Scudo Sports

Canyon maşam oynuyor

Bence siz biraz erken davrandınız. Önce iddianızın doğru olup olmadığından emin olmalıydınız ki elinizde koz olsun. Ben maşanın detaylı fotolarını çekip bunu bikeforums.net'e koyardım ve sorardım, "ey ağalar, bu maşa yapıştırılmış mı, yoksa bu nedir" diye. Bu süre zarfında Canyon ile iletişime geçmezdim. Beklerdim forumdan alacağım cevapları. Belki de Canyon bu forum mesajınızı görüp direkt sizinle temasa geçecekti. Bu arada anladığım kadarı ile bisikletin garanti süresi hala devam ediyor. Sürekli maşanın zaten kırık olduğunu ve hatta yapıştırılmış olduğunu iddia ediyorsunuz. Hal böyleyken firmanın size "lütfeder" gibi yeni bir maşayı, kargo parasını ödeterek göndermesini nasıl kabulleniyorsunuz anlamış değilim.

Ha eğer maşayı siz kırdıysanız :) o zaman hiç şikayet etmeyin. Yedek parçası Türkiye'de bulunmayan bir bisikleti alırsanız bu masrafları da kabullenmeniz lazım malesef.

• Beğen
Tepkiler: :DDD
Scudo
Evet haklısınız fakat soruma hiçbiri cevap vermedi. Ciddi bir şey değil diye mi yoksa takmadılar mı bilmiyorum. Yazdıkları 2 emailde de buna dair bir şey yok. 2. paragraf konusunda haklısınız. Ben de sonunda öyle düşündüm.

Üniversitedeki ekonomi hocamız ''kurumsal firma'' nın tanımını yaparken aynen şunu söylemişti: ''Kurumsal firma, müşterileri ve çalışanları tarafından sevgi ve saygıyla kabul gören firmadır'' demişti.Canyon'a olan sevgim ve saygım sarsıldı.Canyon sadece büyük bir firma olabilir ancak benim gözümde artık kurumsallığını kaybetti.
@Murat Cömez abi forumda Canyon icin abartılan bir firma derken insanlar bu elestiriyi her zamanki gibi marka fanatizmi yaparak ustune alinmislardi. Bir kere daha tecrübenin yada tecrübe ile bilginin ne kadar onemli olduğunu görmus olduk Murat abinin sayesinde.
Gecmis olsun @:DDD

Konuyu zaman zaman okuyorumda, konu sahibi arkadaşımızın derdi dışında epey dertlenen olduğunu görüyorum.
Canyon Almanya’nın neyi olur bilemem, ancak kendi adıma bir gerçek var ki bu markayı kullanıp sorun yaşamayan bir sürü tanıdığım var. Hatta canyon bisikletlerinde sorun yaşayanlar, örnekleri ile olumlu sonuçları buraya yazdığı halde, bu yorumlar yeterli olmamış görünüyor. Konu biraz daha uzarsa, replika kadrolar ile kıyas bile yapanlar olur diye düşünüyorum.
Bence siz gereksiz dertlenmişsiniz.

• Beğen
Tepkiler: smtdgncy
Hocam ikinci el isterseniz benim 2019 - domane sl6 disc olani gelirken getireyim size, henuz 3000 km yapmisim :)
Yok sağolun. :D Daha 1-2 senesi var bunun. Sağlam marka alacaksın. Distribütörü olan bir marka alacaksın. Bakalım 1-2 sene içinde yurt dışından @trainspotting35 abimiz gibi bir şey alacağız. Hayırlısı.

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
Yok sağolun. :D Daha 1-2 senesi var bunun. Sağlam marka alacaksın. Distribütörü olan bir marka alacaksın. Bakalım 1-2 sene içinde yurt dışından @trainspotting35 abimiz gibi bir şey alacağız. Hayırlısı.

saglam marka alacaksanız emin olun trek saglam markalar arasında cok ileride deil. madem paraya kıyacaksınız 1 2 sene sonra bi s work ne bilim bi dogma yada söle asıl bir c64 fln görelim. trek diyip hevesimizi kırmayın ...

• Beğen
Tepkiler: NKurtuldu
Bakacağız vakit bol.

Trek o konuda gayet guvenilir. 1000 km'de goturdum bisikleti bakima aldilar. Vidalarini siktilar, ayarlari kontrol ettiler vs. ucretsiz olarak.
Onun disinda tubeless'a gecirirken lastikleri, hangi parcalari ( jant bandi, sibop vs. ) almam gerektigi konusunda online destege basvurdum. Adamlar hangi servisi kullaniyorsunuz diye sordu, stoklarina bakti eksik olan parcayi oraya gonderdiler gittim aldim 3 gun sonra. Ben simdilik memnunum satis sonrasi hizmetlerinden.

Turkiye'den resmi ithalat ile bisiklet alamak pek makul degil artik, en guzeli olur.

Maşanın tek satış fiyatı 280 dolar.

Forumdan ayrılıyorum... Görüşürüz.

Son düzenleme:
Evet! 100 dolar kargo parası :(

Şu forumda Canyon kullanıcılar kadar dertlisini görmedim. Ya çatlıyor, ya da gelen parça olmuyor. Specialized öneriyorum.

• Hahaha
Tepkiler: :DDD ve Özcan
Maşa'yı taktınız mı ?

Daha House of Bikes'a gidip maşayı keseceğiz, DT Swissin ve Canyonun üst headset rulmanlarını değiştireceğim. Rulmanlar geldi. Bu Cumartesi giderim diye düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: yavuzkosar
@:DDD
Yaşadıklarınızı gördükçe insan canyondan soğuyor madem hatalısın niye kargo ücreeti ile yollarsın çok saçma bir şey bu. ?

• Beğen
Tepkiler: seko35.50 ve :DDD
Onların hatası değil. Prosedürleri öyle. Hata olarak değil de saçma olarak yorumlasak daha doğru olur. Yoksa bisikleti koblenzden teslim alıp adresi Türkiye olarak girerseniz onlar gene gümrüğü vs. ödüyor.

@:DDD
Ben yanlış anlamışım ama yine de Canyon fobim devam edicek :D.

• Hahaha
Tepkiler: :DDD
Geri