necati giray
Üye
- Tepki
- 59
- Başlangıç
- 2009—10
- Bisiklet
- Giant
- Bisiklet türü
- Yol bisikleti
Şuan sezon açıldı diye biliriz, dolayısı ile güzel indirim yakalamak biraz zor olacak sizin için.. Genelde güzel indirmler sezon sonu kışa girerken oluyor. Tabiiki ozamanda kadro boyu bulmak biraz sıkıntı yaratabiliyor. Ben bisikletimi sezon açılmadan bir önceki sezon modeli diye %50 indirim ile almıştım.. Model senesine ve görünüşüne takıntınız yoksa, böyle bir indirim takip edebilirsiniz.
Bu sezon için biraz farklı olabilir, dediğim gibi bisiklet piyasası sıkıntıda, markalar ve dükkanlar ellerindeki eski modelleri çıkarıp yeni modelleri getirebilmek için ilginç indirimler yapabiliyor. O yüzden takipte kalmakta fayda var.
@necati giray Almanya için mydealz diye bir site var. Insanlar indirime giren herhangi bir şeyi paylaşıyor ve başkaları buna oy veriyor gibi gibi. Buraya üye olup, belirli keywordleri favorileyip, bildirim alabiliyorsunuz. Yol bisikleti Almanca'da "rennrad" diye geçiyor. Mesela benim bu keyword için bildirim alarmım var ve her hafta 1-2 bildirim alıyorum. Tabii ki her bildirim size boy ve model olarak uymayacaktır ama en azından bir şey çıkarsa kaçırmamış olursunuz.
Mesela bir örnek: (link)
Bilgilendirme için cok teşekkür ederim.Bu sezon için biraz farklı olabilir, dediğim gibi bisiklet piyasası sıkıntıda, markalar ve dükkanlar ellerindeki eski modelleri çıkarıp yeni modelleri getirebilmek için ilginç indirimler yapabiliyor. O yüzden takipte kalmakta fayda var.
@necati giray Almanya için mydealz diye bir site var. Insanlar indirime giren herhangi bir şeyi paylaşıyor ve başkaları buna oy veriyor gibi gibi. Buraya üye olup, belirli keywordleri favorileyip, bildirim alabiliyorsunuz. Yol bisikleti Almanca'da "rennrad" diye geçiyor. Mesela benim bu keyword için bildirim alarmım var ve her hafta 1-2 bildirim alıyorum. Tabii ki her bildirim size boy ve model olarak uymayacaktır ama en azından bir şey çıkarsa kaçırmamış olursunuz.
Mesela bir örnek: (link)