Scudo Sports

Cervelo S2

@serdar canıbeyaz

Sadece şeffaf vernik uygulamak istersen , bir kutu sprey vernik yeter...birkaç kat atabilirsin..katlar kurudukça yeni bir kat atarsın...
Sele borusuna ben beyaz bantla 3T grafiği uyguladım ve şeffaf vernikle hem grafiği izole ettim hem de kadroya uymasını sağladım...kelepçeyi de vernikledim.

Vernik sele borusunu takarken sıyrılmaması için boruyu istediğin ayarda sıktıktan sonra bisikletten sökmeden yaparsan daha iyi olur. Ancak kelepçe altından kadroyu iyi maskeleyeceksin .Çünkü işlemi havadar bir ortamda yapasan...vernik partikellerinin rüzgarla tüm bisikletine yapışma ihtimali yüksek olur.
kolay gelsin.. slm

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
Scudo
Değerli üstad selamlar,

Bu sibop adaptörleri konusunda iki lafım var.

Uzun sibopdan hafif olması nedeniyle kullanmış olabilirsiniz.

Ancak sizin özellikle hassas olduğunuz hava sürtünmesi konusu atlandımı acaba.

Çünkü dikkat ediyorum km saati için bile hava sürtünmesi en az olacak şekilde önlemler alınmışken, tekerlek gibi süratle dönen bir parçada yüksek bir hava direnci oluşturmayacaklarmı?

Yoksa hesap neticesinde ihmal edilebilir bir değermi çıkıyor?

Keyifli sürüşler dilerim.

@spokesman

Teşekkürler.
Daha hafif...cümlesinin sonunda bir smiley kullandım.
Yani bunu fazla ciddiye almayın demek istedim.

Bülent i hayrete düşürecek başka bir sırrı daha açıklayayım.
Ben zaten uzun sibop kullanıyorum..60mm lik . Bunlar 10-12 mm jantlardan çıkıyorlar.Fotolara bakınız. Yani ya sibop kapakları kullanacağım, ya da adaptörleri.
Aero açısından bir fark etmez. Birileri yassı ve CX-Raylere uygun sibop kapağı/adaptör yapana kadar. O zaman onları takarım.
slm

• Beğen
Tepkiler: serdar canıbeyaz
http://atakanozdemir.com/index_dosyalar/nazar_boncugu.jpg
Kazasız belasız inş..

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
muhteşem görünüyor

• Beğen
vay arkadaş bu ne böle ya. bu bisikletle yardırın, hız yapın, sakın durmayın diyorum:D

Kendi bisikletimin gücüne gidecek diye resime daha fazla bakmıyorum :)

Böyle bir tecrübeyi yaşamayı chook isterdim. Hayırlısı olsun...

• Beğen
Geri