Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Arkadaslar 1 2 ay olduysa bısıkletı kullanma surenız ve km yaptıysanız zıncırlerınızı kontrol edın yaglamanız gerekebılır sahsen benım oyle oldu 1 gr yag kalmamıs ustunde hemen yagladım sımdı ates edıyor :D

• Beğen
Tepkiler: collapse
Scudo
Arkadaşlar boyum 1, 96 kilom 125. Carraro sportive 225 de sizce sorun yasarmiyim.

Selamlar, ben de 227 Modeli ile aranıza katılacağım. Kargom yakında gelir. Benim merak ettiğim gelen kutudaki bisikleti servise götürmeden kendimiz monte edersek herhangi bir garanti dışı durum oluyor mu? Servisin herhangi bir işlemi var mı ilk alımlarda?

@zada
54 kadro ile sorun yasamazsiniz diye dusunuyorum. Zaten 54 tende buyugu yok.Benim boy 1.87 54 kadro oldu bana.

@27speed
Benim de bisikletim bugün geldi. Servise götürmeni tavsiye ederim, lastikleri kontrol eder, sele boyunu size göre ayarlar, eksiklerini kontrol eder diye düşünüyorum. Ayrıca kurulum ücretsiz sonuçta neden götürmemeyi düşünüyorsunuz_

@27speedbende carraro 330 u kendim monte ettim hiç bir sıkıntı olmaz dediler garanti saticidan çıktığı garanti başlıyor yani servis monte etmesine gerek yok bence

@zada mustafa sayar in da dediği gibi 54 kadro olur benim boyun 189 kilo 76 bana oluyor rahat bir şekilde

@Mustafa_Sayar
Hocam arada 200 tl oynuyor liste fiyatı 990 tl 224 bu fiyattan mı verdi daha fazla indirim yaptıysa helal valla.

@collapse aynı soruyu ben de düşünüyorum, maşa nerdeyse hep kilitli kullanıyorum.

Arkadaslar 2 3 bisiklet arasinda kaldim

Salcano city sport 40 -30

Carraro 224 sizce hangisini tercih etmeliyim

@oktay3833
Salcano 30 ile carraro 224 aynı ayarda bisikletler, donanım olarak vites farkı var. Salcano 27 vites ile biraz daha hız yapabilirsin. Carraro lastikleri michelin. Salcano continental. Ben carraro 224 ü tercih ettim. Sebep arkasında bianchi var. 1920 li yıllardan beridir bisiklet üretiyorlar diye okumuştum. Bisikletçiler de türkiye distrubutörü accell den memnun olduklarını söylüyorlar. Forumalarda hiç bir olumsuzluk okumadım. 2. Neden ise görüntüsü çok güzel. Bir tarzı var. Klasik müsabaka bisikleti gibi durmuyor. Bir de salcanoda ürün yelpazesi çok geniş her bütçeye bisiklet var. Bu şekilde çalışan markaları pek sevmem bir kaç bisiklet türünde uzmanlaşıp kaliteyi düşürmemek lazım diye düşünüyorum. yine de senin tercihin. Sanki salcanoda daha fazla pazarlık payı var gibi. Carraro vw ise salcano skoda gibime geliyor. Bu da benim benzetmem. :) her iki bisiklette sizi üzmez diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: Arda Oral
arkadaşlar internetten bisiklet siparişi verip, bulunduğunuz yerde servise montaj yaptırmakta sorun yaşayan var mı?

sonuçta servislerin hepsi bisiklet de satıyor. onlardan almadığımız için baştan savma montaj yapmalarından çekiniyorum.

@cronos10
hocam zaten nwrdeyse kurulu geliyor bisiklet sadece direksiyon kismi sele oturtuluyor.... kadro disliler bir butun geliyor

yaptiklari ole fazla bisii yok yani

• Beğen
Tepkiler: cronos10
@çağatay atik üstad teşekkürler, yarın burada önerdikleri bir yerel bayiye daha gideceğim. o da çok fazla fiyat çekerse int.ten siparişi vereceğim artık.

Merhabalar öncelikle soracağım soru daha önceden sorulmuş olabilir ama forumdaki bu konu ile ilgili bütün sayfaları okuyamadım bura daha önceden girdiğim bir sayfaydı 1 senedir bisiklet almak istiyordum sonunda kısmet oldu ama bu seferde kararsız kaldım aslında uzun yıllardır bisiklet kullanmıyorum 10 yaşında felandım son kullandığımda, kullanım amacı şehir içinde spor ulaşım amaçlı olacak.Model olarak salcano istiyordum city sport 40 veya city life 30 fln gibi.. görseli önemli benim için.Sonra bu günlerde bana üç tavsiye geldi sedona 300 sport, carraro 224 ve 225 sportive.. Bir de kuzenimin tanıdığı bir satıcıyla konuştuk performans olarak carraro 224-225 önerdi sedonadan da daha memnun bırakacağını söyledi salcano için iyi şeyler söylemedi.Ben zaten salcanodan soğudum.Sedonanın ve carraro 225 rengi tam hayalimdeki gibi mükemmel (gri siyah yeşil karışım).Ama 224ün rengi pek beğenmedim çok düz merak ettiğim 224 ile 225 arasında fren sistemi farkı var mı , 225 daha mı iyi ? arasındaki fiyat farkı sinir bozucu.. sizce bu fiyatlar nasıl? 224 için 900 ,225 için 1080 teklif etti ama sitelerde daha uygun ben 224 için 870 , 225 için 1080 felan yine aynı fyt buldum sizce ne yapmalıyım yardımcı olun lütfen :) !!!

@Bikelover
Ben 5 gun once 225 aldim hidrolik disk frenli ve cok memnunum.Hidrolik disk fren insana ayri bir guven hissi veriyor.Yok fark vermem 224 alirim dersen oda guzel o V frenli aralarinda sadece fren farki var o kadar...

• Beğen
Tepkiler: Bikelover
@Bikelover
sadece disk fren için 200 lira ödemek istemiyorsan 224 ile 225 birbirinin aynısı. bütçen varsa ve rengi cidden çok hoşuna gittiyse al tabi 225i.

Geri