Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

Hakan Bey... 224 bakın. hım pısman olmazsınız. Hatta hem esınıze hem kendınıze 224 alabılırsınız ( esınız ınatlasmasın Lady kadro alsın. benım esım sımdı pısman ) Ic bacak boylarınızı verırsenız Ankara'dan aynı yerden 224 bakabılırım fıyat alabılırım sızın ıcın.

Scudo
@cimeyil

Şu an antalya'da değilim hiç bakmadım, saltanatı biliyorum daha önce alışveriş yapmıştın ilk oraya bakarım o zaman. Siz hangi modeli ne kadara aldınız oradan? Kadro seçenekleri var mı birde?

@Murat YIL

daha öncede yazmıştım sanırım hibrid bisikletler mtb ye daha yakın kadro yapısı itibariyle o yüzden şehir tur bisikleti tablosu kadro hesabı büyük geliyor bence, ikisinin ortasında mtb kadro hesabına yakın ölçü daha iyi olacak diye düşünüyorum

@Barış.T

Ben 224 modelini 7 taksitle 740 TL'ye aldım. Pahalı aldığımı düşünüyorum. Forumda araştırdığım zaman çok daha uygun fiyata alanları gördüm. Bisiklet piyasası biraz tok piyasa. Almazsanız haftaya o model kalmıyor. Zaten kadro alternatifi büyük sıkıntı. Hani yaşadığımız şehir çok ücra bir şehir olsa anlarım da Antalya'da ürün bulunamıyor tuhaf. Ne bulursanız almak zorunda kalıyorsunuz. Ellerinde var mı bilmiyorum. Telefondan ulaşın isterseniz bayiye.

@samet sokur

Ben de en fazla takabileceğimiz kalınlığı merak ediyorum ama 40c muhtemelen takılmaz.38 düşünüyordum ben de.

225 ve 224'u 1500 TL'ye KK'dan 12 taksitle aldım :p dükkan elindeki malı paraya çevirmeye çalışıyordu..

• Beğen
Tepkiler: Emrah ONAN
@HakanOrkan

1.85 boyundayım ve 51 cm sportive 224 kullanıyorum.Bu bisiklet bana tam geliyor.cuk oturdu diyebilirim.sizin içinde uygun olan 51 cm dir.Bu arada sportive'in en düşük kadro boyu 46 cm zaten.bu yüzden eşiniz muhakkak bisikleti deneyip alsın.sonra sıkıntı olmasın.

@Murat YIL

Hocam bu kadro boylarını siz kendiniz ölçtünüz galiba.bu yüzden biraz hata payı var.Çünkü sportive serisinde 2 kadro boyu var.46 ve 51 cm.

@Murat YIL

gerçekten çok uygun almışsınız.ben de 224'ü 680'e almıştım(peşin).

Arkadaşlar sportive modellerinin kadro üzerinde bir yazı dikkatimi çekiyor. Tam olarak okuyabilen var mı? Ya da kimin imzası bilen :)

@ALTINBAŞAK

Bilgi için çok teşekkürler :) 51 cm bana olur diye düşünüyorum, denemeden alma riskini alabilirim açıkçası ama eşimin durumu haliyle farklı. Onun için 222 L veya 224 deneyip alacağız sanırım.

@cimeyil

imzadaki son kelime carraro ama tümünü okuyamadım bende.

• Beğen
Tepkiler: cimeyil
Giovanni Carraro sanırım markanın kurucusu. Fakat Carraro şirketi bir aile şirketi ve bisikletle sınırlı değiller. O yüzden başka bir kolun kurucusunun ya da tasarımcılarından birinin ismi olabilir.

Arkadaşlar, esıme aldıgım 224'u lady kadroya gecmek ıcın satabılırım. Ilan actım ancak hala modarator onayında. 150-200 km kullanıldı. Fatura-Garanti duruyor. Cevrenızde talep eden varsa bilginiz olsun. 46cm kadro. Ayrıca Ankara'da oturanlar için şöyle bir başlık açmıştım belki işinize yarar https://www.bisikletforum.com/showthread.php?t=120480

İnternet fiyatı 940, kredi kartı ile almak istiyorum, istanbul da nerden alabilirim. 10 tane bayi aradım telefonla bugün. adamlar çamaşır makinası satıyor, elinde bilmem ne bianchi varmış vs..

Merhaba,

Sportive 225 e uygun sele altı çanta modeli varmı renk uyumu gibi ?

O kadar güzel ( bir o kadar narin yalnız dikkat etmek lazım ) bir renk seçmişler ki ne alsanız yakışır. Düz siyah bile gayet uygun duruyor

@sinan gunel

hepsiburada.com dan eşim için Salcano City Sport L 21Vs modelini aldım indirimdeydi ve bugün son kampanya günü olarak world card lara 100 TL world puan hediyesi var 569 lira fiyatı world ile 469 a gelmiş oluyor. 500 tl ve üzeri kampanya geçerli ihtiyacı olan varsa bakabilir

@samet sokur

Beyaz eşya satıcılarını bilmem ama işi sadece bisiklet satmak ve tamir etmek olan esnaflar da 940 TL fiyat veriyor (Taksitte ne olur bilmiyorum ama nakitte %10 civarı indirim de söz konusu).
Anlamadığım bir durum aslında bu. Carraro kendi sitesinde 225 için 940 TL fiyat biçiyor, bayiye/satıcıya gidiyorsun yine 940 TL. E bu satıcı buna kâr payı eklemiyor mu? Satılan ürün üzerinden komisyon mu alıyor, nedir?

@Sefa.N

Bu her yerde böyledir. Tavsiye edilen liste fiyatı Carraro'nun sitesindekiler. Satış yok oradan ama olsa dahi üretici firma her zaman daha pahalıya satar. En önemli nedeni, dağıtım kanallarının da kazanç sağlamasıdır. Ayrıca 940 liradan satıyorlar diyelim sitede; o fiyatta da kâr var tabii ki. Haliyle 940'a satan herkes kâr eder. Fakat olay dediğim gibi; asıl mesele dağıtım kanallarının kazanç sağlaması. Hatta sitesinde satış olsa, muhtemelen 1000 liradan aşağı olmazdı. Asıl teşvik siteye değil, dağıtıcılara oluyor.

Merhaba,

Yaklaşık 3 haftadır forumu okuyorum. 224 almaya karar verdim ve bir kaç yeri aradım ama ellerinde olmadığını söylediler. İstanbul'da nereden alabilirim, güvenilir bir yer söyleyebilir misiniz ?

Geri