Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

image.jpg

Merhaba Arkadaşlar. Belki de 20 yıldır bisikletet binmeyen birisi olarak kendime dün Carraro Sportive 221 alarak sizin aranıza katıldım. Umarım bu kadar zamandan sonra bisikletimden ve bisiklete binmekten memnun kalırım.

Scudo
@mehmet şevki
üstad hangi modeli? lookin gelin bir çok modeli olduğunu görüyorum.

arkadaşlar 227 kullanıyorum dış lastik tavsiye edermisiniz

şimdiden teşekkürler

@emrah sökmenberk
Ben şuan üstündeki cst marka lastikleri kullanıyorum ve bir çok kullanıcıya rağmen memnunum.Fakat ileride ben de lastiklerimi değiştirmeyi düşünüyorum.Önerilerim;
(link)
(link)

@mehmet şevki Tavsiyenize güvenerek aldım bakalım. Beğenmezsem size iade ederim artık :islik:

@momir frenler nasıl sağlammı bu arada burası eyüp taraflarımı

@devilmycarlos yok kardeşim burası Eminönü tarafına giderken, frenler on numara hiç bir sıkıntı yaşamadım daha ve her gün 3-4 saat sürüyorum

@momir bende gop da oturuyorumda resmi görünce pierloti heralde dedim aşağılarımı acaba :) yazın sahil güzel oluyor.alınca oralarda baya gezerim diye düşünüyorum :)

@devilmycarlos pazar günü hava gene güzel güzüküyor bi aksilik olmazsa gene orlardayım :)

224 ü bir haftadir kullaniyorum ve hava genelde yağışlı gitti bu 1 hafta, frenlerin tutuşunda bir sorun yaşamadim, gayet guzel tutuyor, yalniz şöyle bir görüntü birakiyor jantlarda, belki benimki henüz yeni olduğu için oluyordur bilmiyorum IMG_20150331_083222.jpg

Bir de ıslak zeminde lastikler kayıyor ince ve dişsiz olduğundan dolayı.

kardes eskiden bisikletim vardı ordan biliyorum jantların görüntüsünü bozuyor bu pabuclarla alakalı bir durum.o yüzden disk frenmi diye düşüncedeyim bende.sırf bu görüntü olmasın diye

carrraro mu yoksa sedona mı ? şehir bisikletinde :kötü:

@obezkirpi Kullanıcılar genelde hangisinden memnun onu anlamaya çalışıyorum. Forumda carraro kullanıcısı sedonaya göre daha çok görünüyor. Görüntü olarak iki markanın modelleri de güzel renk olarak ise carraro bir adım önde.

Arkadaşlar birşey sormak istiyorum. sportive 225 in 2015 modeli açık mavi renkli değil mi? 2015 modellerin başka renkleri de var mı?

Merhabalar,

Sportive 225 almaya karar verenlerden biri de benim.
Kız arkadaşım için de 222 almaya karar verdik.

Alacağız inşallah.
Ne kadar pazarlık payı var taksitli için onu çözmeye çalışıyorum :))

Kağan Bey 2 rengi var. Açık mavi ve mat siyah-yeşil.

Teşekkür ederim. Ben de 225 e karar kıldım. Nasipse önümüzdeki hafta alacağım. Güzel bir seçim yaptık diye düşünüyorum.

Geri