Amanita
Forum Bağımlısı
- Tepki
- 943
- İsim
- Hasan
- Başlangıç
- 2003—04
- Bisiklet
- Bisan
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
52 kadro iyidir, 54 kullanan da çıkar forumda. Sele yüksekte yada fazla önde olabilir sizin için. Yol bisikleti olduğu için normal bisiklete göre daha öne eğilmek de gerekiyor zaten. Lastik durumu, zincir ve dişlilerin durumu, ön arka tekerlerin ve orta göbeğin esneyip esnemedi(değişmesi gerekiyor mu yada bakım gerekiyor mu). Bunların hepsi extra masraf çıkarır. Anlamıyorsan bi bisikletçiye gidin beraber bisikletçi baksın değişmesi gereken parça var mı. 2021 yılında alınmış düzenli kullanılmış bisiklette lastik zincir ruble vs değişmesi gerekebilir ve göbekler de bakım isteyebilir.herkese merhaba. Boyum 178 iç bacak boyum 83 cm civarı ölçebildiğim kadarıyla. 52 kadro c1.1 bir bisiklet denedim. İlk etapta biraz fazla öne eğilme hissim oldu onun dışında rahattım ama ilk defa bir yol bisikleti denedim muhtemelen ondandır diye düşünüyorum. Sorum bu kadro boyu ilerleyen zamanlarda bana sorun çıkarabilir mi? Birde bisiklet 2021 yılında alınmış maşasında yüzeysel bir çizik vardı onun dışında karbon kadroda alırken dikkat edilmesi gereken önemli noktalar nelerdir? Duruma göre bugün bu bisikleti almayı düşünüyorum. Şimdiden teşekkürler
Kaç TL olduğunu da yazın.