Scudo Sports

Carraro bayileri ve satış noktaları

arkadaşlar bisikletimin tekeri patlarsa kendim yaparsam garantiden çıkar mı . servisdeki adam bana yaptırmalısın dedi ona da 5 tl vermek istemiyorum kesin bilgi verebilecek cevaplayabilir mi ?Şimdiden teşekkürler.carraro (BİANCHİ servisi)

Scudo
ben de öyle düşündüm ama aklım karışmıştı şimdi aklıma iyice yattı çok teşekkür ederim :D

Kardeşim sorunun cevabı,bisikletinin tekeri patlasa bile garanti kapsamında onarılmaz ve garanti kapsamı dışında kalmaz bisikletin..

Bisikletin lastiği patlarsa sen tamir edebilirsin, akort ayarı yaptığınızdada garanti kapsamından ÇIKMAZ!

Lastik patlaması garanti kapsamındaysa zaten yetkili servis ücretsiz onarım yapıp sana teslim eder. Şayet garanti kapsamında bir parça değilse(ki değil) o halde sen müdahale edebilirsin gönlünce ve sen uğraşmak istemezsen şayet servis senin yerine ücreti karşılığı bu işi yapar. Kısacası dizüstü bilgisayarının belleğini(ram) değiştirmen gibi birşey bu. Garantiyi bozmaz, bozar diyeni gidip bozabilirsin...

• Beğen
Tepkiler: bkagan
@Halil EROĞLU

Hocam Allah iyiliğinizi versin gece gece güldürdünüz :)

Halil beyin de dediği gibi kesinlikle bozmaz içiniz rahat olsun... keyifli pedallar....

• Beğen
Tepkiler: Halil EROĞLU
konu kapanmıştır kilitlenebilir

Bugün sabahtan Bostancıdaki Bisiklet Evim'e gittim Carraro CRP 710 almak için gerçekten uğradığım bisikletçiler arasında böyle iyi davranılan başka bir bisikletçi görmedim. Eyna bey ve Yaşar bey (kendileri aynı zamanda bisiklet sporuyla da uğraşıyorlar) her türlü konuda yardımcı oldular sağolsunlar. Umarım böyle bisiklet satıcıları çoğalır da sadece milleti nasıl kazıklarım diye bakan satıcılar iş yapamaz.

Onlar gibi ne saticilar var ama reklam iyi, begendim. ;) Bir telefon numarasi eksik. :)

bisiklet alacaksan küçük şehirlerden alacaksın. örnek olarak çanakkale. geçen sene arkadaşın biri sedona 721 i ankara dan 950tl ye alırken çanakkale den alan arkadaş 770tl ye almış üstüne de pompa vb ekipmanları hediye etmiş

carraro bayii sinden alinir crx960 bakin derim bütçe iyi ise. herkes iyi davranir satana kadar satış sonrası ilgi onemli

ben de aynı modeli bostancı bisiklet evimden aldım. gerçekten ilgililer. benim istememe rağmen daha pahalı olan ama üzerindeki vites ve fren takımı daha basit bir modeli bana satmaya çalışmadılar. 1 aydır bisiklet sitelerini takip ediyorum gerçekten satmadıkları bisikletin üzerindeki takımları Carraro crp 710 a göre daha geri.

• Beğen
Tepkiler: M. ERDEM
Merhaba arkadaşlar... Foruma yeni katıldım. Daha öncesinden ziyaretçi olarak forumu takip edip bilgi edinmeye çalışıyordum, fakat üye olunca daha yakından takip edebileceğimi fark ettim :). Sizden ricam Bana alacağım yeni bisiklet hakkında bana yol göstermeniz. İnternetteki fiyatlara bakınca az bir bütçem olduğunu fark ettim... Arkadaşlar bütçem 800-900 lira arsında, 3-4 yıl kullanacağım ve bu fiyata bulabileceğim en iyi performansı arıyorum. Alacağım bisikletin türü dağ bisikletidir. Ben kendi araştırmalarım sonucu Carraro Force 520 yi 2014 kataloğunda gördüm ve beğendim açıkçası, fakat 800 850 lira civarında alabileceğim bir başka bisiklet daha var. Aile dostumuz olan bir Bisan çalışanı bana fabrika çıkışlı bir Bisan XTY 5850 HD yi 800-850 TL civarında verebileceğini söyledi bunlar dışında Salcano, Sedona ve Ghost a baktım fakat disk frenli bütçeme uygun bir alternatifi pek bulamadım. Ben iki Bisikletin görsel ve özelliklerini aşağıya not ericem fakat sizde bunları yorumlar ve alternatif sunarsanız Çok Ama Çok Sevinirim...

Şimdiden ilginiz için teşekkür ederim :)

TEKNİK ÖZELLİKLER:

Carraro Force 520:

Kadro :Alüminyum1.1/8"
Maşa :26" Suntour XCT PM.100
Jant :26" Carraro Çift Kat Alüminyum 32 H Disk
Lastik :26x1.95 53-559 Siyah
Vites :ShimanoTourney TX 55 21 vites
Fren :Tektro Hidrolik Disk HDC 300 Rotor 160mm
Sele :Selle Royal Mach

http://www.bisikletcim.com/ProductImages/29694/original/carraro-force-520-26-bisiklet.jpg
Bisan XTY 5850 HD

TEKNİK ÖZELLİKLER:
XTY - 5850 HD
KADRO FRAME : HYDROFORMING TRIPLE BUTTED TUBE X-7 ALLOY,
SIZE : 17"-19"
ÖN MAŞA FRONT FORK : SR SUNTOUR 26" SF13-XCM
FURŞ TAKIMI HEAD SET : SEMI - INTEGRATED
GİDON HANDLEBAR : 6061 BUTTED ALLOY
REKORLU BORU STEM : 6061 3D FORGET ALLOY
SELE BORUSU : 6061 BUTTED ALLOY
JANT RIM : DOUBLE - WALL 6061 ALLOY
LASTİK TIRE : CST 26x2,10 MTB
VİTES SHIFTER : 27 VITES – SHIMANO ACERA FULL SET
ZİNCİR CHAIN : KMC
FREN BRAKE : SHIMANO HYDRAULIC DISC BRAKE (CENTERLOCK)
AĞIRLIK WEIGHT : 14,36 KG
http://www.bisan.com.tr/images/urunler/201312106eeb49ed-4e66-492e-bc16-f670fb21f254.jpg

Öncelikle Deniz kardeşim biraz sabredeceksin. Forumdaşlar sana yardımcı olacaklardır ama bunu hemen bekleme. İnsanlar boş zamanlarında bilgilerini sizlerle paylaşıyorlar. Müsait olduklarında sana cevap yazıcaklardır.
Soruna gelirsek Bisan donanımsal olarak carrarodan daha iyi eş değerleri 1000 - 1300 arası diyebilirim. O fiyat aralığına daha iyi bisiklet öneremem.

Cok ozur dilerim sabirsiz davrandim...benim bi sorum olucak forumda dolanirken bisan ile ilgili kotu yorumlar okudum , gercektende bu kadar kotu mu ve butcemi 1000 lira civarina cekebilmem olasi bir durum daha iyi bir öneriniz varsa yazarsaniz cok sevinirim. Ilginiz icin cok tesekkur ederim...

Salcano ASTRO HD verebileceğin fiyata olabilir. Fakat bisanın üstündeki malzemeler bu modelden daha üstün. Bisanın ne gibi sıkıntı çıkarıyor bilmiyorum.

Bisan donanım fiyat olarak çok iyi bu fiyata bu bisiklet çok iyi bence yerinizde olsam Bisan alırdım fakat ne gibi şikayetler var Bisan hakkında pek bilmiyorum .

Geri