beklemiyorsunuz ve derhal raporun tutulduğu karakola gidiyorsunuz. Rapor tutulmussa alıyorsunuz tutupmamissa tutanagi aliyorsunuz şikayetçi olduğunuzu bildiriyorsunuz. Asla asla olayın peşini bırakmiyorsunuz . Bu işler hep sürüncemede bırakılır hep bıkıp olayın peşini bırakmaniz istenir.
Hak ararken hain terorist gomünük ve anarşik olma dünyasına hoşgeldiniz. Polis memuru sizin gibi Avrupalı özentisi hevesli bisikletçiye yolda araba çarptı diye uğraşacak hali yok. Siz terorist gibi gidip kahraman polisi şımarık taleplerinizle meşgul etmezseniz bu iş cozulmez.
İyi niyeyliys ofleye pofleye rapor tutar veya savcıya yönlendirir .

• Beğen
@Ozan k. teşekkür ederim. Maalesef oraya gidebilmek oldukça zor. yarın şirketten araç isteyip gitmeye çalışacağım.

• Beğen
Tepkiler: Ozan k.
Çol çok geçmiş olsun, okuyunca asabım öyle bir bozuldu ki anlatamam. Teybiyesizlik bu kadının yanında zerre gibi kalır.

• Beğen
Zamanında banada zengin picinin biri çarpmıştı ehliyeti yoktu galiba eli ayağına dolaşmıştı hastaneye gidelim diye ısrar ediyordu evim çok uzakta diyip taksi parası istemiştim iyi para kopardim lavuktan bisikleti yeniledim o parayla uyanık olacaksın .

çok geçmiş olsun hocam her ikinize de o sürücü bayanın pişkinliğine bak

• Beğen
Geri