Scudo Sports

Carraro bayileri ve satış noktaları

Carraronun donanımı çok düşük bisan al derim ama boşuna hd ye 200tl verme aynı fiyata v frenli daha üst modeller var zaten dh yapmıcaksın v fren işini görürhemde daha üstmodel bi bisiklet almış olursun

Scudo
Merhaba arkadaşlar yeni katıldım aranıza fakat bisikletsizim şu an:( Bisiklet almayı düşünüyorum bunun için de araştırma yapıyorum. Carraro 224 225 modelleri gerçekten çok hoşuma gitti. Buna benzer Salcano ve Sedona'nın da modelleri güzel. Başlıkta da belirttiğim gibi Kocaeli'de bulabileceğim yerler var mı? Sedona'nın yerini biliyorum fakat daha gidemedim gideceğim, başka yerler varsa eğer seçeneğim de olmuş olur. Forum çok hoşuma gitti umarım ben de aranıza katılırım yeni bisikletimle:) Ayrıca 224 225 e paralel başka modeller varsa eğer önerilerinizi bekliyorum:)

Selamlar arkadaşlar,

İnternette gezerken bazı bisikletçilerde 700-720 gibi fiyatlara Carraro Sportive 221 (2014) gözüme çaprtı. Ben şu sıra almayı düşünüyorum ancak bütçeme ve kullanım amacıma uygun olarak 2 ürün seçtim. Biri Salcano City Fun 60V , bunu çok yaygın gördüm 550 TL civarına alabilicek çok yer var. Ancak bir taraftanda gözüm Cararro Sportive 221'e kaydı. İlk düşüncem 550-600 aralığında birşey almaktı ancak biraz artırabilirim diye düşündüm.

İşin özetine gelirsek, ben model falan umursamıyorum 2014 yılına ait olan bu ürünü uygun fiyata bir bayi ya da bisikletçide bulabilirmiyim ? Bu işte Outlet diye bir algı ya da pazar varmı ? İzmir'de yaşıyorum. Yönlendirebileceğiniz yerler varmı ?

Arkadaşlar herkese merhabala. Dün nişanlıma carraro 1025 aldık. Bisikleti dün biraz test ettim. Son derece iyi bir bisiklet. Özellikle donanımı ve maşa çok hoşuma gitti. Ben salcano kullanıyorum ve açıkcası carraro hakkında pek bilgim yok. Tecrübeli ve bilgili arkadaşlardan bisikletin artısı ve eksisi konusunda bilgi alabilirsem çok iyi olur. Bu arada yıllardır alışveriş yaptığım ve artık dost mertebesine ulaştığımız Antalya Çağdaş Bisiklet in sahibi İbrahim Gümüşel ve Nurettin Gümüşel e saygılarımı ve sevgilerimi iletiyorum. DSC_0018.JPG DSC_0017.JPG DSC_0016.JPG DSC_0015.JPG DSC_0014.JPG DSC_0013.JPG

Dosyalar

• DSC_0012.JPG
    DSC_0012.JPG
    152,9 KB · Okunma: 14
  • Beğen
Tepkiler: ozhank ve M.J.
Çok güzel be :) Kazasız belasız binin ikiniz de hocam :)

• Beğen
Tepkiler: caesar
artıları çok güzel bisiklet donanımda iyi. eksileri kask aydınlatma eldiven falan. onlarda varsa tamamdır :)

• Beğen
@chnkrmz onlar var tabi :) özellikle kask olmazsa olmaz. .

@caesar kadro çok güzel sade.. donanımda gayet iyi o maşaylada her yere girersin alır götürür bu makine seni güle güle kullan

• Beğen
@ERSN PK teşekkür ederim . Aklımdaki soru işaretleri giderek azaldı?

Arkadaşlar iyi akşamlar. Karbon kapama nedir tam olarak bilen var mı ya. Aklıma takıldı akşam akşam.

Biraz konuyu hortlattım ama. Bazı yerler ilk servis ücretsiz diyor bazı yerler ise değil diyor. Ben bisikleti alalı 2 gün oldu. Daha yaklaşık 45 km yaptım. 100-150 km olunca servise götür diyorlar. İlk bakım. Bu bakım ücretli mi ücretsiz mi arkadaşlar ?

Bisiklet: carraro 327

@Devilsbutcher garanti belgenizi okuyunuz orada yazan geçerlidir. ilk servis zaten kontrol amaçlıdır, ayarlarınıza bakılıp varsa sıkıntı düzeltilir, vidalarda gevşeme varsa onlar sıkıştırılır.

• Beğen
Tepkiler: Özcan
Garanti belgesini okudum. Konu ile ilgili birşey yazmıyor. Sadece bakımlar yetkili serviste yapılmaz ise 2 yıllık garanti geçerli olmaz yazıyor. Buda ilginç bir şey. Arabada olduğu gibi sanırım.

Geri