@sonselim16
Sn sonselim geniş vites aralığı seçeneği nedeniyle ben de Carraro Flexi 121 almak istiyordum. Ancak katlama noktalarında mıknatıs olmadığından dolayı katlandığında bir arada duramaması, katlandığında bisikletin aynakol üzerine basması gibi 2 önemli nedenden dolayı çelişkide kalmıştım.
Katlanır bisiklet ile ilgili satış sitelerini sürekli araştırıyorum. Aşağıdaki linkte Bianchi'nin 2017 model 21 vitesli ve Carraro Flexi 121'in kronik sorunlarını barındırmayan bir modelini gördüm.
Bianchi bu modelde katlama noktalarına mıknatıs yerleştirmiş. Aynı zamanda aynakolun altına yerleştirdiği bir aparat ile bisiklet katlandığında aynakolun üzerine binmiyor. Sanıyorum bu modelde de sele borusu alttan çıkmıyor.
Alt kısma bu aparatı yerleştirerek Carraro 121'de yaşanan sorunu ortadan kaldırmışlar.
2017 Bianchi Folding 21 vitesli katlanır bisiklet 1080 TL.
Peşin fiyatına Hepsiburada'da 9 taksit, n11''de 9 taksitle alınabiliyor.
(link)
Bugün meşhur bisikletçiler çarşısı Haşim İşcan Geçidine gitti. 2017 model katlanır bisikletleri gördüm.
2017 model Carraro Flexi 121 gördüm. 2017 modelde de sele borusu altta çıkmıyor.
Ancak o bölüme sabit bir ayak yapılmış. Bisiklet katlandığında artık aynakol üzerine binmiyor. Bu değişimle beraber bazı noktalara mıknatıs eklenmiş. Mıknatıslar çok kötü bir işçilikle monte edilmiş. Hemen düşecek gibi duruyor.
Ancak en azından katlandığı zaman bisiklet bir arada duruyor. Fiyatı kredi kartına 9 taksitle son 1100 TL. Bu fiyat ve bu bisiklet sadece tek bir satıcıda vardı.
Haşim İşcan Geçidinin fiyatları oldukça yükselmiş. 2017 model Bianchi 21 katlanır bisiklet için 1350 TL ücret söylendi. n11 de aynı bisiklet kredi kartına 9 taksitle 1030 TL.
Birkaç markanın katlanır bisiklet güncel fiyatlarını paylaşmak istiyorum.
6 Vites Paxton; 800 TL - 6 Vites Ümit; 800 TL (Bu bisiklet çok hoştu) - 6 Vites Salcano 900/1000 TL arası - Rus Baakah (Balkan) vitessiz 750 TL.
Esen kalın.
Mesaj imla hatası ve cümle düşüklüğü nedeniyle yeniden düzenlendi.