bayramay82
Üye
- Tepki
- 0
- İsim
- BAYRAM
- Başlangıç
- 2018—19
- Bisiklet
- Carraro
- Bisiklet türü
- Katlanır
Kron paramın üstüne yattı bana yeni bisikletimi vermiyor. Daha 5 aylık fd2100'ün kadrosu kırıldı ve garantiye sokmadılar. Sele borusunu tolerans içinde kullanmama rağmen tolerans dışında kaldı dediler ben o bisiklete stajdan gelen bütün paramı bağlamıştım hakkımı helal etmiyorum.
İşte KRON'UN 5 AY SÜPER UZUN ÖMRE SAHİP ULTRA KALİTELİ O KADROSU:
303910 dosyayı görüntüle
Bu da tolerans dışında kullandığımı iddia ettikleri o sele borusu.
303911 dosyayı görüntüle
Sele borusunun boyasının aşındığı yerden tolerans işaretinin kadro içinde kalacak şekilde kullanılmış olduğu anlaşılıyor. Buna rağmen hâlen tolerans dışında kullanıldığı konusunda ısrarcı olup bisikleti garantiye sokmuyorlarsa ben bunda kötü niyet ararım kimse darılmasın gücenmesin.
Forum yöneticilerine de laflarım var. Bu yaşadığım olayı dün "KRON REZİLLİĞİ" başlığı altında da aynen burada yazdığı gibi anlattım ama forum ana sayfasında yeni mesajlar bölümünde "KRON REZİLLİĞİ" başlığını görmek forum yöneticilerini rahatsız etmiş olacak ki başlığı kapatıp altında yazılan mesajları da arşive alınmış mesaj yazımına kapalı şu başlığa taşımışlar: Kron Kullanıcıları Kulübü
Neden forumdaki bir üyenin Kron firmasıyla yaşadığı sorunları örtbas etme gereği duydular? Neden haksız olan taraf olmasına rağmen Kron firmasını koruma gereği duydular? Bunların açıklanmasını istiyorum. Ve derhal "KRON REZİLLİĞİ" başlığını yeniden açıp mesajlarını da o başlığa geri taşımalarını istiyorum.
Başlıkta da kesinlikle bir yanlışlık yoktur. Durduk yere çatlayan ve garatisi devam eden bir bisikletin yenisinin verilmemesi REZİLLİKtir. REZİLLİĞİN KRON tarafından yapılmış olması da KRON REZİLLİĞİdir. Yani başlığın "KRON REZİLLİĞİ" olarak açılmış olmasında herhangi bir yanlışlık yoktur.
Bendede mekanik disk fren olanı vardı. Sattım, Parçası bu şekilde olması lazım yeni üretimi değiştirmediler ise;Merhabalar ismim Bilal Sönmez sizlere Eskişehirden yazıyorum. Carraro Flexi 121 HD 2023 model bisikletimin katlı halde durmasını sağlayan mıknatısın kadrodaki arka parçası düştü. İnternette bir kaç seçenek var gibi ama uyumluluk ve kullanışlılık anlamında hangisi iyidir bilgim yok. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum yada Eskişehirde elden alabileceğim bir yer bilen varmı ?
teşekkür ederim ürünü inceliyorum.Bendede mekanik disk fren olanı vardı. Sattım, Parçası bu şekilde olması lazım yeni üretimi değiştirmediler ise;
n11'den Carraro Katlanır Bisiklet Mıknatıs Seti seçtim! Milyonlarca ürün, kaçırılmayacak fırsatlarla sana gelir!
(link)
Rica ederim. İYİ günlerteşekkür ederim ürünü inceliyorum.
Merhaba Bilal bey. Ben de yakın zamanda Flexi 121 HD modelini edindim ve ilk gün sizinle aynı sorunu yaşadım, arkadaki mıknatıs düşmüş. Bu sorunu çözdünüz mü acaba?Merhabalar ismim Bilal Sönmez sizlere Eskişehirden yazıyorum. Carraro Flexi 121 HD 2023 model bisikletimin katlı halde durmasını sağlayan mıknatısın kadrodaki arka parçası düştü. İnternette bir kaç seçenek var gibi ama uyumluluk ve kullanışlılık anlamında hangisi iyidir bilgim yok. Bu konuda yardımcı olabilecek varmı acaba ona göre sipariş vermeyi düşünüyorum yada Eskişehirde elden alabileceğim bir yer bilen varmı ?
Mümkün değil. Hatta bir hocamız bize üniversite mümkün ama muhtemel değil demişti.😂merhaba, flexi 121d modeli aldım. 20” jant mevcut malum katlanır bisiklet. Ancak lastikler küçük geldi bana alışamadım.
26" jant takılabilir mi bu bisiklete?
Sele borusunu takmadan önce metal çapak var mı diye yuvayı bir kontrol edin; eğer varsa ve zımpara ile temizlemezseniz boru takılabilir ve çizilebilir. Kalite kontrolden nasıl geçiyor bunlar anlamıyorum ama son zamanlarda artmaya başladığını düşünüyorum bu tarz sorunların.Arkadaşlar bende bu model bisikleti sipariş verdim yakın zamanda teslim alıcam kurulumunu yaptırcam
aldıktan sonra yapmamı önerdiğiniz bir ayar vs. varmı acaba? teşekkürler
Mesajınızı yeni gördüm ve bisiklet bugün kurulumunu yaptık o yüzden kontrol edemedim ama bir sorun olmadı kurulumda ve sürüşte. Fakat bir dahaki sefere kontrol edicem çok teşekkür ederim.Sele borusunu takmadan önce metal çapak var mı diye yuvayı bir kontrol edin; eğer varsa ve zımpara ile temizlemezseniz boru takılabilir ve çizilebilir. Kalite kontrolden nasıl geçiyor bunlar anlamıyorum ama son zamanlarda artmaya başladığını düşünüyorum bu tarz sorunların.
Bisikletçiler ölçüsünü alıp temin edebiliyor. Kilo fazla ise arka tekerdeki standart teller sürekli kırılıyor.Merhaba, benim ikinci el aldığım flexi 121'de maalesef sonradan fark ettim ki eksik jant telleri var. Bunları nereden temin edebileceğimi bilen var mı?
2018 model flexi 121'im var ve ayni sorun bende de var. Bisikletin uzerinde 2mm X 172mm tel kullanilmis, hicbir yerde bulamadigim icin 20" jant aldimMerhaba, benim ikinci el aldığım flexi 121'de maalesef sonradan fark ettim ki eksik jant telleri var. Bunları nereden temin edebileceğimi bilen var mı?