Scudo Sports

İnceleme Carraro CR Race 052

@Berke
Yukarıdaki mesajı geçen sene yazmışım.
Şimdi ise fiyat 3184 TL olmuş ve maşa karbondan alüminyuma çekilmiş. Ver mehteri veeer! :)

Scudo
@Berke bu gidisle durmicak gibi zaten bisiklet lüks oldu bineni gorunce vay zengin vay diorum arkasindan(tabi kimsenin tekerine tas degmesin tekeri düz bassin ) ins bu sene 2900 e kapatabilirsem mayis haziran ben de alip zenginler kafilesine giricem bi elimde gidon bi elimde zengin purosu poh poh poh :ssrtcbya:

• Hahaha
Tepkiler: Lampard59
@Erkin Kalender şu anda 54 kullanıyorum demek ki yanlış seçim yapmışım , teşekkür ederim.

merhaba arkadaşlar çok araştırdım ama pek bilgi yok önceden xrs030 vardı carraro kadro ile kıyaslarsak xrs030 kadrosu daha hafif
carraro kadrosu baya bi ağır geldi bana ama görünüşü çok hoşuma gidiyor
ilk aldığımda r501 jantlarla 9.7 kg geliyordu yeni jant aldım biraz daha hafifledi ve lastikleride değiştircem en az 200 gr ordanda düşerim sele ve sele borusunuda hafiflettikmi 9 kg altına düşer :) yani söyleyeceğim şu hafif olsun ama ucuz diyenler mosso alsın 7005 alu mükemmel bir baş yapıt :)
100_8229.JPG

@brstrmn bence iyi sayılır bedeni hocam. Benim dikkat ettiğim. Yol bisikletinde deneyimli kişiler beden olarak bir küçük bedeni seçiyor. Bazen gözlüyorum, bu tur kisilerin bisikletlerine karsidan bakinca selenin gidon hizasından daha yüksekte olduğunu görüyorum. Benim boyum 177 54 kadro deniyor. Ama denedim bir bisikleti ona hakim olmak biraz güç gibi. Onun yerine 52 kadro alıp olsa olsa gidon boğazıni uzatirim diye düşünüyorum. Tabi yola geçecek parayi bulunca :)

Yine diğer taraftan bazi kisilere bakıyorum videoda batiz büyük olmus bisikleti. Sürerken zorlanıyor. Sanirim boyle olunca gidona yatmakta zor olur.

Su an kullandığım dag bisikletinden bozma sehir bisikleti 48 cm kadro. Seleyi uzun tutuyorum. Biraz gidonu öne ittim. Gayet memnunum. Bu söylediklerim kendi dusuncemdir. Tercihler farkli olabilir. Önemli olan ne istediğini bilmek.

@trainspotting35
Hocam ben de dikkat etmedim, zinciri gördüm aletin dedim o zincir o kadar uzayacak ne yaşadı :D

@enes_vl Ben de alırken kararsız kalmıştım. 2015 cr 052 sahibiyim Benim de boyum 1,77 m. 56 kadro aldım. Her bisiklet üreticisi kendine göre kadro boyu oluşturuyor. Birinde 56 diğerinde 54. Gördüğüm kadarıyla tam bir standart yok. Markaya göre değişiyor. Bu yüzden deneyerek alın deniyor. Siz ilk defa kullandığınız için güç gelmiş olabilir. Yaklaşık 20 senedir bisiklete binmememe rağmen hiç zorluk çekmedim. Hatta şu an seleyi (sağlık sorunum nedeniyle) bir kaç santim yükseltip öne biraz daha eğilmem gerekiyor ama belim ağrıdığı için yapamıyorum. Sanki gidon biraz daha ileride olmalı gibi geliyor şu an. Yol bisikletinde deneyim kazandıkça kolaylaşıyor veya alışıyor

042 almayı dusunuyorum yalniz kadro boyları bana uyarmi boy 188 iç bacak 93 kullanan arkadaşlar yardımcı olursa sevinirim

Carraro 052 ile 45 yaşından sonra ben de yol bisikleti kullanıcısı oldum. Umarım aldığıma pişman olmam.
1.87 m boy 86 iç bacakla 56 kadro uygun geldi.

@Eroseros Hayırlı olsun abi fotolarını bekleriz. Ben de kaporasını verdim haziranda ist. dönünce alacağım inşallah :rolleyes: Kazasız pedallamalar şimdiden inş. beklentinizi karşılar benimkini karşılayacağını düşünüyorum :)

Ben de carraro 052 aldım bugün. Görüntü boya muhteşem. Kadro akıcı ama ilk defa yol kullanıyorum o yüzden ustalar daha iyi bilir. Ağırlık konusunda maalesef 9.8 kg ağırlığı. Arka lamba ve sele alti çanta ile 10 kiloyu gördüm. Jant degisimi ile 9 kiloya indirilebilir rahatlıkla ama. Karbon masayı alüminyum a çevirince ağırlık artmış biraz. Bir de üzerindeki schwalbe lugano lastikler de birazcık ağır. Çifti 700 gram jant da 2400 civarındaymis.

@Mustaac abi bisiklete nazar değmesin diye mi foto atmıyorsunuz :D
Yol Bisikletlerimizin Fotoğrafları Vol.2 konusuna atın fotolarınızı sağdan soldan çekin şunları yahu :ssrtcbya:

• Beğen
Tepkiler: erdemgm69
Merhabalar. Cr 052 lastik genişliğinde en çok nereye kadar izin veriyor. Bilen varmı? Üstünde 23 ile mi geliyor? Kullanan arkadaşlara bir sorum daha olacak uzun tura gitmek istesek sadece küçük bir sırt çantasıyla sıkıntı çıkarır mı? Deneyen oldu mu?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

• Beğen
Tepkiler: Afyon35
@Erh@n Geçen yılki model karbon masa 23c lastik. Bu yılki model alüminyum maşa 25c lastik. Küçük sırt çantası kullanabilirsiniz, kadro üzerine pek canta kullanan olmuyor yol bisikletlerinde.

• Beğen
Tepkiler: makifir ve Erh@n
Geri