Scudo Sports

Cervelo S2

Scudo
:eek: Ruh sağlığımızla neden oynanıyor kardeşim, koyulmasın böyle aletlerin resimleri foruma!!!

Gülerek kullanın valla harika...

• Beğen
Tepkiler: Selçuk Çilek
Harika kelimesi biraz anlamsız,harikulade kelimesi biraz yetersiz,fevkalade kelimesi biraz yaklaştı gibi oldu sanki ama bu fevkaladeninde fevkinde be kardeşim...:D :D

• Beğen
Pazar öğlen 13 gibi Türkkonut yolunda gördüm sanırım sizi. Eğer Ankara'da başka Cervelo varsa bilemem tabii ki :D Acelem vardı duramadım yanınızda. Çok güzel duruyordu canavar :)

• Beğen
@Tolga Gürgün

Merhaba Tolga,
Bende seni özledim. 2006 yılında birlikte pedal çevirdiğimiz 600km yi ve daha fazlasını hafta sonu aracımla yapacağım. Bazı anılar canlanacaktır.
Polatlı,Gömü,Afyon,Dumlupınar,Uşak,Salihli ve İzmir anılarının hatırasına selamlarımı iletirim.

Sevgilerimle,

havalar bi duzelecek de elli naz yaptı.
antrenmana çıktığın günleri bi bilsem de birlikte yollarda olsak.

çini ustasının porseleni işleyişi gibi işlemişsin bisikleti.
hayatının bilgisini ve kararlarını uygulamışsın selçuk abi.
gerçekten de öğretici oldu bizim için.
galiba donanıma, tekniklere dair yazmadığın bi milimetre kalmadı bu sayede.

paylaştıkların için teşekkürler...
iyi sürüşler...
yollarda görüşmek üzere

@Selçuk Çilek

merhaba selçuk abi foruma yeni katıldım uzun zamandır bizde cervelo ya bakıyoz Türkiyede nerde bulabiliriz yada sen nereden temin ettin abi yardımcı olursan çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler.

• Beğen
Yaklaşık 20 dakikadır konunuzun içindeyim, ilk fotoğrafları gördüğümde çok güzel dedim ama mesajlar ilerledikçe eklediğiniz detay fotoğraflarını gördüm, asıl güzellik detaylarda saklıymış, çok çok güzel bir bisiklet, ellerinize vaktinize sağlık, keyifle kullanmanızı dilerim:)

• Beğen
Geri