Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Maşa içine gömülü çektirme parçası duruyor mu? Headset kapağını bulmak kolay , heryerden çeşit çeşit bulursunuz.
o parça da yok ya. o parça dediğiniz şeyin fotoğrafı var mıdır acaba? headseti daha önce de açtığımda içi yine boşluktu.

edit: (link) şundan bahsediyorsanız çıkan parça sadece plastik kapak diye tabir edebileceğim headset.

Scudo
o parça da yok ya. o parça dediğiniz şeyin fotoğrafı var mıdır acaba? headseti daha önce de açtığımda içi yine boşluktu.

edit: (link) şundan bahsediyorsanız çıkan parça sadece plastik kapak diye tabir edebileceğim headset.
Aşağıda gönderdiğiniz linkten kestiğim parça 3 farklı komponentten oluşuyor. Üst kapak, maşa içerisindeki çektirme (çiçek diyen de var, sarı ile görünen kısmını işaretledim) ve uzun bir vida. Kapağın görevi maşa içerisinde sabitlenen parçayı çekmek suretiyle, gidon boğazından başlayarak aşağı doğru giden parçalar arasında boşluk kalmasını engellemek.

1747055103680.png

1747055336814.png
Bu arada maşa karbon sanıyorum, onun için bu tipler kullanılıyor. Bisikletin dokümanlarından ne kullanıldığına bakın.

1747055990561.png

Son düzenleme:
  • Beğen
Tepkiler: MakRo
Aşağıda gönderdiğiniz linkten kestiğim parça 3 farklı komponentten oluşuyor. Üst kapak, maşa içerisindeki çektirme (çiçek diyen de var, sarı ile görünen kısmını işaretledim) ve uzun bir vida. Kapağın görevi maşa içerisinde sabitlenen parçayı çekmek suretiyle, gidon boğazından başlayarak aşağı doğru giden parçalar arasında boşluk kalmasını engellemek.

326988 dosyayı görüntüle

326989 dosyayı görüntüle
tahmin ettiğim üzere bendeki üstteki kapakta herhangi bir vida sabitleme yeri yoktu. sadece siyah düz bir kapak vardı, hatta size farklı açılardan gidonu göstereyim

WhatsApp Görsel 2025-05-12 saat 16.21.46_5789ebb5.jpg
WhatsApp Görsel 2025-05-12 saat 16.21.46_4bcfe745.jpg

1747056745324.png

Büyük ihtimalle kaybolan parça bu. Bu modelde topcap ve vida bütünleşik ama ayrı ayrı alarak da çözebilirsiniz.

326995 dosyayı görüntüle

Büyük ihtimalle kaybolan parça bu. Bu modelde topcap ve vida bütünleşik ama ayrı ayrı alarak da çözebilirsiniz.
yardımlarınız için çok teşekkürler. benim hatırladığım bu parçada vida yoktu. yani neredeyse bundan eminim ama ispatlayamam tabi 😁😁 almanya'daki kuzenlerimi arama vakti geldi gibi 😅 😅

• Hahaha
Tepkiler: orhankou
Furş çiçeği veya yıldızı denen parça içeride olmalı. Eğer yoksa ve aşağısı görünüyorsa o da lazım. Her durumda bir bisikletçiye gidin.
Canyon'a özgü parçalar değil, standart ürünler bunlar, her yerde tamir ettirebilirsiniz.

Furş çiçeği veya yıldızı denen parça içeride olmalı. Eğer yoksa ve aşağısı görünüyorsa o da lazım. Her durumda bir bisikletçiye gidin.
Canyon'a özgü parçalar değil, standart ürünler bunlar, her yerde tamir ettirebilirsiniz.
bendeki parça buydu ya. bildiğin su kapağı gibi birşeydi ama sağlam birşeydi tabi.

(link)

Canyon headsetleri bi değişik, kapagının içi boş. oraya deneme yapmak lazım her kapak uymuyor maalesef.

Canyon mağazalar açmaya başladı. Shanghai'da oturuyorum. Burda yeni Canyon mağazası açıldı. Bisikleti internetten modifiyeli alıyorsun sonra dükkandan teslim alıyorsun. Berlin'de açıldı diyorlar .Sanırım yeni bir satış stratejisi geliştiriyorlar. dd8342df99cb2455c00fe8119da81b0c.JPGIMG_0425.jpgIMG_0426.jpg

Kalıcı mağaza değil de, popup store şeklinde, geçici olarak yürüttükleri bir pazarlama çalışması mı acaba

Haftasonu bakayım Berlin mağazasına denk gelirsem
Partnerleri varmış Berlinde 327022 dosyayı görüntüle
Rad race zwiftede aktif. Güzel antrenmanlar hazırlıyorlar, hatta antrenmanı hazırlayan geçtiğimiz senelerde Bora'nın performans elemanı olarak çalışıyordu. Zwift sürüşleri sonrası Garmin vs gibi markalardan çekiliş ile hediyelerde veriyorlar.

• Beğen
Tepkiler: mcanerg ve MakRo
Berlin deki Canyon Bisiklet Satışı var mı?

Arkadaşlar, zamanında Canyon sahibiydim. Ultimate CF SL 7.0'ı indirim denk getirip 1200 EUR'a almıştım. şimdi bakıyorum da güncel CF SL 7'ler 2300'lerden falan gidiyor. bu normal midir? biz spordan uzaklaşalı Van Der Poel üzerinden o kadar değer mi yükledi Canyon gerçekten?

• İnanılmaz
Tepkiler: sccetin
ben 2019 da endurance cf almıştım sl olan model de değildi , outlette olmasına rağmen 1500 euro cıvarına gelmişti.
şimdi açtım baktım en düşük ultimate cf sl modeli 2100 dolar oda euro bazında 1930 euro ediyor. eğer outlette falan geçen senenin ürünü yakalanırsa 200-300 daha düşebilir.

1747289736425.png

• Beğen
Tepkiler: MakRo ve sccetin
Eski dönemde disk frenli modeller 300€ daha pahalı olurdu. Şimdi artık bu ayrım yok hepsi disk olduğu için onu da hesaba katmakta fayda var.

Direkt satış yapmasına rağmen bayiden satılan bazı modeller daha cazip etikete sahip olabiliyor bir de indirim yakalanırsa iyice başka markalar avantajlı olabiliyor. Canyon’un imajının da ben fazla şişirilmiş olduğunu düşünüyorum.

• Beğen
Tepkiler: cixece
fiyatları cokta cazip değil örneğin Ultimate CF 7 Di2 3449EURO gibi bir fiyatı var jantlar alüminyum, başka markaların bu fiyatta karbon jant seçenekleri bolca var hemde cok daha hafif

• Beğen
Tepkiler: Özcan
ne kadar ilginç hayat, o yıllarda kafayı yiyordum "avrupa'da yaşıcam, orada Almanya'ya gidip Aeroad bi Canyon çakcam ve sürcem." diye ama yıllar içinde ne Canyon kaldı, ne yol bisikleti. şimdi bi de geldiğim yerde de öyle gani gani bisiklet sürülüncek bir durum yok, zaten Canyon da almış başını gitmiş. aga beeee, yaktırdı...

edit: nisan 2016'da almışım. hatırlıyorum, TdF yaklaşıyor diye bir indirim vardı da kutulama, kargolama dahil 1410 EUR'a getirmiştim. ama faturanın olduğu bir pdf de bulamadım, o da ilginç

Dosyalar

• bf.jpg
    bf.jpg
    41,8 KB · Okunma: 42
Geri