Scudo Sports

Chaİn Guİde

Bülent Onutkan

Forum Bağımlısı
Tepki
923
Merhaba gürsel abi.Bana amoebanın chain guide'ı lazım katalogunda bıkac modelını gordum ama elınızde hangı modellerı var bılmıyorum.Sıtede sadece bır model var!Model seceneklerını resım olarak gorebılırmıyız.Iyı calısmalar!

Scudo
@freerider

Selam
Aslı bisiklet'e yarın soracağım. Fazla bir model seçeneği olduğunu sanmıyorum...
Selamlar

gürsel bey
ben de sizden spd pedallara takılan, normal ayakkabı ile kullanımı sağlayan adaptör hakkında bilgi almak istiyorum amoebanın sitesinde var isterseniz kodunu da yazabilirim ilginiz için teşekkür ederim

@felis911
Selam..
Öyle bir adaptörü (platform) Shimano da yaptı.. Biz satıyoruz: Çifti 15 USD.
Amoeba'nınki buraya gelmiyor..Onlarınki biraz daha geniş ve dişli (sitelerine baktım)

@gürsel

Sımdıden tesekkur ederım ılgılendıgınız ıcın!Hayırlı ısler:)

@gürsel

çok teşekkür ediyorum sipariş için önümüzdeki günlerde haberleşiriz umarım
iyi çalışmalar

@freerider

SeLam.
Bu ürün tekli ayna kol için. (Downhill bisikletlerinde var) 35 dolar fiyatı varmış..

3'lüye uymuyor..
Selamlar..
Gürsel

@gürsel

Bende teklı ayna kol var abı bırtek bu parca eksık(bende freerıde kullanıyorum)en kısa zamanda ulasırım abı cok tesekkur ederım.Iyı calısmalar:)

peki sizde 3 lü aynakola uyan aynakolun altına takılan küçük çarklardan var mı ??

Ben amoeba'nın tekli aynakol için uyumlu olanını kullanıyorum,çok memnunum,Aslı'dan aldım.

@burnout_54

evt onlardan var ama ben 3lü aynakol için arıyorum

@sinto
Amoeba orta mil ile birlikte takılıyor. Dolayısıyla parçanın ucundaki makara sadece tek dişliye uygun.

Eğer zincir çıkmasın diyorsan (link). Bu arka alt çatala (sağ) tarafa bağlanıyor. Bunun yaptığı zinciri germek.

44 USD olduğuna bakma, 30 dolara veririz..(bizde çok durdu da):)

çok teşekkürler ama yakında belki xc ye geçicem o neden le ağırlık eklemektense azaltmayı düşünüyorum o nedenle biraz düşünücem :)

@burnout_54

Hangı modelını kullanıyorsun?Amoeba'da 2 model var cunku! Foto gonderırsen cok memnun olurum,sımdıden tesekkur ederım:)

Geri