Scudo Sports

Carraro Flexi 121

225 TL Para harcadım extra olarak ve her kuruşuna değdi açıkçası.

• Beğen
Tepkiler: gbozaci
Scudo
@muratcelen

Güle güle kazasız kullanın inşallah çok güzel ve donanımlı görünüyor, bende nasip olursa yakın zamanda almayı düşünüyorum, aksesuar vs destek isteyebilirim. :)

• Beğen
Tepkiler: muratcelen
Arkadaşlar selam
Bianchi 21 v bisiklet için 1059 TL den %10 indirimle 953 TL ye düşmüş.
Ayrıca maximum kart sahipleri 1000 TL ve üzeri ilk alışverişlerinize 70 TL MaxiPuan kazanabilirsiniz. Maximum Mobil uygulamasından kampanyaya katılımlarına ilave 30 TL, toplamda 100 TL MaxiPuan! Kazanilabiliyor.

Düşüncelerinizi alabilir miyim

(link)

LG-H860 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Bianchininbu modeli, Carraro'nun modeliyle birebir aynı.

• Beğen
@muratcelen az harcamışsınız hocam :)

XLC Kelebek GidonXLC Kelebek Gidon Süngeri
Shimano EF-41 Fren/Vites Kolu
Shimano Alivio Arka Göbek
Shimano Acera Ön Göbek Shimano 32-11 Ruble
Shimano Alivio Arka Fren Ayağı
Shimano Acera Ön Fren Ayağı
Baradine 3 Renk Fren Papucu Ön
Baradine 3 Renk Fren Papucu Arka
Schwalbe Supreme HD 20x1.60 Dış Lastik
Schwalbe Ultra Light İç Lastik
O-Stand Arka Bagaj
Bagaj Bağlanabilir Sele Kelepçesi
Topeak Suluk Kafesi
Topeak Suluk Kafesi Tutucu
Topeak Barxtender Gidon Aparatı
Zefal Spy Ayna
Vona Çatal Ayaklık
XLC Ön Bagaj Demiri
Gidon Çantası
Moon Meteor 250 Lümen Ön Işık

benim liste burda :)

• Beğen
Merhaba arkadaşlar bianchi 21 vites ile aranıza katıldım siyah gri kirmizi modeli ile ancak henüz elime geçmedi kargoda. Acaba kurulum işini evde yapabilir miyim hangi aletlere ihtiyacim var lastikler falan sisik mi geliyor

• Beğen
Selam Arkadaşlar
Bende nihayet karar vererek Bianchi 21 v ile aranıza katıldım, ürünüm dün geldi, kurulumunu yaptım.Gidonun orada hafif bir oynama var onuda çözerim inşallah . Yakın zamanda resimde paylaşacağım :)

hayırlı olsun @Axu483 @gbozaci iyi günlerde kullanın en yakın servis noktasında kurulum yaptırırsanız daha sağlıklı kullanırsınız :)

• Beğen
@Axu483

@Axu483 alyan anahtarı yeterli olacaktır. Kendin kurulumu yapabilirsin. Lastikler şişik geliyor.
servise de kontrol amaçlı götürebilirsin

Tabi en sağlıklısı serviste kurulum yapılması.

• Beğen
Tepkiler: Axu483
merhaba arkadaslar
bende carraro flexi 121 almayi dusunuyorum,boy 188 kilo 90,sele yuksekligi yeterli olur mu? forumda bir yerde okumustum sele borusunun cok uzun olmadigi ve 185 cm uzeri icin sikinti olur yaziyordu.deneyip alma sansim yok maalesef,yardimci olursaniz sevinirim.

• Beğen
Tepkiler: ASAP Rocky
Merhaba Arkadaşlar,

Bu hafta Allah nasip ederse eşim ve benim için 2 adet Carraro Flexi 121 alacağız.

Tavsiye edebileceğiniz bir güvenilir satıcı varsa mesaj olarak atabilirsiniz.

İlerleyen zamanlarda foto+yorum göndereceğim inşallah.

Benim bianchi folding bike 21 geldi siyah kirmizisini aldim ben rengi cok hoşuma gitti. Serviste kurulum yaptırdım ancak direksiyondaki milimetrik kipirdamayi kaybedemedik. 21 vites olmasinin en büyük avantajı en düşük vites zencir atmis gibi 90 derece yokusu cikacaksin nerdeyse . Ama en büyük dişli sayisi 52 olsa daha iyi olurmuş aynakolda. Agirliga gelince bence 15 kilodan assa degil taşımak zor geldi bana ki spora falan giden biriyim. Herkese iyi günler 1495898819425-464334340.jpg

Cararo Flexi 121'i neredeyse bir haftadır kullanıyorum.

Sele rahatsız, yokuşta iyi düz yolda belli bir hızın üzerine çıkamıyorsunuz, katlandığı zaman tekerleri birbirine sabitleyecek mıknatıs yapmak için yapılmış, biraz ağır.

Bu hususlar dışında şimdilik bir eksik göremedim, memnunum, bugün olsa yine bu modeli alırım, tavsiye ederim.

• Beğen
Tepkiler: Metin_S
Yeni versiyonunda benim yaşadığım tek sıkıntı , katladıktan sonra seleden tutup sürerken teker üzerinde gidon yana doğru açılıyor , açıldığı için ağırlık merkezinin kaymasından dolayı mıknatıslarda açılıyor çünkü maşa hareket ediyor gidonla aynı orantılı olarak , ve sabitleme mekanizması yok gidonun ! :/
Fakat eski model Carraro Flexi 121 de gidon iki teker arasına katlandığı için herhangi bir açılma söz konusu değil , tek dezavantajı bu bence yeni modelin :/

Aynı sıkıntıyı yaşayan var mı ?

• Beğen
Tepkiler: Deniz Şimşek
@gbozaci hocam direksiyondaki oynamayi halledebildin mi naptin, servis bu kadar eğim normal dedi bana ama bilmiyorum artik. Bir de bel rahatsizligi var bende amortisörlu eski bisikletimi ariyorum acaba ne çözüm buabilirim? Seleroyalin 125 e konfor seleleri var onlar amortisor gibi olur mu ya da amortisorlu sele borulari is görür mu uyar mi?

@Axu483

Sele hakkında fikrim yok fakat bir kaç şehir bisikletinde amortisörlü sele borusu kullandım gerçekten konforlu bir sürüş sağlıyor. Fakat katlanır da sele borusu kadrodan dışarı çıkıyor epey. Boru kadrodan bu kadar uzaktayken bu sistem sağlıklı olurmu montajı kullanımı falan bilmiyorum.

Tapatalk Pro kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@mgencer05 ANLADIM. BEN DE ONDAN SÜPHELENİYORUM .İNTERNETTE 140 LİRAYA FALAN SELE BORULARI VAR SUSPANSIYONLU AMA KADRODAKİ DELİĞE BİLE SIGMAYABİLİR SANKİ. başka fiikri olan var mı bu bisiklet için konforu nasıl artırabilirim ?

@Axu483
SelleRoyal sky yayli sele alabilirsiniz. Bende alir almaz mevcut seleyi sky yayli modeli ile degistirdim. Konforu daha iyi oldu.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Axu483
@ecuadorm cok teşekkürler arkadaşım. Peki bir de link istesem ? doga bisiklette falan 45 liraya da var 80liralara falan da var ? sizinkinin tam modelinin satıldığı yer link atar mısınız ? Amortisörsüz bisikletlerde bu seleler şart gibi ya dik oturulduğu için biraz ,bele baskı artıyor çünkü

Selle royal sky yazarsaniz arama satirina, ilgili seleleri goreceksiniz zaten. Bir bisikletcide bakip oyle almaya karar vermenizi oneririm. Ben bisikleti aldigim yerden degisimi yaptirdim. Fiyatlari 50 ile 90 tl arasinda degismekte satildigi yere göre. Canlisina baktiktan sonra, kesenize uygun bir yerden siteden veya bisikletciden olabilir, site olacaksa duzgun bir saticidan alisverisi yapabilirsiniz.

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Geri