Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Şuan sezon açıldı diye biliriz, dolayısı ile güzel indirim yakalamak biraz zor olacak sizin için.. Genelde güzel indirmler sezon sonu kışa girerken oluyor. Tabiiki ozamanda kadro boyu bulmak biraz sıkıntı yaratabiliyor. Ben bisikletimi sezon açılmadan bir önceki sezon modeli diye %50 indirim ile almıştım.. Model senesine ve görünüşüne takıntınız yoksa, böyle bir indirim takip edebilirsiniz.

Bu sezon için biraz farklı olabilir, dediğim gibi bisiklet piyasası sıkıntıda, markalar ve dükkanlar ellerindeki eski modelleri çıkarıp yeni modelleri getirebilmek için ilginç indirimler yapabiliyor. O yüzden takipte kalmakta fayda var.

@necati giray Almanya için mydealz diye bir site var. Insanlar indirime giren herhangi bir şeyi paylaşıyor ve başkaları buna oy veriyor gibi gibi. Buraya üye olup, belirli keywordleri favorileyip, bildirim alabiliyorsunuz. Yol bisikleti Almanca'da "rennrad" diye geçiyor. Mesela benim bu keyword için bildirim alarmım var ve her hafta 1-2 bildirim alıyorum. Tabii ki her bildirim size boy ve model olarak uymayacaktır ama en azından bir şey çıkarsa kaçırmamış olursunuz.

Mesela bir örnek: (link)

Bu sezon için biraz farklı olabilir, dediğim gibi bisiklet piyasası sıkıntıda, markalar ve dükkanlar ellerindeki eski modelleri çıkarıp yeni modelleri getirebilmek için ilginç indirimler yapabiliyor. O yüzden takipte kalmakta fayda var.

@necati giray Almanya için mydealz diye bir site var. Insanlar indirime giren herhangi bir şeyi paylaşıyor ve başkaları buna oy veriyor gibi gibi. Buraya üye olup, belirli keywordleri favorileyip, bildirim alabiliyorsunuz. Yol bisikleti Almanca'da "rennrad" diye geçiyor. Mesela benim bu keyword için bildirim alarmım var ve her hafta 1-2 bildirim alıyorum. Tabii ki her bildirim size boy ve model olarak uymayacaktır ama en azından bir şey çıkarsa kaçırmamış olursunuz.

Mesela bir örnek: (link)
Bilgilendirme için cok teşekkür ederim.

Scudo
Bilgilendirmeniz için teşekkürler. Forumda bahsedildiği üzere Almanya’da bir arkadaşımın adresine yollatıp ben gidip alıp geleceğim. Yedek parça konusunu da giden gelen çok arkadaşım var onlarla hallederim diye dusunmustum. Buna ek olarak trek vs baktım ama onda da madone’un günceli bundan 1000eur daha pahalı. Aslında o aklımı çeliyor ama o bütçelere çıkamıyorum maalesef. Müthiş bir indirim denk gelirse ancak o zaman :)

Aslına bakarsanız ultimate modeline gelince diğer markalarda seçenekleri bulabilirim. Aero kadro alıp biraz daha hız ve idman odaklı kullanmak istiyordum. Tabi buna ek olarak hafta sonu İstabulun bazı köylerinde de sürüşler yapabilirim. İtiraf etmek gerekirse tipi de çok güzel duruyor 😀
bende 2017 model ultimate v frenli bir canyon var. üzerinde ağır bir jant seti olmasına rağmen yokuşlarda çok farkediyor. düz yolda ve inişte ise jant setine bağlı beklediğim seviyelerde ilerliyorsun. size tavsiyem ultimate+aero jant : yollar ve yokuşlar size dar gelir. kendi bisikletimde update yapacağım ilk şey iyi bir jant seti almak olacak mesela.

• Beğen
Tepkiler: necati giray
1.5 ay önce aldığımız Canyon bisikletin % 12 gibi geri ödemesini yaptılar. Soran olmuştu daha önce.8-9 Nisan Almanya ya gidiş dönüş var. Almanya dan ürün almak isteyen olursa özelden yazabilir arkadaşlar....

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
1.5 ay önce aldığımız Canyon bisikletin % 12 gibi geri ödemesini yaptılar. Soran olmuştu daha önce.8-9 Nisan Almanya ya gidiş dönüş var. Almanya dan ürün almak isteyen olursa özelden yazabilir arkadaşlar....
%16-17 gibi iade olması gerekmiyor muydu?

Aldığınız bisikletin fiyatına göre değişiyor olabilir mi acaba ? Siz kaç Euro’luk bisiklet almıştınız ?

Fiyata göre değişmiyor, Canyon artık aracı bir firma kullanmaya başladı, ondan kesiliyordur bir kısmı. Self pick upta artık Global Blue çeki, zarfını veriyor örneğin.

Bu arada firmaların, iade işlemlerini kendileri yapsa dahi kdv iade ederken kendi yaptıkları masrafları düşme hakları var. Örneğin fatura iptali ve yeniden kdvsiz fatura oluşturulması için bir hizmet bedeli oluşturabilir.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg
Merhabalar,
Ben de Canyon Aeroad Cf Slx 8 modelini almak istiyorum. Bu modelin kullanıcıları bisikletten memnun olup olmadıklarını iletebilirlerse çok memnun olurum. Daha önceki basikletim Giant defy modeliydi. Biraz daha üst segment ve daha hızlı olabileceğim bir bisiklet istiyorum. Bu modeldeki ekipmanlarla birlikte fiyatları da değişiyor. Ultegra ekipmanda jantlar da dt Swiss olarak değişiyor. Benim baktığım modelde sram ve zipp jantlar bulunuyor. Bu iki model arasında 500eur bir fark var. Sizce hangisini tercih etmeliyim? Bir de bu modeldeki kasetler tırmanış bisikletlerine göre daha küçük olduğu için çok zorlanır da bisikleti kullanamaz duruma düşer miyim biraz kafami karıştırıyor. Hali hazırda 60-70km’lik turlari yapabiliyorum. Umarım bu tercihim beni pişman etmez :)
Aeroad modeli yerine Ultimate modelini tavsiye ederim. Daha çok yönlü. Ultimate hem tırmanmak için hemde düz yol. Aeroad düz yolda gitmek için tasarlanmış diyebiliriz. Shimano Ultegra hiç bir problem çıkartmıyor ve bence Sram'a göre yedek parça olsun ,parça değiştirme daha çabuk bulunuyor. DT Swiss kullanıyorum. Hiç bir şikayetim yok. Zipp tabii biraz daha lüks kaçıyor bence. Üzerinde gelen Schwalbe lastikleri GP500 ile değiştirirseniz önceki bisikletinizi ile farkı çok rahat anlayacaksınız.
Bende Canyon’dan 2023 sonunda alım yapmıştım, ancak herhangi bir vergi iadesi almadım. Faturada VAT (KDV) ile ilgili hiçbir bilgi yer almıyordu. Acaba ürün Almanya’dan Hong Kong’a gönderildiği için mi vergi iadesi yapılmadı?

Bilginiz var mıdır ?

Son düzenleme:
  • Beğen
Satin Alma yapmadan önce kredi kartımızdan Euro hesabı açtırmamıza gerek var mı? Sanki daha önce buna benzer bir şeyler söyleniyordu gibi hatırlıyorum. Bilen varsa iletebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler

Satin Alma yapmadan önce kredi kartımızdan Euro hesabı açtırmamıza gerek var mı? Sanki daha önce buna benzer bir şeyler söyleniyordu gibi hatırlıyorum. Bilen varsa iletebilirse çok sevinirim. Şimdiden teşekkürler
Bu bir zorunluluk değil. TL olarak gelecek ekstrede göreceğiniz rakamın genellikle piyasaya göre daha yüksek bir kurdan hesaplanacağını bilin yeter.
Euro hesabınız varsa ve kredi kartında Euro ekstre seçeneğinizi de aktif hale getirirseniz piyasadan veya bankadan dövizinizi alıp ödemenizi euro karşılığı yapabilirsiniz.

Son düzenleme:
Aeroad modeli yerine Ultimate modelini tavsiye ederim. Daha çok yönlü. Ultimate hem tırmanmak için hemde düz yol. Aeroad düz yolda gitmek için tasarlanmış diyebiliriz. Shimano Ultegra hiç bir problem çıkartmıyor ve bence Sram'a göre yedek parça olsun ,parça değiştirme daha çabuk bulunuyor. DT Swiss kullanıyorum. Hiç bir şikayetim yok. Zipp tabii biraz daha lüks kaçıyor bence. Üzerinde gelen Schwalbe lastikleri GP500 ile değiştirirseniz önceki bisikletinizi ile farkı çok rahat anlayacaksınız.

Bende Canyon’dan 2023 sonunda alım yapmıştım, ancak herhangi bir vergi iadesi almadım. Faturada VAT (KDV) ile ilgili hiçbir bilgi yer almıyordu. Acaba ürün Almanya’dan Hong Kong’a gönderildiği için mi vergi iadesi yapılmadı?

Bilginiz var mıdır ?
Kargo ile bahsettiğiniz ülkeye yollandı ise zaten sizden alınan bisiklet ücretinin içinde vergisi olmuyor yani size vergisiz fiyattan satıyor. Muhtemelen kargoyu alırken bulunduğunuz ülkede vergisini ödemişsinizdir.

• Beğen
Tepkiler: orhankou
Banka TL'ye çevirdiğinde daha düşük kurdan çeviriyor bu sebeple zararınız olur, gereklilik değil ,sizin tercihiniz. € /$ ekstresi talebini internet bankacılığından bir çok bankada kolayca yapabilirsiniz.

• Beğen
Merhabalar, bende canyon gravel bir bisiklet almayi dusunuyorum, trek, ginat, orbea cube tavsiye edermisiniz. Canyon icin yedek parca sikintisi olur mu. Birde canyon bisiklet alir iken başka aksesuar olarak ne almam gerekebilir. Tesekkurler

Merhabalar, bende canyon gravel bir bisiklet almayi dusunuyorum, trek, ginat, orbea cube tavsiye edermisiniz. Canyon icin yedek parca sikintisi olur mu. Birde canyon bisiklet alir iken başka aksesuar olarak ne almam gerekebilir. Tesekkurler
Arkaşlar bir oneriniz olmayacak mi Canyon yedek parca Türkiyede olmuyor. Daha önce kanyon alipta yedek parca ile ilgili sorun yaşayan oldu mu acaba tesekkurler

Arkaşlar bir oneriniz olmayacak mi Canyon yedek parca Türkiyede olmuyor. Daha önce kanyon alipta yedek parca ile ilgili sorun yaşayan oldu mu acaba tesekkurler
Bisikleti alırken kadro kulağını da ekleyin bir tane. Onun dışında disk rotorundan tutun da ayna kollar, zincir, grup setin hemen hemen her parçasını farklı online sitelerden bulabilirsiniz zaten. Ha, bir kaza yaparım, gidon, furş boğazı, maşa, sele borusu vb donanımları kırar da yenidini bulamam diye soruyorsanız evet bu tür donanımları sadece canyon Almanya’dan alabilirsiniz

• Beğen
Tepkiler: MakRo

Sıfır alıyorsunuz değil mi Canyon üzerinden? Canyon'un en pislik özelliği, her iki üç senede bir yeni model çıkarıp, eski modele ait ne varsa ortadan kaldırmaları. Ikinci el aldıysanız, yedek parça da satmıyorlar.

Evet sifir almayi düşunuyorum ama tam net degilim marka konusunda giant, cube treak gibi modellerde bakiyorum.

arkadaşlar yolda sürüş yaparken -muhtemelen tümsekten atlarken oldu- şurdaki plastik kapak düşmüş. tabi çok sonra farkettiğim için bulamadım. nerden alabilirim, muadili vs. var mıdır bilen var mı acaba?

WhatsApp Görsel 2025-05-12 saat 13.54.52_a52e7797.jpg

arkadaşlar yolda sürüş yaparken -muhtemelen tümsekten atlarken oldu- şurdaki plastik kapak düşmüş. tabi çok sonra farkettiğim için bulamadım. nerden alabilirim, muadili vs. var mıdır bilen var mı acaba?

326980 dosyayı görüntüle
Maşa içine gömülü çektirme parçası duruyor mu? Headset kapağını bulmak kolay , heryerden çeşit çeşit bulursunuz.

• Beğen
Tepkiler: MakRo
Geri