Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
İnternette gördüğüm bir video ile uyandım bu duruma ve araştırdım ancak bir sonuca ulaşamadım.
Soru şu; dünya çapında bisiklet üreticisi her firma carbon teknoloji bilgisini az ya da çok paylaşıyor. Misal; bianchi'de counterveil, specialized fact 9r, 10r, 11r..., trek 600-700 series oclv..vb.., merida nano matrix carbon.....
Ancak canyon'un sitesine girdiğimiz zaman cf sl ve slx ibareleriyle karşılaşıyoruz ama bunun detayı nedir? Teknoloji olarak kabaca da olsa bize ne ifade etmelidir, o bilgilere ulaşamıyoruz.
Aynı sınıfındaki diğer bisikletlere göre fiyat üstünlüğü olan bir firma böyle bir bilgiyi neden paylaşmaz anlam veremedim.

Bilen varsa öne çıksın, şahsen ben bu konuda aydınlanmak isterim :)

SLX evo aslında Cervelo R3-R5, Ridley Hellium, Spe. Tarmac serilerine yakınsamış bisikleti diye düşünüyorum. Sarım ve örüm tekniklerinde de ilerlemiş olabilir. Belki bir innovasyon yaptı ve bilgi-deneyimini paylaşmak istemiyor olabilirler.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@Osman Tuğrul yıllardır sabit sele borusu kullandıktan sonra bu biraz garip geliyor, tırmanışa geçerken yukarı kaldırmasında sıkıntı yokta inişe geçerken kola bas, seleye otur-indir falan ilk sürüşte çok garipsedim :koptum:

• Beğen
Tepkiler: Osman Tuğrul
Endurace Cf xs beden kullanan var mı acaba ?

@İbrahim A. Boyum 171 bacak içi de 72 cm. Xs benim için ideal değil mi ? Kullanan biri olarak yorumunuzu alabilirsem çok iyi olur :)

benim boyum 1,69 iç bacak 74 gayet uygundur :)

xs boyda gidon genişliği ve aynakol uzunluğu opsiyonel. Bunu satış temsilcisine danışın.

@İbrahim A. Konuşup herhangi bir değişiklik yaptınız mı ?

Ben farkettiğimde iş işten geçmişti. Omuz yapım biraz geniş olduğundan gidon genişliği 40 cm olsaydı daha iyi olurdu. Hayati bir durum değil ama seçmeden önce araştırmanızı tavsiye ederim.

@mustafa ç İnstagram'a attığın bir iki fotoyu buraya atarsan mutlu olurum. İnsta story çabuk geçiyor :D

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Geri