22si haftası hafa açık gösteriyor. Mesela 23 nisan? Çalışanlarında tatilde olacağını düşünürsek güzel bir parkur belirleyip pedallayabiliriz düşüncesindeyim
Yarın (23 Nisan) bildiğiniz tur varmı. Yada bir tur düzenlesek adalara fln ne dersiniz?
Koca Mustafa Paşa, Cerrahpaşa, Çapa civarı bir organizasyon gerçekleştirirse katılmak isterim. Özellikle sahilden Boğaz ya da Yeşilköy tarafına iyi olabilir.
dostlar cumartesi günü bir boğaz turu düşünüyoruz. şimdilik 4-5 kişiyiz. sizin içinde uygun olursa öğleden sonra 2-3-4 hiç farketmez buluşup beraber turlayabiliriz.
Geçerken senide alırız arkadaşım adım "Volkan rözet" Facebook'tan eklersen yada özel mesajla telefonunu verirsen cumartesiden önce seni arar detayları veririm.
Tüm bisikletforum ailesine selam. Aralıklı olarak takip ettiğim bir site ancak üye olma fırsatını yeni yakalayabildim. Zeytinburnunda ikamet ediyorum. Haftasonundaki organizasyona katılacak arkadaşlar varsa beraber pedallayabiliriz. Tabi onun dışında da kendi aramızda organizasyonlar yapabiliriz. fatihceylan.10@hotmail.com mail adresim sağlıcakla kalın...
Bisikletimi yeni aldım topkapı çapa pazartekke ekseninde yasiyorum.akşam ve haftasonları turlara eşlik edebilirim
Mail av.sahin67@gmail.com
Gsm 05334738164