Scudo Sports

Çekiliş Tarihi

Scudo
Ferhatcım özlemişiz yahu seni umarım her şey yolundadır

• Beğen
Tepkiler: Ferhat Köse
valla, Raşit Bey ile şahsen tanışmıyorum ama hem akranım hem de takımdaşım ( BEŞİKTAŞ) olduğunu biliyorum. paylaşımlarını izliyorum ve keyf alıyorum. bence, anladığım kadarıyla, kendisi gayet espritüel, hoşgörülü ve yardımsever bir zat. yurdumuzdan uzaklarda yaşamak kolay bir şey değildir arkadaşlar, bunu ben bizzat yaşamış biri olarak yazıyorum. kendisinin güzel yurdumdan bu kadar uzaklarda olması sebebiyle, bizlere daha bir candan, sıcak, sevecen vs. katılma çabalarını da anlayabiliyorum. kişiler, bazen, söylemek istediklerini ya da duygularını tam olarak yansıtamazlar kelimelere...ben şahsen, yazdığı mesajlarda bir art niyet vs. olumsuz bir şey ima ettiğini düşünmüyorum bile. bu sebeplerden dolayı lütfen alınganlık yapmayalım, yeni yılın şu ilk günlerinde, birbirimize, kalp kırıcı mesajlar yazmayalım, polemiklere girmeyelim derim :) hıı, özelden msj atılır, sıkıntılar giderilir ayrı...sevgi ve saygılarımla, hoşça kalınız...

@ulas
Allaha çok şükür bir sıkıntı yok Ulaş teşekkürler.Mesaiye git gel antremanları düzenle uygula aynen devam.Herkese selam.Forumdan bir yere gitmedim okuyucu olarak takılıyorum sadece, yeni gelişmeler için de tebrikler tüm yönetime...

hayırlı uğurlu olsun güle güle kullansın kazanan arkadaş :):)

seneye bir daha yapalım... :D:D

@Raşit S
Abi keşke şunu kullansaydın "(!)" o zaman yanlış anlaşılmazdın... :)

@Soner Közen
6 Karbonlu Monosakkaritlerden Glikozda üzüldü unutmuşsunuz :(
Tamam lisedeyim ve biyolojiye düşkünüm kızmayın...

• Beğen
Tepkiler: Fatih 1903
Eğer imkanınız varsa çocuk sevindirin sen çocuksan kendini sevindir :) iyi günlerde kullanın

@Ferhat Köse'yi de @Raşit S'i de tanırım; ikisi de forumumuzun değerli abileridir. Bazen anlaşmazlıklar olabilir. Tatlıya bağlandıktan sonra kimsenin kalkıp gitmesini istemeyiz. Yapmayın ya hu... :(

Kazanan meselesine gelince; çekiliş konusunda Murat Çolakoğlu adı bir kez geçiyor, dolayısıyla şaibe oluşturecak bir durum yok. Önemli olan kazananın kim olduğu değil, Delta'nın forumumuzdan birine yaptığı ikramın güzelliğidir. Hayırlı olsun kendisine.

• Beğen
Tepkiler: taskin
Hayırlısı olsun güle güle kullanın,çıkar mı diye beklemesi bile güzeldi ;) bu işi hazırlayanlara ve sponsor firmaya teşekkürler.

Cemal Nalga olayı gibi olmuş yav :) Adı başka biri olan biri neden başka bir isim alır ki..
Ben Raşit S. fanıyım :)
@Raşit S. Foruma yazmıyorsanız aklınıza gelenleri bari bir ÖM ağı kurup fanlarınıza oradan gönderin :) :)

cekilişmi varmış puh :) bisikleti canı gönülden seven birine çıkması en iyisi olur herhalde herkeze iyi forumlar

eee Sevgililer günü çekilişine ne veriyorsunuz..?? :asik:

Geri