Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

beyler temmuz 2016'da aldıgım carraro 224'ü toplasam 100 km kullanmadım, ama sanırım garantisi 2 yıl olduğu için garantisi bu ay içerisinde bitecek. uzun zamandır da kullanmadığım için kullanmadan önce bi ön ayar, bakım yaptırmak istiyorum. ankara'da tavsiye ettiğiniz hem fiyat olarak hem iş kalitesi olarak güvenilir servis & tamirhane varsa önerebilir misiniz, teşekkürler.

Scudo
merhaba arkadaşlar sportive 321 ile 1800 km yi devirmiş oluyorum 9 aylık süreçte

-yapılması gereken bakımlar,değişmesi gereken parçalar var mı?
-arka dişli bölümü arka tekerlek dönerken kendi etrafında biraz dönüyor bu bir sorun olur mu sürüşe engel bir şey hisstemedim
-Pedal çevirmezken,sallanırken yani gelen seste biraz artma var nereye yağlamak,bakmak lazım?

20 günlük Carraro 225 bisikletim satılıktır. Kargoyu karşılamanız durumunda ön teker sökülüp gönderilir.

Garantisi duruyor. 51 kadro 1.70-185 boy için ideal.

Pazarlık cüzi miktarda var. Yol bisikleti alacağım için satılık.

Yanında;
Kilit
Eldiven
40 tl değerinde jelli koltuk kılıfı
Bir adet fener
bir adet sulu kesesi
bir adet sulluk ve zil

Fiyat: 1499 TL
İletişim whatsapp: 0541 2591740

@historiyst
Hangisi reis anlamadim?

@mariokaldato
Ha evet buymus reis aynen ta kendisi

• Beğen
Tepkiler: historiyst
Şuracığa bir kayıt düşerek konu başlığını okumaya devam edeceğim.

10 gün önce carraro 225 alarak aranıza katıldım. Ve 10 gündür (yıllardır hayalim olduğu üzere) işe bisikletimle gidip geliyorum. Mesafe 8 + 8 = 16 km. İşyerinde soğuk suyla da olsa duş imkanı var. Kendimi daha zinde ve dinç hissediyorum. Bu tempoya alıştığım için şimdiden yağışlı havalarda da bisikletle işe gidip gelebilmenin çözümlerini arıyorum.
Satın almak istediğim aksesuarları belirlemek amacıyla bu konunun en başından okumaya ve daha önce bu modeli kullanan arkadaşlarımızın yaşadıkları tecrübelerden yararlanarak bir takım notlar tutmaya başladım.
Şu an 55. sayfadayım.
Herkese iyi forumlar dilerim.

Bu markanın sabit maşalı ve uygun fiyatlı bir modeli var mı? Fitness grubunda.

@SonSelim eyvallah ama bunun rengi tırt. Var mı başka renk falan. Bir de tavsiye ediyor musunuz bu bisikleti?

@Mehmet Nejat Karahan carraro sportive 321 var ama üretimden kalktı internetten bulamazsın bayilerde kalanları alabilirsin 1000 lira civarına satılıyor

Carraro 225 ile bende aranıza katıldım arkadaşlar. Şehir içi kullanım için aldım inşallah iyi bir seçim yapmışmdır. Aksesuar anlamında çok memnun kaldığınız çanta arka ışıklar suluk vesaire varsa Yardımcı olmanızı rica ederim.. Bu kısrağı nasıl güzelleştirebilirim :)
20180712_151154.jpg

Eski bir sportive 227 kullanicisiyim kisa sure once MTB ye geri donus yaptim. Bisiklette denge sorunu vardı ellerimi bir an bile birakmak mümkün degildi. Sürüş pozisyonu olarakda konforu hissedemedim pek. O yuzden cok istekli birine 200 lira zararla sattim ve MTB ye geri donus yaptim. Bisiket ile asfaltta cok uzun mesafeler yapacaksaniz yol bisikletlerini tercih edin. Fakat gunluk sehir ici kullanimda bence MTB her zaman en ideali. Bozuk yollarda endişe etmeden inis yapabiliyorum. Kaldirimdan yola inerek kaldirimdaki yayalari sollayip yeniden kaldirima cikabiliyorum. Mazgalmis cukurmus, döşeme taş yolmus hic farketmiyor keyifle sürüyorum. Daha guvenli fren yaptigimi hissediyorum. Ayrica tekerleklerinin inceligi disinda hicbir artisi artisi yok 15 kilo kadardi yanlis hatirlamiyorsam sportive 227. Ayrica manevra olarak sehir icinde ben cok zorlanmistim hiç güven vermedi bana. Kisaca MTB candir ya..

@ayberkatakan95

ya ben de MTB nin arazi koşullarına göre yapıldığını ve şehir içinde güç kaybına neden olabileceğini düşünerek CARRARO 225 SPROTİVE aldım ama manevra konusundan çok kısıtlı gibi, konfor konusunda da MTB gibi değil.. tek artı yanı daha az pedal çeviriyosun.. inşallah pişman olmam göreceğiz zamanla..

Peki el çantasını koyabileceğim bagaj tavsiyesi olan var mı mesela şunu kullanan var mı
(link)

@nazBİKE Ben açıkcasi cok pisman oldum ve kisa surede mtb ye geri döndüm. Resmen bisiklet beni kontrol ediyordu ben onu degil. Bildigin kendi gitmek istedigi yone gidiyordu.. Saga veya sola döneceğim bisiklet dönmemek icin elinden geleni yapiyor. İyice yavaslayip oyle donebiliyordum. Ayrica ön amortisor olmasina ragmen ben son derece konforsuz sürüş yasadim bence uzun yol yapmayacak herkes mtb kullanmali. Suan Salcano İnsomnia 29 kullaniyorum ve kesinlikle hem kullanis hem ergonomi hemde konfor acisindan sportive 227 den sonra inanilmaz huzur verici geldi.

@nazBİKE Bence pişman olmayacaksınız ama bu tercih meselesi sonucta. Bende yılların MTB kullanıcısıydım uzun süre ara verdim Carraro 227 ile geri döndüm MTB neymiş dedim. Hatta geçenlerde yol bisikleti denedim şehir yerine neden yol almamışım dedim. Ama @ayberkatakan95 e göre kullanım tercihleri farklı olduğu için ince teker tecrübesi çok uygun gelmemiş. Sonuçta deneyip tecrübe etmeden karar vermeniz pek mümkün değil. Keyifli sürüşler dilerim :

Dipnot: 227 ile düz yatta hafif virajli yolda kilometre giderim herhalde gideni tutmadan :)

Yılarca mtb kullandım uzunca bi süredir çeşitli şehir bisikletleri kullandım ve halen de kullanıyorum ama bu gidişle yola geçecem yakında ...

2018 Carraro 225'in gidon boğazı ölçüsü nedir? Kelebek gidon takmak istiyorum.

Geri