Fatih sınırları içinde olan tüm arkadaşlarımız Kocamustafapaşa Bisiklet kulübünün sürüşlerine davetlidir
Fatihli tüm bisikletseverleri Kocamustafapaşa Bisiklet kulübünün sürüşlerine bekliyoruz !
hocam selamlar sürüş grubunuz hala aktif ve yalnızca erkekleri içeriyorsa ben de katılmak isterim. iletişim kurarsanız detayları konuşuruz saygılar.
Merhaba, "yalnızca erkekleri içeriyorsa"dan kastınız nedir?
Böyle bir tanıma ben anlam veremiyorum. 🤔selamlar, yalnızca erkekleri içeren demek grupta kadın sürücü bulunmaması demek üstadım.
Böyle bir tanıma ben anlam veremiyorum. 🤔
Kimseyi öyle bir zorunluluğa sokamam. Sadece anlam verememiștim.açıklama. yapmak zorunluluğu varsa.
Dini hassasiyet derken arkadaşım? Hani desem ki tokalasmiyor felan, grupla bisiklet sürüşlerinde dinen sakınca olacak bir durum yok. Sokakta ne görüyorsanız benzerini görürsünüz en fazla. Ona da kafanızı çevirip bakmazsınız olur biter.
Herhangi baska biri gibi sizin tercihlerinize de saygım sonsuz. Ama sebep olarak dini hassasiyet kelimesi çok genel. Kendi adıma kişisel tercihlerim demeyi tercih ederim, sonu kutuplaşmaya giden ve tartışma açan kelimeler kullanmaktan imtina ederim. Size de benzerini tavsiye ediyorum.
Bisiklet süren kadın görünce tahrik mi oluyorsunuz?Yok kimseye nispet olsun diye bir belirtmem yok hiç öyle düşünmedim. Dini hassasiyetlerden dolayı sadece erkek kardeş ve abilerle sürüyorum illa açıklama. yapmak zorunluluğu varsa.
İşte seviyesiz yorumlar da gelmeye başladı. Tebrikler!Bisiklet süren kadın görünce tahrik mi oluyorsunuz?
Bisiklet süren kadın görünce tahrik mi oluyorsunuz?
Bisiklet camiamızda kadınlar ve kadın bisikletçiler başımızın tacıdır. Siz başka sporlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Bu kadar ehli sünnet modunda gidiyorsanız zaten tayt giyen bacak tüylerini alan erkekler de sizi bozar.Yok gereksiz konuşan angut görünce tahrik oluyorum
Bisiklet camiamızda kadınlar ve kadın bisikletçiler başımızın tacıdır. Siz başka sporlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Bu kadar ehli sünnet modunda gidiyorsanız zaten tayt giyen bacak tüylerini alan erkekler de sizi bozar.
Şakası bile berbat.Sayın üyeler, sakin olun, bir kendinize gelin. Sıcaklar çoğaldığı için sanırım bu gerginlik.
Sayın @alialbayrak89'un sorusunu "kadınlardan hoşlanmıyorum, zayıflar. Yok mu erkek erkeğe takılabileceğimiz topluluk?" diye güncellesek mi?
O zamanda bayanların hedef tahtası olur.😅