Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Scudo
ben de dün pendik'ten maltepeye yarım saatte geldim..
çok zorlamadan..
akıyo resmen çok memnunum..

ben de dün pendik'ten maltepeye yarım saatte geldim..
çok zorlamadan..
akıyo resmen çok memnunum..

@Emre Ocaklı

Çok rahat uyacaktir. Benim iç bacak boyum 69 cm ve 51 kadro carraro 224 var. Bana 1 parmak buyuk geliyor bu yüzden size rahatlıkla uyacaktir.

Discovery cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

ilk günleri biraz yorgunluk yaptı. sele biraz kaba etlerde ağrı yaptı :) ama zamanla alışırım diye umuyorum. Seleyi değiştirmek gibi bir niyetim yok şimdilik.

umarım çok rahatsız etmez.

evet arkadaşlar sonunda bende kararımı vererek 227 yi aldım ve aranıza katıldım. yakında fotoları eklerim. (bu arada benim 227 den pek yok bir hocam bahsetmişti lacivert beyazlı diye ondan buldum gerçekten çok tatlı)

şu beyaz 227yi merak ettim.. internette de bulamadım.. bi resmini koyar mısınız?

Tchibo'dan 30 TL 'ye güzel bir kilit aldım. Kilitler ne kadar güvenli tartışılır ama oldukça caydırıcı kalın ve ağır bir kilit. 33294_b1_pv.jpg

beyler hangısı

1. (link)

2. (link)

3. (link)

3. modelın rengıne bayıldım 227 nın yanı. hıdrolık fren olması da cok ıyı

1000 tl vermeyı dusnmusken 1.287 ye carraro 227 mı alınır beyler

nasıl resim yüklendiğini bulmaya çalışıyorum arkadaşlar :)

resimleri önce başka bir siteye mi yüklemem lazım nasıl atıyoruz resimleri?

http://i62.tinypic.com/3518vfk.png

Montajını az önce bitirdim. Işığın orjinali lastikli kafa bandıydı deneme yanılma yaptım yakıştığını gördüm, hemde degerlendirmis oldum. Sizce nasıl olmuş? Yorumlarınız...

• Beğen
Tepkiler: Samil Altundal
Bu rengi daha güzelmiş güle güle kullanın sakıncası yoksa ne kadara aldığınızı öğrenebilirmiyim?

• Beğen
Tepkiler: cem ayhan
işte benim haftalar önce yazdığım ve defalarca belirttiğim renk buydu arkadaşlar!........ okuyan bilir......... o kadar yazıyoruz millet forum sitesi adabını bile bilmiyor o kadar tecrübesiz, genç kardeşler var aramızda. adam daha alıntı yapamıyor yaw geçtim foto eklemeyi :) bir de özelden soru üstüne soru. bıkmayıp, üşenmeyip bir dünya soru.... cevaplaması kolay dii mi canım kardeşim :) insan bi beğen tuşuna tıklar, nezakettir bu. adam daha bunu bilmiyor yaw!!! forum sitesinin amiyane tabirle raconunu öğrenememiş ( 2014 yılındayız, benim 5 yaşındaki yeğenim, afedersin bok var gibi online oyun oynuyor) herif 30 tane soru soruyo, üşenmeyip cevap yazıyoruz
bir beğeni yok. yaw yok be kardeşim ben yokum artık sportive de . yazmayın bana özelden msj falan. haydi uğurlar ola...

@erphan

Kim kızdırdı seni abi?
Sakin ol ya.

Geri