Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Erdal YILMAZ Elinize sağlık hocam, dediğim üzere Solo yerine Group The Col Collective havası var. Aslında böyle bir fotoğrafı mdf üzerine bastırıp asacaksın ;)
Fotoğrafın çekildiği yol ve etrafında ki örtü çok ama çok güzel, bulutlar da tam havasındaymış fotoğrafta önde görünen iki kişi, aynı ayak ve kafa hareketi iyi yakalanmış tebrikler. Önde giden kişi ayrı bir hava katmış.
(kusura kalmayın kimin kim olduğunu bilmiyorum kişi yazdım.)

Scudo
Tecrübeli arkadaşlara sorayım. Haftaya gidip bisikletimi alacağım. Gitmişken ikinciyi de alsam mı diye düşünüyorum. Ancak, kutunun boyutu ne kadardır? İki tanesini arabaya sığdırabilir miyim?

• Beğen
Tepkiler: Groims
@dramorey Ölçüleri tam aklımda değil 150x80x20-24 cm civarındaydı. Vergi iadesi için kişi başı bir bisiklet hakkınız var.Tek başınıza gidiyor veya 2 bisikleti bir kişi üzerine faturalatırsanız sıkıntı olabilir.

Arkadaşlar, Canyon'un satmakta olduğu, ayakkabı ve pedallar için bir yorumunuz var mıdır?

@dramorey

Yolcu beraberinde, kişi başına sadece 1 adet bisiklet getirme hakkınız var.

(link)

Yeni Canyon'lar görücüye çıkmış. Canyon pişmanlıktır, paranızla rezil olursunuz, herkes alıyor sanki 1000tl, almayın, aldırmayın! Kedidir o kedi...

(link)
https://static.canyon.com/img/cache/7c/e/6d40243bcd142cf212c2cb2b6977b.jpg

(link)
https://static.canyon.com/img/cache/1d/7/fe25136017ee2cc4c740c10165793.jpg

@Groims Tam yazmaya gelmiştim. Siz zaten haberi vermişsiniz. :)

Yeni modeller muazzam görünüyor.

Görsel acıdan çok mükemmel bisikletler ama ulaşma sıkıntısı garantisi falan düşündürüyor insanı kadrosuna falan birşey olsa kaç ayda gider gelir allah bilir.

Şahane bir renk. Seçimi. Radon Bike'tan (Düzeltme) ayıran özelliği mat olması.

@Erdal YILMAZ (link)
Bu tonda rengi, Radon Bike'da kullanmış.

Yok artık BikeRadar hemen review yapmış.

Siz hala Canyon sevdası peşindemisiniz bırakın bu işleri yav sanki 1000 TL'ye veriyolar yazmışsınızda yazmışsınız :eek::D:D:D:hhhhhh:

• Beğen
Tepkiler: AtamIslam
daha önce yol bisikletiyle alakam olmadığı için sorayım buradan,
lastik kalınlığı 25 cm imiş. iç lastik sipariş edeceğim, hangi ebatlarda olması gerekiyor? 700c galiba.

(link)
bunlardan hepsi uyar mı?

@Erdal YILMAZ sormuşken şunu da sorayım, teslim saatlerinde evde olamayacağım, gidip ups merkezden alacağım. Kutu boyutu nedir? Taksinin arkasına sığar mı?

• Beğen
Tepkiler: pilot
kimse Roadlite serisi kullanmıyor galiba?
ben roadlite 6.0 almayı planlıyorum. fikri olan kullanan varmı aramızda?

(link)

Geri