Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@sinan gunel

FERRINO QS SMART sele altı çantayı tavsiye ederim. Ankara da Bahriyeli doğa sporları mağazasında 42 tl.(netten alabilirsiniz.) bunların dışında da pek çok marka ve model bulabilirsiniz renkleri uyumlu :)

Scudo
@cimeyil

bugün gittim ellerinde yokmuş, antalya da zor bulursun falan dedi. internete kaldık gibi..

internetten alan var mı site tavsiyesi olan :D

arkadaşlar, önceki sayfaları takip ediyor musunuz? bilmiyorum ama, Murat YIL arkadaşımız, eşinin, sportive 224'ünü satmak istediğini yazmış. gerçi kendisi Ankara da ikamet etmekte ama özelden msj atarak iletişime geçebilirsiniz diye düşünüyorum. naçizane :)

@Barış.T

Eğer 224 modelini Antalya'da hiçbir yerde bulamadıysanız 221 de olabilir diye düşünüyorum. Mevlana caddesi üzerinde bir bayide var. Ben bakarken ellerinde üç dört tane olduğunu söylemişlerdi. O bisiklette bence güzel. Siyah güzel duruyor. Ellerinde kaldıysa gidin bir görün bence. Yanılmıyorsam bayinin ismi Okudan Ticaret

http://www.carrarobisiklet.com/Images/Products/1920/Sportive_221.jpg

@Murat YIL

Murat Bey, 225'in pompası Tchibo'daki pompaya benziyor. :) Bence onu matara kafesinin altına takarsanız daha şık durur. Yandan çıkışlı olmasının sebebi o zaten. Dik boruya taktığınızda bacağa değme tehlikesi var, sürüş esnasında başınızı ağrıtabilir.

@ahmetcan44

Decathlondan almıstım. Sızın resmınızde gordum sanırım matara altına.. evet deneyecegım.. tesekkurler

221 224 modellerindeki gidon boynu açılı sanırım kullanışlımı acaba avantajı dezavantajı nedir

@Gazel Girgin

Gidonu yuksekterek daha rahat bır surus posızyonu saglamanıza yarıyor sanırım. bılek ve ellere daha az yuk bınıyor. yada benım dusuncem bu.. tam detayını bılmıyorum

@Gazel Girgin

Çok sert çukurlarda açı ayarı bozulabilir. Bunun dışında bir dezavantajı yok benim tecrübe ettiğim kadarıyla. Bianchi SLR 100 vardı arkadaşta, onda denemiştim. Faydalı bir özellik denebilir. Farklı sürüş stillerine göre ayarlayabilirsiniz.

Daha önce, pedal çevirirken (özellikle ön vites 3'teyken) pedalda titreşim hissedeniniz oldu mu?

Geçen hafta sonu ufak bir kaza geçirdim ve sonrasında bisikleti bakıma verdim. Bakım sonrasında tüm şikayetlerim ortadan kalkmıştı ama bugün bu pedaldan gelen titreşimi fark ettim. Daha öncede var mıydı yoksa düştükten (ya da bakımdan) sonra mı ortaya çıktı anlamadım açıkçası.

@Sefa.
onceki sayfalarda bunu tartismistik bende de var.ama pek umursamiyorum.on aktaricinin ayariyla ilgili bir sorun.

Yoğun mesaj akışından, gözümden kaçmış demek ki. Peki bu konuda herhangi bir sıkıntı yaşayan oldu mu şimdiye dek?

221 istemiyorum 46cm'de küçük gelecek bana.

sanırım n11 spordunyasi isimli saticidan 224 alacağım. 225 internette de yok gibi

@Sefa.
surus sirasinda sorun teskil etmiyor ama titresmenin olmamasini istiyorsaniz on aktarici ayarlariyla oynayabilirsiniz.

@Sefa.
surus sirasinda sorun teskil etmiyor ama titresmenin olmamasini istiyorsaniz on aktarici ayarlariyla oynayabilirsiniz.

@Gazel Girgin

bence gayet faydalı bir özellik. bende ileri seviyede bel fıtığı olduğu için, gidonu özellikle yukarı kaldırdım. böylelikle mümkün olabildiğince dik konumda sürebiliyorum bisikletimi. bel ağrısı yapmıyor :) buarada sert çukur, kaldırım vs. gibi durumlarda gidon ayarı bozulmadı bugüne kadar. zaten 3 alyan vida ile sıkıştırılıyor gidon. hoşçakalın

@Barış.T

(link) bu sitede stokta var gözüküyor tabi önce arayıp sormanızda fayda var

Geri