Scudo Sports

Carraro Flexi 121

2018 model flexi 121'im var ve ayni sorun bende de var. Bisikletin uzerinde 2mm X 172mm tel kullanilmis, hicbir yerde bulamadigim icin 20" jant aldim

Klasik Carraro...
Yedek parça bulamayalım diye çok değişik ürünler kullanıyor

• Beğen
Tepkiler: SlowButProud
Scudo
Yorumlarınız için teşekkürler. Aşağıdaki linkten 173 mm olarak sipariş verdim. Birkaç yere sorduğumda tanesini 50'ye getirebileceklerini söylemişlerdi.
(link)

• Beğen
Tepkiler: SlowButProud
Yorumlarınız için teşekkürler. Aşağıdaki linkten 173 mm olarak sipariş verdim. Birkaç yere sorduğumda tanesini 50'ye getirebileceklerini söylemişlerdi.
(link)
telin bir tanesini sokup olcun, benimki 2018 model, carraro sonradan degistirmistir falan olcu yanlis olmasin
Klasik Carraro...
Yedek parça bulamayalım diye çok değişik ürünler kullanıyor
Ben de öyle düşünmeye başladım. Piyasada bulunmayan parçaları özellikle seçip kullanıyorlar

• Beğen
Tepkiler: RmzBurak
Merhabalar, bisikletin model yilini nasil ogrenebiliriz? Bense 1 adet 121 1 adet te 121d var ama yillarini bilmiyorum

Tamam, yarin aydin habada cekerim resimlerini.

121D bu. Yili hakkinda fikri olan?
1000078705.jpg1000078704.jpg1000078703.jpg1000078702.jpg1000078701.jpg

Altında seri numarası var ama yılı bilgisi ordan nasıl anlaşılacak? İkinci el almıştım, garanti belgesi vb yok doğal olarak...

• Beğen
Tepkiler: Hsengun
Bir de arkadaşlar, vites kolları artık iyice dağılmış, 121D için Revoshift veya ne önerirsiniz? EF41?
Suluk delikleri 2021 modelden sonra konuldu, arka bagajda tek katlı gibi yanlış hatırlamıyorsam 2022 - 2023 gibi de şu andaki arkada bagaj tasarımına geçildi. Tahminen 2021-2022 diyorum.

sorması ayıp kaça aldınız ?
Vites kolları vb sorunlu, 7bine aldım. Hava yağışlı aldığımdan beri daha tam da bakamadım, vitesler atmıyor vb. 2-3 K masraf ederim sanırım. Havalar düzelsin, neyi nasıl yapacağım konusundan sizlerin başını ağrıtacağım :) Öncelikle vites kolları ne alayım, ilk kez deneyeceğim, ama baktığım dökümanlarda zor değilmiş gibi geldi vites kolu değişimi. Keza elimde bir yığın alet edevat var ama bisiklet için ayrı bir tamir kiti alayım diyorum, çoğunluğun kullandığı bir set var mı?

Bir de arkadaşlar, vites kolları artık iyice dağılmış, 121D için Revoshift veya ne önerirsiniz? EF41?

Vites kolları vb sorunlu, 7bine aldım. Hava yağışlı aldığımdan beri daha tam da bakamadım, vitesler atmıyor vb. 2-3 K masraf ederim sanırım. Havalar düzelsin, neyi nasıl yapacağım konusundan sizlerin başını ağrıtacağım :) Öncelikle vites kolları ne alayım, ilk kez deneyeceğim, ama baktığım dökümanlarda zor değilmiş gibi geldi vites kolu değişimi. Keza elimde bir yığın alet edevat var ama bisiklet için ayrı bir tamir kiti alayım diyorum, çoğunluğun kullandığı bir set var mı?
hocam madem vites kolunu değiştireceksin orjinal döndürmeli yerine şıkşık diye tabir edilen kelebek vites kolu tak. Aşağıdaki ürünün uygun olacağını düşünüyorum yine de emin olmak için satıcıya filan sorabilirsin.

1746196689708.png

• Beğen
Tepkiler: Hsengun
Bu da diger 121, bunun yili hakkinda fikriniz var mi? 4 yil once ikinci el almistim. Logo dakinimza ne anlama geliyor? Tesekkurler...
1000079386.jpg1000079389.jpg1000079388.jpg1000079387.jpg1000079385.jpg

Dosyalar

• 1000079387.jpg
    1000079387.jpg
    174,7 KB · Okunma: 1
  • 1000079388.jpg
    1000079388.jpg
    142 KB · Okunma: 1
  • 1000079389.jpg
    1000079389.jpg
    174,3 KB · Okunma: 1
  • 1000079386.jpg
    1000079386.jpg
    190,9 KB · Okunma: 2
Merhaba, ben de bu model bir bisiklet aldım (v frenli model.) Fotoğraftaki boşluğa takılacak bir far modeli var mı? Decathlon'un katlanırlarında görmüştüm bu noktada far.
Not: Fotoğraf bir ekran görüntüsü. Benim bisikletimde burada üç tane vida deliği var sadece.

Dosyalar

• Screenshot 2025-05-18 185006.png
    Screenshot 2025-05-18 185006.png
    115,8 KB · Okunma: 12
Merhaba 2 yıldır carraro flexi 121 hidrolik disk kullanıyorum. Normalde memnnum alba kit de taktım. fakat boyum 1.85 boyuma göre ayarlayınca 8 ayda bir sele borusu eğiliyor. Bu 3. sele borum. Ne tavsiye edersiniz?
a) bu bisiklet uzun boylulara uygun değil diyerek satabılırım ancak modifiyeler yapmıstım elektrik kiti için onları boşa yapmış olacağım
b) bir arkadaşım çelik boru bularak tornacıda incelttirmemi tavsiye etti

Başka önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler

Merhaba 2 yıldır carraro flexi 121 hidrolik disk kullanıyorum. Normalde memnnum alba kit de taktım. fakat boyum 1.85 boyuma göre ayarlayınca 8 ayda bir sele borusu eğiliyor. Bu 3. sele borum. Ne tavsiye edersiniz?
a) bu bisiklet uzun boylulara uygun değil diyerek satabılırım ancak modifiyeler yapmıstım elektrik kiti için onları boşa yapmış olacağım
b) bir arkadaşım çelik boru bularak tornacıda incelttirmemi tavsiye etti

Başka önerilere de açığım. Şimdiden teşekkürler
Hocam merhaba bende de aynı bisiklet var ama V frenli olanı bende kit alıp takmayı düşünüyorum siz kaç wattlık bir kit taktınız acaba?

Ben ön tekerine 500Watt 10Ah olacak şekilde bir kit alıp taktırmayı düşünüyorum Byqee firmasından gördüm ön siparişle alıcam fakat bisikletin düz yolda/normal arazide maksimum hızı ne kadar olur? menzili ne kadar olur ve bisikletin jantı yüzünden hızı 30 km den sonra kesilir ve pedallar boşa mı döner acaba bunları merak ediyorum çünkü birkaç kişi böyle olur dedi yani hızı 30-35 te kalır mı yoksa 40 a çıkabilir mi pedal ile desteklesem? Teşekkürler.

Hocam merhaba bende de aynı bisiklet var ama V frenli olanı bende kit alıp takmayı düşünüyorum siz kaç wattlık bir kit taktınız acaba?

Ben ön tekerine 500Watt 10Ah olacak şekilde bir kit alıp taktırmayı düşünüyorum Byqee firmasından gördüm ön siparişle alıcam fakat bisikletin düz yolda/normal arazide maksimum hızı ne kadar olur? menzili ne kadar olur ve bisikletin jantı yüzünden hızı 30 km den sonra kesilir ve pedallar boşa mı döner acaba bunları merak ediyorum çünkü birkaç kişi böyle olur dedi yani hızı 30-35 te kalır mı yoksa 40 a çıkabilir mi pedal ile desteklesem? Teşekkürler.
Merhaba öncelikle elektrikli bisiklette v fren tavsiye etmiyorlar. Bu bisikleti tercih etmemin en önemli nedeni hidrolik disk fren olması. Ben Alba firmasının 250 pro arka hub motorunu ve en büyük pil opsiyonunu aldım memnunum. Bu küçük tekerlekli bisikletler de ön motor patinaj yapar mı veya başka sorunlar yaşıyor musunuz bilmiyorum. Şimdiden hayırlı olsun

Merhaba öncelikle elektrikli bisiklette v fren tavsiye etmiyorlar. Bu bisikleti tercih etmemin en önemli nedeni hidrolik disk fren olması. Ben Alba firmasının 250 pro arka hub motorunu ve en büyük pil opsiyonunu aldım memnunum. Bu küçük tekerlekli bisikletler de ön motor patinaj yapar mı veya başka sorunlar yaşıyor musunuz bilmiyorum. Şimdiden hayırlı olsun
Sağolun hocam yani ben 500w alcam amacım ara sıra ufak hızlar yapmak ama 30-40 km/h olması menzili de iyi olsun yeter

bu arada V frenli bisikletler için neden önermiyorlar acaba bilgi verebilir misiniz

Sağolun hocam yani ben 500w alcam amacım ara sıra ufak hızlar yapmak ama 30-40 km/h olması menzili de iyi olsun yeter

bu arada V frenli bisikletler için neden önermiyorlar acaba bilgi verebilir misiniz

Elektrikli bisikletin sağlayacağı yüksek hız ve yüksek güç nedeniyle ve frende durmak sıkıntı olabilir. Bu şekilde tavsiye edildi. Elektrikli bisikletini satan ve motora geçen bir arkadaş ölümden dönüyordum v fren nedeniyle demişti

Elektrikli bisikletin sağlayacağı yüksek hız ve yüksek güç nedeniyle ve frende durmak sıkıntı olabilir. Bu şekilde tavsiye edildi. Elektrikli bisikletini satan ve motora geçen bir arkadaş ölümden dönüyordum v fren nedeniyle demişti
Anladım hocam o zaman sıkıntı...

Ben birde 30-40 km hızlara çıkmak istiyorum ara sokaklarda falan veya yolda sıkıntı olabilir o yüzden en iyisi vazgeçmek şuan scooter bakıyorum fakat onlarında kaliteli olanları baya pahalı diğerleri hep kronik sorunlu

Geri