Scudo Sports

Ciddi Kaza Geçirdik (09/07/2016 - Polonezköy Yolu)

@İbrahim A. Polis rapor için sizden ifadevalmadi mi?

Trafik kaza raporu sorgulama diye aratin. Size çarpan kişinin plakasını ve TC kimlik numarasını girin çıkar.
Siz şikayetçi olurken polisin tuttugu tutanakta tc kimlik yazar.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Scudo
Öncelikle çok geçmiş olsun daha büyük bir kazada olabilirdi Allah o kadının belasını versin daha dün Avrupa yakası sahil yolunda istinyeden emirgan sahile doğru gidiyordum önümde seyreden kadın sürücü bir anda frene basarak durup sağa çekti ve hiçbirşey yokmuş gibi arabasından inip cafeye oturdu az daha arkadan çarpıyordum son anda zor durdum arka tekerimin böyle kaydığını ilk defa gördüm az daha takla atacaktım

• Beğen
@hashus1099 İlginç insanların olduğu bir toplumdayız. Şaşırmamak lazım ama hadi pişkinliği de geçtim, insan hiç olmazsa arkadaşlar bir şeyiniz var mı ambulans çağıralım mı bir şey oldu mu, ne gerekiyorsa yapalım der bir şey söyler ama o bile yok. Hani öyle bir yaklaşımı olsa, belki İbrahim bey ve arkadaşı bunu iyi karşılayıp bir şey demeyeceklerdi yani güzel bir şekilde herkes yoluna devam edecekti. Ne diyelim ki. Söyleyecek söz yok artık.

Ülkemizde maalesef 2 ayağı ve yeterli parası olan herkese ehliyet verildiği sürece bunları sürekli yaşayacağız. Ben orada olsam tipinden dolayı bile boğazlamak isterdim o kadını. Cahil insan...

• Beğen
Çok geçmiş olsun cahilin ve yobazın erkeği bayanı yok işte

Birde bu kadının kullandığı arabanın kasko yada trafik sigortası vardır.zararı ne ise teminatları çerçevesinde karşılamak zorundalar.siz bence trafik sigortasından karşılatmaya bakın.icra falan uzun sürer

Çok geçmiş olsun. Peşini bırakmayın. Cezasını alsın

• Beğen
Emsal niteliğinde olumlu bir sonuç alırsınız umarım. Acil şifalar dilerim.

• Beğen
bu çomarlarla ne yapacağız bilmiyorum nereye gitsen hangi taşı kaldırsan altından birtane de olsa çomar çıkıp böyle yapıyor. çomarın kadını erkeği yok hepsi çomar işte. geçmiş olsun.

Çok geçmiş olsun. O bölgede oturuyorumda plakayı net okuyamadım. Plakayı yazabilir misiniz? (Aracı ve bayanı daha önceden gördüm sanırım..)

Geçmiş olsun. Çok üzüldüm geçirdiğiniz kazaya. Bir arkadaşın yazdığı gibi, avukat tutarsanız ceza alır diye düşünüyorum. Resimlerden verdiği ifadenin yalan olduğu belli. Bir de olay yerinde sizi yaralı halde bırakıp kaçmış. Bunun gibilere ders olması açısından peşini bırakmayın lütfen. Şikayetinizi geri çekmeyin.

• Beğen
Hem aracım hem bisikletim var, özellikle araçda iken bisikletli sürücüleri telaşlandırmayayım, korkutmayayım diye ya epeyce arkalarında bekliyorum yada 2 metre civarı yanlarından geçiyorum, lastik patlar, zincir atar, eli kayar, biliyorum çünkü, bu şöför kılıklı şahışa da verceksin bisikleti koyacaksın E5'in ortasına görsün bakalım.

Çok geçmiş olsun, maddi, manevi bütün haklarınızı arayın.

• Beğen
Başı bağlı diye haklı çıkartıp iyi halden serbest kalır bence. Türkiye' de adalete pek güvenim yok.

• Beğen
@İbrahim A. sizmi onu sollamaya çalışıyormuşsunuz?
bu arada çok geçmiş olsun.

• Beğen
Her ikinizede çok geçmiş olsun, acil şifalar dilerim...İnsanlık yoksunu böyle beyinsiz magandalar inşallah gerekli cezayı alırlar..

• Beğen
Önce insan olmak gerek. Allah aşkına yaralı birileri varken sen neyin davasındasın. Yazıklar olsun bize. Bize derken bir parantez açmakta fayda var. Biz artık biz değiliz. Ayrı apayrı insanlarız artık. Ortak insani değerler alt üst. Ölsen bile 'kör mü ölmeseydin' diyecek varlıklarla yaşıyoruz. Zor günler bekliyor bizi çok zor...

• Beğen
Anlaşılan o ki karşıdaki kadın dahi olsa dinlemeden etmeden hemen polisi aramalı gerekenin yapılması gerekli. Öküz gibi çarpıp utanmadan ne işin var önümde diyor ulan o.ç.... senin ne işin var bu dünyada!!! Kadınlığından nasibini almamış utanmadan yalan ifade veriyor..... Çok geçmiş olsun, umarım çok ciddi bir yaralanma falan olmamıştır. Peşini bırakmayın, masrafları karşılarsa dahi asla vazgeçmeyin davanızdan ki bisikletlilere karşı ne kadar öküz olduklarını anlasınlar!!!!

• Beğen
Çok geçmiş olsun,daha ciddi bir yaralanma olmaması sevindirici.trafik kurallarını bildiğini zanneden yaratık maddi manevi zararınızı seve seve olmasa bile karşılamak zorunda kalacağı kesin...

• Beğen
Allah kahretsin bu beyinsiz, insanlıktan yoksun yaratıkları. Onlar yüzünden trafikte bisiklet kullanmaktan korkuyorum. Madem bu hükümet trafiğe çare bulmak istiyor o zaman lami cimi yok bisikletliye sahip çıkacak. Eğer bunu yapmıyorsa taa ebesinin nikahına kadar duble yol yapsalar ne yazar... Duble maholar orada da rahat vermez bize.

• Beğen
Geri