ilk günleri biraz yorgunluk yaptı. sele biraz kaba etlerde ağrı yaptı ama zamanla alışırım diye umuyorum. Seleyi değiştirmek gibi bir niyetim yok şimdilik.
evet arkadaşlar sonunda bende kararımı vererek 227 yi aldım ve aranıza katıldım. yakında fotoları eklerim. (bu arada benim 227 den pek yok bir hocam bahsetmişti lacivert beyazlı diye ondan buldum gerçekten çok tatlı)
işte benim haftalar önce yazdığım ve defalarca belirttiğim renk buydu arkadaşlar!........ okuyan bilir......... o kadar yazıyoruz millet forum sitesi adabını bile bilmiyor o kadar tecrübesiz, genç kardeşler var aramızda. adam daha alıntı yapamıyor yaw geçtim foto eklemeyi bir de özelden soru üstüne soru. bıkmayıp, üşenmeyip bir dünya soru.... cevaplaması kolay dii mi canım kardeşim insan bi beğen tuşuna tıklar, nezakettir bu. adam daha bunu bilmiyor yaw!!! forum sitesinin amiyane tabirle raconunu öğrenememiş ( 2014 yılındayız, benim 5 yaşındaki yeğenim, afedersin bok var gibi online oyun oynuyor) herif 30 tane soru soruyo, üşenmeyip cevap yazıyoruz
bir beğeni yok. yaw yok be kardeşim ben yokum artık sportive de . yazmayın bana özelden msj falan. haydi uğurlar ola...