Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@ismailht61

Ben özellik olarak demedim. Yani 140 tl daha verip 2018 alınabilir. 2015 alınacaksa bence 1500 den fazla verilmez. O bağlamda söyledim.

@Desert Fox
ALA ALA o_O

Nedense bana 2014-2016 kadrolar daha güzel geliyor tasarım ve geometri olarak.Yen kadrolar çok düz ve adi bisiklet havası katıyor.Siz de benim gibi mi düşünüyorsunuz ?

47ea5cef91c055101e68c29628e4714e.jpg

bu sanırsam 2018 model carraro 225(full paket :D)

93b4c17b802496e1a276743a24a78f67.jpg

Bu da yanlış bilmiyorsam 2015 carrao 225(full paket diyelim)

2015 olan daha hoş durmuyor mu ya da daha kaliteliymiş havası katmıyor mu sizce de ?

a3de4c73440f24fe5bfa025ca35c7b70.jpg

x5_469531624i5z.jpg

örneğin 2016 ile 2018 farkı

son örnektekiler de carraro 230.

• Beğen
Tepkiler: Devilsbutcher
@@AKTÜRK ALİ@ kesinlikle ben de 2017 modellerini sevemiyorum hem renkleri hem de kadro geometrisi çekici gelmiyor özellikle renk konusunda daha da geri gidilmiş bariz şekilde.Yeni bir bisiklet alacak olsam 2017 carraro almazdım ben.Özellikle 321 in üretimden kaldırılması çok üzdü beni sabit maşa olarak en uygun kategoride satılıyordu carraro sitesinde uygun fiyatlı bisiklet kalmadı

@Emrah3668 alet yakıyor resmen piçuuu :) şaa maka 2017 mi 2016 mı alayım deseniz ben 2016 derdim kadro rengi ve geometrisi daha iyi bence 2017 öncesi modellerin

@Desert Fox Teşekkür ederim kesinlikle :)önceki modeller benim beğendiklerim renk seçeneği görsel olarak daha iyi

@Devilsbutcher

Aynen kardeş. Bende onu kasdettim. :) Biraz daha pazarlıktan kastım 1400 - 1500 verilir.

(link)

Bende hastayım bu renge. Bunu sipariş ettim ama yeni model renk geldi :(

a3de4c73440f24fe5bfa025ca35c7b70.jpg

@ismailht61
hayırlı olsun selesinin durumunu test ettikten sonra bilgi verebilir misiniz. Bende 323 var turlarda beni rahatsız etmekte acaba bende mi problem mi var merak ettim

@smalkaya bende de 321 var sele cidden kötü değiştirmek lazım.Ben de en yakın zamanda değşitiricem.Şimdilik sele kılıfı ile idare ediyruz

@smalkaya @Desert Fox pedli içlik veya şort ile deneyin. Bende 327 de çok denedim ama olmuyor. En son decathlondan aldım pedli içlik bütün sorunlar bitti.

@Devilsbutcher Merhabalar .Hangi cesidini ya da hangi fiyat olanı aldınız acaba ? üzerine sort giyiyor musunuz giyerseniz rahatsiz etmiyor mu ?

@Revolutions

Hocam ben decathlondan aldım. 59.90 olan içlik modelden. Şort, eşofman vb. bilimum herşeyin içine giyiyorsun. Hiç sorun olmuyor. İç çamaşırı gibi düşünün. Boxer niyetine. Yaklaşık 100 km bindim hiçbir sorun olmadı. Bunu almadan önce 10-20 km bile sürsem çok sıkıntı oluyordu. Zaten profesyonellerde pedli şort giyiyor. Sele değiştirmek yani kendinize uygun sele almak tabiki güzel birşey ama uzun süreli sürüşlerde bu pedli içlikler, taytlar, şortlar şart bence.

Ayrıca benim aldığımın bir iyisi 99.90 tl ye olanda var. Pedi daha güzel. Ama bence 59.90 lıktan 2 tane alın. Değiştirerek giyin. Birde AliExpressde de var. 30-40 tl arası fiyatlar ile. Kalitesi decathlondaki 99.90 lık ile aynıymış. Yakın zamanda alıp deneyeceğim bakalım.

Ayrıca benim aldığım içlik olan model. Üzerine birşey giymeniz şart. Birde pedli şort ve taytlar var. Onu alırsanız direk onunla bisikleti sürebilirsiniz. Ama bence zayıf olmak lazım onun için. Yoksa hiç iyi durmuyor.

• Beğen
Tepkiler: Revolutions
bende aranıza katıldım 56 kadro carraro sportıve 227

Dosyalar

• 1.jpeg
    1.jpeg
    70 KB · Okunma: 103
  • 2.jpeg
    2.jpeg
    115,8 KB · Okunma: 101
  • 3.jpeg
    3.jpeg
    78,9 KB · Okunma: 101
  • 4.jpeg
    4.jpeg
    138,1 KB · Okunma: 105
Selamlar herkese.... @mehmetozgurcansu bugün itibariyle aynı renk 227 ile bende aileye katıldım. bu kadar kalabaşlık bi aile beklemiyordum açıkcası... ilk izlenimim çok harika bi bisiklet akıcılığına hayran kaldım. tüm msjlara bakamadım ama aldığım bayiide çamurluk takamadılar. bağlantı yerleri yokmuş yada onlar beceremedi. ÇAMURLUK tavsiyesi olan varmı? marka? nerden alınır?. teşekkürler.

(link)

Kardeş ben bunları aldım. Arkanın yeri var. Uyumlu ama ön tek demir takabiliyorsun. Oda yeri yok. Uydurma yaptık bisikletçi ile.
İkide bir sarsıntılarda yerinden atıyor. Durup yerine takıyom. Söküp atacam sinir oldum.

İkinci el 2017 model (bu sayafada üstte yer alan yeşil renkte @Emrah3668 kardeşimizin bisikletten) satılık bi bisiklette gördüm. Üzerinde zefal vardı. İyi duruyordu.
Sanırım bunlar.
(link)

Ben biraz daha sportif bi şey bakacağım artık.

Hepsiburadada şunlarda var. Uygunda. 700C 28" bisikletler uyumlu diyor. 700C bisiklet nedir bilmiim valla :)

(link)

Biraz daha ufak bunlar var. Benimde hoşuma gidiyor.
(link)

Benim bisiklette bu. Çamurluklarda üzerinde.

(link)

(link)

Arkadaşlar merhaba 2018 yılı carraro 330 'a daha sonra istenirse amortisör takılabiliyor mu? mesela 230 da kullanılan amortisör takılabilir mi?

@BAROK 2018-Carraro Sportive 330'a neden amortisör takmak istiyorsunuz ki?

Hem maliyet, hem de orjinalini bozmuş olacaksınız, ağırlık da artacak, ayrıca açıları da farklı. Tavsiye etmem.

accell-carraro-sportive-330-00628.jpg

@magnetix
Selamlar evet bısıklet cok guzel bende katılıyorum cok guzel ıyıkı almısım dıyorum.Iyı gunde kullanman dıleklerımle buyuk bır bısıkletcıde camurluk bulabılrısın takılalacagını dususunuyorum degısık camurluklar var ( zefal)
ben su an alamadım ıkı kere yagmura yakalandım :) bakıcam eger alırsam marka model yazarım

Arkadaşlar ben bu çamurluğu aliexpressden aldım. Hiç kullanmadım. Tarz değişikliği sebebi ile satacağım. Sportif bir çamurluk isteyenlere İstanbul ve ankaradan Elden Teslim edebilirim. Diğer illerede alıcı ödemeli Kargo yapabilirim.

(link)

Arkadaşlar ben bu çamurluğu aliexpressden aldım. Hiç kullanmadım. Tarz değişikliği sebebi ile satacağım. Sportif bir çamurluk isteyenlere İstanbul ve ankaradan Elden Teslim edebilirim. Diğer illerede alıcı ödemeli Kargo yapabilirim.

(link)

Arkadaşlar bugün sportive 230 alma niyetiyle gittiğim mağazadan mosso 77TB3 DEORE siparişi vererek çıktım. Ağırlığının 13,30 kg olduğundan ve kadro nun daha güvenilir olduğundan bahseden yetkili arkadaşa da güvenmemden ötürü mossa da karar kıldım. Tekerler sanırım pek tavsiye edilen bir marka değil..Teslim almadığımdan hala kararımı değiştirme şansım var. Bu iki model ile ilgili yorumlarınızı bekliyorum. Teşekkürler..

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Geri