Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

@Eroseros

@Mustaac

Kaça aldınız acaba ?

• Beğen
Tepkiler: makifir
Scudo
Hocam 2650 ye 6 taksit aldım. Ama bu fiyat imkansıza yakın, sağolsun baya bir ikram yaptı satan arkadaş.

• Beğen
Tepkiler: makifir
Bayilerde 2107 modeli yani Carbon maşalı olanı bulunmuyordur değil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

Yok hocam eski modeli bulunmuyor ürünün.

Bu arada fiyat olarak en uygun hepsiburada evemagaza satıcısında 2800 tl

062 modeli de indirimde o da 3720 tl. Puan ve taksit avantajı da cabası. Hatta illa 052 istiyorum diyen varsa benim 1 günlük cihazi 2600 e verebilirim 062 almak için :)

@Mustaac 062 çok iyi donanıma sahip. 4.400 liste fiyatı var ama al kullan her şeyi tamam.

@brstrmn Bana geçmiş olsun 1 gün sabredemedim diye almadım 062 yi. Sorduğum her yer 4300 tl fiyat çekti. Nakite 4000 dediler en son. O kadar nakit olmadığı için almadım, 3720 lik fiyatı gördüm ama eski sezon zannettim. Pazar olduğu için soramadım kapalıymış. Gittim 052 yi aldım geldim. Hayırlısı bu da güzel ilk bisiklet için, bir iki yıl kullanır satar yükseltirim.

@Mustaac
Aradaki fiyat farkına güzel bir jant alırsanız 062 den çok daha iyi bir bisiklete sahip olursunuz. 105 ile yeni tiagra 4700 arasında fark yokmuş, kullananlar diyor. Jant çok daha önemli bu iki set arasında. Onun dışında da fark yok zaten (062 nin jantları da başlangıç).

@Ahmet Bilge Kaan AKIN
Eyvallah hocam niyetim o. Aldığım yerle bastan konuştum bir iki haftaya jant seti gelecek eskisini de tutardan düşerek jant alacağım. Arka rubleyi mümkünse 11-32 yapacağım. Ancak carbon maşa olayı sıkıntı, tek eksik o olacak gibi.

@Mustaac 2650 iyi almışsın cidden abi güle güle tepe tepe kazasız belasız kullan @Ahmet Bilge Kaan AKIN abimin bahsettiği gibi o fiyata jant setini değiştirsen çok daha mantıklı ve sağlam olur siz de öyle düşünüyormussunuz zaten .

Ben 2850 ye anlaşmıştım maalesef 350 kapora verdim gerisi sonra vericem işte bakalım biraz da pazarlık etmeyi bilmemekten olabilir benimki :kötü:

• Beğen
Tepkiler: NoCycling
052'yi 2900'e aldım. 1000 nakit + 1900/8 şeklinde. Her bayi kendi kafasına göre indirim yapıyor ya da yapmıyor. Başka bir satıcı liste fiyatı olan 3184 liradan hepsini peşin verirsen 3000 olur demişti. Bu aldığım adam da biraz tabiri caizse çingenelik yapsam belki 2800 falan kabul edecekti.
Aletin jantları ağırmış bir de lastikleri schwalbe ama koruma seviyesi 6 üzerinden 3. Yabancı sitelerdeki yorum ve testlerde yuvarlanma kabiliyeti düşük ve pek tutulan bir lastik olmadığı yazılmış.
Aleti birkaç gün sonra teslim alacağım. Jant seti yerine kendimi hafifletmeyi düşünüyorum. Daha ucuz ve daha sağlıklı.
Bir de şu an kullandığım 2015 Sedona 340'taki schwalbe maraton plus 5000 km.yi geçti sadece bir kez yama oldu ve hala kullanıyorum. 052 için de gerekirse biraz hantal olsun ama zor patlayan bir lastik düşünüyorum çünkü tamir, yama vb. hiç anlamıyorum.

@trek_turkey Hayırlı olsun hocam.
@Eroseros hocam iyi fiyata almışsınız. Benim aldigim yer bu fiyat diyince ne yapacagimi sasirdim zaten. En dip kar marjiyla satti bisikleti. Bu fiyat normal degil, sizin aldiginiz fiyat cok normal hocam. Güle güle kullanın ikiniz de insallah.

@Erh@n

Ben 28 takmıştım sıkıntı olmamıştı.

Cole rollen elite getirecekmis haftaya bisikletcim. Uzerindeki jantlari da uygun bir fiyata sayarim dedi. Değiştirmek iyi olur herhalde rulmanlı 1570 gramlik jant seti ile. Baska jant seti önerilerine de açığım. Aslidns bu jantlarin gidişi de çok guzel ama 800-1000 gram hafifleyecek bisiklet. Uste vereceğim miktara gore karar verecegim.
Cuma günü uzerindeki 12-28 rubleyi 11-32 ruble ile değiştirecek bir de insallah. Arka attirici kisa bacak ama sorun olmuyor cok taktim dedi.
Bir de bisikletle 40 km lik kisa bir tur yaptım demin. Ellerimde baski oluyor bilek ve bas parmak ekleminde. Gidon boğazı uzun geliyor olabilir mi? 170 cm boy var, cr race 052 nin 52 kadroda gidon bogazi ölçüsünü bilen var mı? Bisikletin geometri bilgisi internette yok mu ki? Teşekkürler simdiden cevaplar için.

O kadar pismanim ki yol bisikleti almadigima.. Acele edip sportive 230 almistim.Ankara da bildiginiz takas yapn yerler var midir ?

Geri