Scudo Sports

Ciddi Kaza Geçirdik (09/07/2016 - Polonezköy Yolu)

Scudo
Çok geçmiş olsun acil şifalar diliyorum çok dikkatli olmak lazım emniyet şeridide mübarek ne büyük.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Cok gecmis olsun...Allah belasini versin o kadininda...lan kopek al hastahaneye gotur insaliktir bu...bi yardim et...baba sen yanlis yapmissin atacaktin kafayi o senle ugrasacakti simdi sen ara polisi dicektin ne yazikki bole...bu türlere bole..kiracaktin aynasini...ne diim ya yeter ama...her gun kaza...

Birkere mevzuya arabadan girelim. Eski çalıştığım iş yerinde ota ..ka koşturan bir araba nesnesi olarak hyundai h 100 sadece sacdan müteşekkil bir götürgeçtir. Ticarilerin dinazoru sayılan bu götürgeçte nalbantlık belleyen acemilerin tamamına yakınız apaçi ırkındandır ve bu götürgeçe hııınnnn hıın şeklinde ara gazı vermeyi olmazsa olmaz bir halt bellerler. Bu sac yığınında çarpışmadan saniyeler önce şöyle bir muhabbetin dönmüş olması pek muhtemeldir. Teypten kahtalı mıçının sesi yükseliyordur.
Erkek olan yandaki: yengem benim meaşallah ne güzelde solluyon, şoför nebahatmısın nesin. Bir eksiğin vites koluna tespih.
Direksiyondaki hırpo: eyvallah yiğenim elhamdülil inançlı bacıyız, yakışır.
(Kahtalı mıçı sesi karışımı bir ara gazı verir hııın hıın)
Erkek olan yandaki: abıla nasılda usta sürüyon.
Hırpo (altın bileziklerini daha bir göstererek bir kolu arabanın dışında) öyle tabi koççum ben koydeykinen güzel jon derre gullanırıdım....

Geçmiş olsun. Böyle haberleri okudukça bisiklete binesim gelmiyor. Ucuz atlatmışınız. Kırık çıkık yok en azından. Sikayetçi olmanız iyi olmuş. Zararınızı ve hastane masraflarınızı karşılamak zorunda kalırlar. Adli tıptan rapor alsanız raporlu oldugunuz gün icinde ücret ödemek zorunda kalırlardı. Birde kötü niyet var sizi bırakıp gitmiş. İnsanlık ölmüş. Belki iç kanama yada travma vardı ve bu bilinmiyordu. Çok üzücü nereden bakarsan bak...

• Beğen
Geçmiş olsun böyle cahiller yüzünden bazen ülkemden soğuyorum ne demek bisiklet yolu mu burası bisiklete vergi vermiyor muyuz bisiklet te bir araç değil mi! Böylelerine ne desen haklısın Tekrar Geçmiş Olsun dava sonuçlansın da hayırlısıyla alın hakkınızı İnşallah

Çok geçmiş olsun.Savcılık uzlaşma müzakere için çağıracaktır.Hastane raporunuz çok önemli.
Zarar ziyan ne varsa tek tek kayıt tutun.Bir avukatınız olsun.Mahkemeler bu tip olayları gözardı etmekte ve hatta sizi ''karşı tarafa kusur yüklemekle'' itham etmektedir.Bu nedenle avukat şart.

• Beğen
Çok geçmiş olsun. Önceki arkadaşın dediği gibi noterden zararınızın karşılanması için ihtar çekin. İlerde açılacak tazminat davasında işinize yarayacak ödemediği takdirde. Ayrıca şikayetinizi de geri çekmeyin. Hukuki anlamda sorularınız olursa yardımcı olabilirim. Stajyer avukatım ve elimden geleni yaparım. Tekrar geçmiş olsun.

• Beğen
"bisiklet ile beni sollarken, bana çarptılar"....yalancılıkta son nokta.

utanmıyor yalan söylerken. iki kişinin canına kast ediyor (bilerek veya bilmeyerek orası ayrı konu) ama utanmıyor.
mantık sınırlarını zorlayan yalanları rahatlıkla söyleyebiliyor. adalet denen kavram yerleşmemiş beynine. hakim desen bile başını kapatacak (yani nasıl yırtacağını iyi biliyor), sistemi çökertmeyi başarmış. gücünü hukuktan değil ama siyasetten ve yandaşçılıktan aldığını biliyor.

"yumruğum"u havada tutuyordum, geldiler vurdular, ben şikayetçiyim, elim acıdı" dese inanacak hakimlerin var olduğunu biliyor.

ben bu kişinin partisini, yaşam şeklini, dünyaya olan, ve kendi partisinden olmayanlara bakış açısını, genel ahlak anlayışını bilmiyorum....diyebilir misiniz?

Forumu baştan sona okudum hiç mi bisiklet meraklısı avukat arkadaş yok! Eğer var ise umarım siz avukatlar da bu konuyu okursunuz yani yardım edin arkadaşlara konu ciddi Allah korumuş daha ağır olabilirdi... Çok geçmiş olsun ülkemizde dua etmeden yola çıkmamak gerek... Ayrıca davayı kazandıktan sonra maddi ve manevi tazminat davası açın peşini bırakmayın çünkü bundan sonra olacak kazalara emsal teşkil etsin tabi kaza olmasın inşallah...

• Beğen
çok geçmiş olsun...:(

Çok geçmiş olsun, acil şifalar.

Bu tip bir forumun bu gibi durumlar için bir hukuk köşesi, sürekli danıştığı avukatları ve mümkünse bu tip davaları takip eden bir veya birkaç tane anlaşmalı avukatı olması gerektiğini düşünüyorum...

Geçmiş olsun, Allah beterinden saklasın.

Geçen de bir kokana bomboş yolda beni eziyordu zor kurtuldum. Sağa baktı göz göze geldik, göre göre cart diye girdi yola önünden geçerken bile frene basmıyor, kulağında kulaklık bir yandan telefon ile konuşuyo, gayri ihtiyari bağırdım birde durup neden bağırıyorsun görmedim diyo, baya da eğitimli bir iş kadını gibi görünüyordu ama eşeklik baki kalıyor işte. Allah bu bencil yaratıklardan hepimizi korusun.

Bisikletliler olarak toplu ve yoğun bir şekilde; ehliyet eğitiminde bisiklet konusuna daha çok değinilmesi ve bisikletli/yayalara karşı işlenen trafik suçlarına daha ağır ceza verilmesi için başvuru yapıp trafikteki farkındalığı artırmalıyız.

• Beğen
@yyokes
Bunu admin moderatöre falan yazmalısın bence

çok gerekli bir şey neden yok ?

Geçmiş olsun arkadaşım, Allah beterinden korusun. Ne yazık ki bu tür kazalar oluyor. Bu nedenle biz arkadaşlarla olabildiğince trafik yükü az olan yollarda bisiklet kullanmaya çalışıyoruz. Her şeye rağmen bu tutkudan vazgeçmek neredeyse olanaksız.

• Beğen
Geçmiş olsun. Siz onu sollarken nasıl sizin yaralarınız sağınızda değil de solunuzda oluyor bunu bir Allah'ın kulu sormadı mı? Bunların ehliyetini alacaksın bisiklet nerelerde gidiyor öğrensin diye, hapse atacaksın kasten öldürmeye teşebbüs diye. Bisikletin, bisiklet yolu olmayan ve ayrıca bisiklet sürülmesi yasaktır yazmayan yolda sağ şeritten gidebilme hakkı vardır. Sadece bunu sokabilsek -varsa- akıllarına yeterli.

• Beğen
Epeyce bir süre önce ters yöne girmiş bir sürücü kavşakta bana çarptı. Gözü diğer taraftan gelecek trafiği kolladığından beni fark etmedi ve bir anda vurdu. Bende de sizin gibi çok ağır olmayan yaralanma vardı. Adam çarptıktan sonra defalarca özür diledi, hastaneye götürmek için ısrar etti. Ambulans çağırmayı teklif etti. Demem o ki kaza sonrası o kadar iyi niyetli davrandı ki doğru düzgün kızamadım bile. Zararı sordu işler biraz sakinleyince. Ben biraz iyi olunca götürürüm. Çıkan rakamı telefonda söylerim. Ödemezsen de ne diyim, dedim. O hengamede adam bana telefonunu verdi. Ben vermeyi unutmuşum. Bir hafta kadar sonra bisikletimi götürdüğümde 150 - 200 lira arası bir masraf çıktı. Çarpan kişiyi aradığımda ilk tepkisi "abi, nerdesin kaç gündür, aklım çıktı bi haber alamayınca, şeklinde oldu." Benden telefonumu almadığından arayamamış. Benden de ses çıkmayınca bayağı üzülmüş birkaç gün. Demem o ki, çarpan kişinin de insan olanına denk gelmek lazım galiba. Bisikletin masrafını da söyleyince hiç itiraz etmeden hesabıma gönderdi. Çook geçmiş olsun :(

Geri