Scudo Sports

Çapa

Başlık ölmüş ama belki canlanır bir umut işte :) Çapa veya yakınlarında olan arkadaşlar varsa ulaşabilirse bana güzel olur

Scudo
Fatih sınırları içinde olan tüm arkadaşlarımız Kocamustafapaşa Bisiklet kulübünün sürüşlerine davetlidir

Fatihli tüm bisikletseverleri Kocamustafapaşa Bisiklet kulübünün sürüşlerine bekliyoruz !

Fatih sınırları içinde olan tüm arkadaşlarımız Kocamustafapaşa Bisiklet kulübünün sürüşlerine davetlidir

Fatihli tüm bisikletseverleri Kocamustafapaşa Bisiklet kulübünün sürüşlerine bekliyoruz !

hocam selamlar sürüş grubunuz hala aktif ve yalnızca erkekleri içeriyorsa ben de katılmak isterim. iletişim kurarsanız detayları konuşuruz saygılar.

Yok kimseye nispet olsun diye bir belirtmem yok hiç öyle düşünmedim. Dini hassasiyetlerden dolayı sadece erkek kardeş ve abilerle sürüyorum illa açıklama yapma zorunluluğu varsa.

Son düzenleme:
Dini hassasiyet derken arkadaşım? Hani desem ki tokalasmiyor felan, grupla bisiklet sürüşlerinde dinen sakınca olacak bir durum yok. Sokakta ne görüyorsanız benzerini görürsünüz en fazla. Ona da kafanızı çevirip bakmazsınız olur biter. Gruptaki bayanlarla konuşma zorunluluğu yok, ayni kapalı ortama girmek zorunda da değilsiniz.

Son düzenleme:
Dini hassasiyet derken arkadaşım? Hani desem ki tokalasmiyor felan, grupla bisiklet sürüşlerinde dinen sakınca olacak bir durum yok. Sokakta ne görüyorsanız benzerini görürsünüz en fazla. Ona da kafanızı çevirip bakmazsınız olur biter.

Ben hayatı yaşayışıma mana aramaya yazmadım üstadım buraya. Fatih çevresinde aradığım kriterlerde sürüş grubu var mı diye yazdım. Niyetim kargaşa çıkarmakta değil. Ortamına girmiyorum yani bu kadar basit bir mesele. Forumu amacının dışına taşımak gibi bir niyetim de yok. Herhangi bir şeyi anlamlandırmak için efor sarf etmenize de gerek yok. Erkek sürüş grubu arıyorum, ilgilenen varsa iletişim kurarsa sevinirim. Saygılar.

Son düzenleme:
Herhangi baska biri gibi sizin tercihlerinize de saygım sonsuz. Ama sebep olarak dini hassasiyet kelimesi çok genel. Kendi adıma kişisel tercihlerim demeyi tercih ederim, sonu kutuplaşmaya giden ve tartışma açan kelimeler kullanmaktan imtina ederim. Size de benzerini tavsiye ediyorum.

Son düzenleme:
Herhangi baska biri gibi sizin tercihlerinize de saygım sonsuz. Ama sebep olarak dini hassasiyet kelimesi çok genel. Kendi adıma kişisel tercihlerim demeyi tercih ederim, sonu kutuplaşmaya giden ve tartışma açan kelimeler kullanmaktan imtina ederim. Size de benzerini tavsiye ediyorum.

Kişisel tercihim deyince burda değişik manalar doğuyor otomatikman. Aklettiğiniz ve gördüğünüz gibi kadınların birlikte etkinlik talebi son derece normal karşılanırken erkek olarak aynı hakkı telaffuz ettiğimizde değişik yorumlar alıyoruz ki ben bu hassasiyeti belirttikten sonra daha bana mana üretilmesi gibi bir durum komik sınıfına bile girer mi bilmiyorum. Sözün özü ben açıkça forumdan beklentimi dile getirdim, ayna kafada veya kanalda bir grup denk getirirsem ne âlâ, olmazsa da zaten aktif sürüş halindeyim çok dert değil.

Son düzenleme:
Yok gereksiz konuşan angut görünce tahrik oluyorum
Bisiklet camiamızda kadınlar ve kadın bisikletçiler başımızın tacıdır. Siz başka sporlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Bu kadar ehli sünnet modunda gidiyorsanız zaten tayt giyen bacak tüylerini alan erkekler de sizi bozar.

Bisiklet camiamızda kadınlar ve kadın bisikletçiler başımızın tacıdır. Siz başka sporlara yönelmenizi tavsiye ediyorum. Bu kadar ehli sünnet modunda gidiyorsanız zaten tayt giyen bacak tüylerini alan erkekler de sizi bozar.

Kadının hayatımızdaki yerini senden öğrenecek gibi mi duruyorum ordan bakınca? Fikrin benim için diğer taşımıyor boş bildirimlerle vakit israf etmezsen ne mutlu bana.

Sayın üyeler, sakin olun, bir kendinize gelin. Sıcaklar çoğaldığı için sanırım bu gerginlik.
Sayın @alialbayrak89'un sorusunu "kadınlardan hoşlanmıyorum, zayıflar. Yok mu erkek erkeğe takılabileceğimiz topluluk?" diye güncellesek mi?
O zamanda bayanların hedef tahtası olur.😅

Sayın üyeler, sakin olun, bir kendinize gelin. Sıcaklar çoğaldığı için sanırım bu gerginlik.
Sayın @alialbayrak89'un sorusunu "kadınlardan hoşlanmıyorum, zayıflar. Yok mu erkek erkeğe takılabileceğimiz topluluk?" diye güncellesek mi?
O zamanda bayanların hedef tahtası olur.😅
Şakası bile berbat.

Geri