Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
Arkadaşlar bende konuyu sadece takip ediyorum seviyorum güzel konu,gerçi kimse sormuyor tabiki ama düşüncemi kısaca belirtmek istiyorum,alman mühendislik var ise işin içinde gözü kapalı alırım param var ise adamlar muhendislikte bence on numaralar,amerika şu bu dusunceme göre hikaye hep reklam marjı yüksek reklam ile işi götürmeye çalışıyor bir çok marka,canyon,focus,merida gerçi meridayi pek sevmesemde büyük alman bisiklet markalaro on numara alan arkadaşlar hayırlı olsun bizede bir alman mali nasip olsun diyim

@erdalyilmaz_

Şimdi böyle bir bisiklet alındımı mutlaka tanıtımı ,inceleme, araştırması yapılmalı. Çehov un dediği gibi sahneye bir silah çıkmışsa sahne sonunda o silah mutlaka patlamalı. Madem bisiklet forum sahnesine görücüye çıkardın incelemeni paylaşacaksın. Yoksa öyle ucundan gösteririm ama vermem anlayışı olmaz.

@erdalyilmaz_ abi fotoğrafı yanlıs yerde paylaşmışsın lütfen kaldır burası bisiklet forum. Yer uçağı bu o_O tekerine taş degmesin tekrardan.

• Beğen
Tepkiler: kobalamin
@erdalyilmaz_ Hayırlı olsun Erdal. Strava'daki KOM'larda ve en iyi zamanlar listesinde yükseklerde görmek istiyoruz seni. :)

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
Almanyadan aracla misafirlerimiz gelecek. Gelirken AL 6.0 istesem 989$ haricinde bir masrafim olur mu?

@İbrahim A.
aynı şekilde, haziranda aldım, 6 ay sonra alsam 2000 lira zararım olacaktı, kafadan 1 lira arttı dolar.

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
Maşallah canyon türk müşterilerine bisiklet sata sata tok satıcı olmuş. Eskiden iyi kötü 1000-1500 euroya kalite bisikleti bulunuyordu. Şimdi 2500 den aşağı bisikleti yok.

Geri