Scudo Sports

Carraro Sportive Serisi Kullanıcıları Kulübü

@erphan

hocam saygı duyarım ama ben 1.85 boyundayım ve almadan önce bisikletforumdan canberk adlı bir kullanıcıyla konuştum.o da 51 cm 224 almıştı ve 1.93 boyundaymış.bana çok az küçük geldi diyince 51 cm aldım.ve 1.78 lik arkadaşa 46 daha iyi gelir diye düşünüyorum.çünkü 51 cm bana tam galiyor.

bu arada 224 almaya çalışan arkadaşların kafasını da 225'e çekmek istiyormuşsunuz. :D bulandırmayın kafaları canım :D :D :D

Scudo
@erphan

Yaycılar ()
Erdoğanlar ()
Güngörler ((link))

3ünde de sitelerinde Carraro'nun 224/225'i yok :( bir de telefonla arayıp sorayım..

Sonunda sportive 225 siparişimi verdim. Fakat liste fiyatından 3-5in hesabını yapamam artık içime sinmeyen bisikleti almaktansa fazla verir sineni alırım dedim. 2 gün sorna elimde olacak inş.

@cgrcsr

hayırlı olsun nereden kaça aldınız?alacak olan arkadaşlar açısından soruyorum.
edit:liste fiyatından siparişi vermişiniz galiba.nokta olmayınca anlamamışım :D

940 TL liste fiyatından aldım. 10 taksit. nakit alacaklara sanırım indirim yapıyorlar.Sporfirsati.com kadro boyu için orta boy dedi ellerinde tek çeşit varmış.

Ben de telefonla konuşmuştum ordaki arkadaşlar ile 224 yoktu ellerinde ve 225 için de liste fiyatı üzerinden bir şey yapamayacaklarını söylemişlerdi (taksitli için).. peşinde bir şeyler yaparız demişti.. ama işte 225 bana biraz pahalı geliyor daha bir dünya ekipman alacağız :)

@fatihto

Burda hemen 30 Km ilerde 224 satan bi yer var tahminim çok daha uyguna alabilirdim fakat sırf rengi için 225 aldım.

@fatihto

güngörler bisiklette birkaç hafta önce kask bakmak için gittiğimde 225 görmüştüm. buarada ben yaycılardan almıştım bisikleti. bence de telefonla sormanız isabet olur.yalnız biraz pazarlık yapmanızı tavsiye ederim.bunların dışında yine ankara da, doğa bisiklet ve performans bisiklete de sorabilirsiniz.

@cgrcsr

hayırlı olsun şimdiden :)fotoları bekliyoruz...

@cgrcsr

İzmit'de nerede tam olarak acaba 30 km ilerde dediğiniz yer, sitesi ya da firmanın yeri /adını paylaşabilir misiniz?

@erphan

Yaycıları arayıp sorayım , teşekkür ederim.

Yaycılar (Awacs bisiklet)'de online alışveriş yapılabilir siteler listemden çıkmıştır :)

İletişim bilgilerinde

Telefon:
123456789

yazan yerden alışveriş yapmam.. :)

Bence Sportive 225'e verilecek parayla, 224 alınmalı ve bir sürü aksesuar alınabilecek para kenara koyulmalı. Disk fren elzem değil. Hele bir şehir bisikleti için hiç değil. Kaliteli pabuçlarla bir v fren işinizi fazlasıyla görecektir. Bana göre de 225'in rengi çok alımlı fakat tek başına tercih sebebi değil. Disk frenin ağırlığı, alırken getirdiği maliyeti ve bakım masrafları unutulmamalı. Herkes disk frenin bakımını da yapamaz, bunu da göz önünde bulundurun.

150-200 liralık bir farktan söz ediliyor. Kaliteli bir kask, eldiven, ön-arka aydınlatma, çanta, pompa, zil, matara, iç lastik için kullanılabilecek bir bütçe bu. Hatta bir adet bisiklet gözlüğü bile alınabilir Decathlon'dan. Orao markalı giriş seviyesi model 20 liraya satılıyor şu sıralar kampanyada. :)

disk frenin yeri ayrı valla kim ne derse desin beni 2-3 defa kazadan kurtardı 150 lira veririm disk alırım ben canımdan önemli değil inanın v frenlerden çok çok üstün

Beyler aynı donanım be ağırlıktaki aynı bisikşetin eşit ağıtlıktaki sürücülerle belirli hızlardaki fren mesafesi ile ilgili bir araştırma var mı bildiğiniz? Gerçekten çok merak ediyorum. Hiç hidrolik disk kullanmadım.. Gerçekten ciddi birfren mesafesi farkı varsa 150 lira için gerçekten değebilir..

Arkadaşlar merhaba, bugün/yarın sportive 224 almayı düşünüyorum fakat boyum 188. Bu modelin en büyük kadro boyu 51cm imiş sanırım. Sıkıntı olur mu benim için?

Hidrolik disk fren kullanıyorum. Daha önce hiç disk kullanmamıştım. V frene göre kıyas yaparsak, lastiklerin tutuşu ve doğru frenleme ile orantılı olarak V frene göre müthiş. Metre olarak ne kadar farkeder bilemem ama ani frenlemelerde mesafe gerçekten kısa.

@fatihto

kardeş ben yaycılar bisikletten direkt aldım. elden. zaten Ankara da yaşıyorum. yakın bir arkadaşım, mağazanın sahibini tanıdığı için güzel de indirim yaptılar.

@Berkcan Kahraman

gönül rahatlığı ile alabilirsin, hiç sıkıntı olmaz :) benim 225 te 51 kadro ve fotolarıma bakarsan sele yüksekliğini görebilirsin( boyum 1:78). o sele rahat bi 15 cm daha uzayabiliyor. kaldı ki kayınbiraderim 1:86 boyunda ve şuanki sele yüksekliğimle bile cuk oturdu bisiklet ona zira at gibi bisiklet walla :)

• Beğen
Tepkiler: Valin
Arkadaşlar 224'ü alacak bir yer bulamadım :) Bisikletcim com dışında bi tavsiye verirseniz sevinirim

@Berkcan Kahraman

hocam donanımhaberde de yazmıştım.1.93 boyundaki arkadaşa bile 51 cm oldu.

Geri