Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Bu sene ki renkler daha canlı ve değişik renklerde bezenmiş sizce nasıl?

Endurance AL serisi yenilenmişTEE hem fiyat artmış hem de ağırlık artmış. Malzemeden çalmışlar yahu, Lastikler değiştirmişler, bir de başka bir şey vardı unuttum şimdi :)

Scudo
@sinobjk

Ultimate’ci adama Aeroad aldırdılar, bisikleti zapturap altına alamıyorum, yolda durmuyor çok hızlı meret. Valla kısmet olurda satılırsa, Ultimate Cf Slx 9.0 Sl abi. Tabi döviz uçmaya devam ederse hesaplar değişir. :)

@Erdal Yılmaz bende onu bekliyorum. Yanlız döviz pek duracakmiş gibi durmuyor. Hayırlısı ...

@G0kay

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci Bu linkteki sayfada @Sayhan isimli kullanıcının aklınıza takılan soruya ilişkin net bir yanıtı var gibi, inceleyebilirsiniz. Ayrıca yunan gümrüğünde sıkıntı yaşamamak adına 14 ve 15 numaralı bölümlerin ingilizce çevirilerini de yanında bulundurmanız faydalı olacaktır.

@sinobjk

Gidersen bir tane de bana getir Sinan’cım. Aslında Aeroad’un kadrosunu Ultimate ile değişsem benim sorun çözülecek ama bakalım. Belki sadece kadro sipariş edebilirim.

şuan için koblenzden almak istiyorum gibi bir seçenek yok sanırım? denemek için yaptım ama kargo adresi olarak türkiye veriyor. fabrikadan almak istiyorum tarzında birşey göremedim. livechatte şuan kapalı.

@srdrmrs

Sepetten siparişinizi tamamlayarak ilerlerseniz aşağıdaki gibi bir ekrana geleceksiniz. ''3. Payment and Delivery Method'' sekmesinde sağ tarafta ''Pickup in our Showroom'' seçeneği aradığınız seçenek.

Dosyalar

• 1.PNG
    1.PNG
    47,9 KB · Okunma: 26
  • Beğen
Tepkiler: Cenk Akbulut
@OsmanYazıcı ilk baktıgım bisiklet from stock diyordu onlar için koblenzden alıp yaptırmıyor. ama tarih verdiği bisiklet için gösterdiğiniz seçenek mevcut. ama benim şimdiden bilet almam çok zor gözükuyor. şimdi mayısa bilet alsam bisikletin o zamanlarda stokta olup olmadıgı takip etmem gerekecek.

bilgilendirme açısından yazıyorum canyon ile yazıştım şimdi. martta tekrar konuşup sizin geleceğiniz tarih için konuşabiliriz dediler.

@srdrmrs

Ben hem stoktan hem de tarih verilen(yani o tarihlerde stoğa geçecek ürünlerden) ürünleri sepete eklediğimde ikisinde de bu seçenek karşıma çıkıyor, muhtemelen bir şeyleri farklı yapıyoruz. Ama bu seçeneğin bazı bisikletler için aktif bazı bisikletler için kapalı olması mantıksız sonuçta siz fabrikadan da alsanız kargo da yaptırsanız bisiklet var olduğu sürece ve siz satın aldığınız sürece Canyon için nasıl teslim edeceğinin bir önemi olmayacaktır.

Sizin durumunuz için önerebileceğim, bisikletin siparişini tatil tarihlerinizi netleştirmeden vermemeniz. Tarihleri netleştirdikten sonra uçak biletlerinizi alırken paralel olarak Canyon'dan bisikletin o tarihte teslim edilip edilemeyeceğini de kontrol ederek sipariş verebilirsiniz.

Merhaba arkadaşlar,

daha önceden de belirtmiştim, Almanya'dan Canyon bisikletleri getirtme şansım var (ücrete tabi).

Bununla ilgili sormak istediğiniz bir şey varsa özelden yazarsanız sevinirim.

Selamlar

Marten

E5823 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

özellikle @OsmanYazıcı ve diğer arkadaşların bilgilendirmesi ile mayıs haziran gibi endurance cf 7.0 bisikleti almaya karar verdim. riske atmamak için ben bisikleti buradan ödemesini yapacağım , frankfurtta oturan kuzenim koblenzden teslim alacak. bende onlardan gidip teslim alacağım. sanırım tax free alabilmek için alımdan sonra 1 ayı geçirmemeliyim.

@srdrmrs

Yardımcı olabildiysem ne mutlu bana :) Tax free - 1 ay konusunda bir fikrim yok maalesef.

Günaydın,
Tax Free evraklarını Koblenz'e gönderirken hangi firma ila gönderdiniz ve sanırım kargo ücretini biz ödüyoruz değil mi?

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@G0kay Taratıp mail yoluyla göndermek yada fax'da işe yarar diye düşünüyorum?

@G0kay

Vaktiniz varsa çıkış yaptığınız hava alanındaki posta merkezinden gönderebilirsiniz. Türkiye'ye dönüş yapmışsanız eğer, en uygun PTT gönderiyor. Ulaşım süresine göre ücretler değişiyor. 1 hafta da gitmesini isterseniz 120 TL., 2 hafta da 60 TL., 1 ayda gitsin derseniz 30 TL. gibi değişen fiyatlar var.

Evrakların aslını göndermeniz gerekiyor.

@mgz999

Arkadaşlar Marten arkadaşımıza bu konuda güvenebilirsiniz. Kendisi son derece güvenilir birisidir, şahsen de tanışıyoruz. Gidip getirme imkanı olmayanlar değerlendirsin derim. :)

Merhaba,
Ben de canyon cular arasına katılmayı planlıyorum. Endurace AL 7.0 ile 8.0 arasında kaldım. Birebir aynı bisikletler birisi 105 set diğeri ultegra set. Aralarında da 300€ fark var. Sizce 300€'ya aradaki fark değer mi?

Cf yani karbonlara da göz atmanı öneririm.

Tapatalk kullanarak iPhone aracılığıyla gönderildi

@G0kay

Onlarda fiyat bir 300€ daha artıyor o da bütçemi biraz zorluyor maalesef... :)

Geri