Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Anladım yardımlarınız için çok teşekkür ederim ben de sizlere katılmayı çok istiyorum

Scudo
@bulentbuy fotoğrafları ve yorumlarınızı bekliyoruz. Çok merak ettiğim bir modeldi. Hakkında Türkçe kaynak ve kullanıcı yorumu yok, güzel bir akımın başlatıcısı olabilirsiniz :)

ve hayırlı olsun :)

• Beğen
Tepkiler: bulentbuy
@İbrahim A. teşekkür ederim. ben daha çok merak ediyorum aslında :) haftasonundan önce binmem sanırım. birkaç gün yalnızca seyredeceğim

• Beğen
Tepkiler: İbrahim A.
dün ilk defa yola vurdum bisikleti.
bunca yıllık mtb'ciyim, yolu ömrüm boyunca bu kadar hissetmemiştim. bileklerimde halen daha o çift komponentli boyalardan geçerkenki hissi duyar gibiyim. şahane bir olay!
halı sahaya giderken klasik rotamda denedim, 2 yokuşumdan 1'ini tam sürdüm, kasmadan, sırtımda yükle 46 saniye geliştirmişim derecemi. performans amaçlı bir ara deneyeceğim tekrar.
ilk defa da bir segmenti almışım yine, nasıl aldıysam artık. :D
şahane bir şey ya bu yol bisikleti. tek sıkıntım dropbar'a alışma süreci işte. onu da atlatınca daha iyi olacak. vites geçişlerine alıştım iyice.
ha bir de hidrolik disk fren performansını da aramıyor değilim, frene alışmak da hayati bir konu, unutmadan.

@bulentbuy Aluminyum candır. Bakmayın karbona. Allah kısmet ederse 20'sinde sipariş vereceğim. CF'ye karar verdim ama Endurace AL 7.0 al gebertene kadar 4-5 yıl kullan diyor bir tarafım.

CF'yi de Aralık ayında Dolar kuru 3,20'yi gördüğünde benim maaşım kuş gibi kalacağından istiyorum. TR'de her geçen gün satınalma gücümüz düşüyor.

@hashus1099 Karbon performansı nasıl? nasıl bir his?

• Beğen
@bulentbuy roadlite 6 peşindeyim. tek fark 105 ultegra farkı.
ilk alan sizsiniz galiba. nasıl aldınız. kaça maloldu. gumruk ne tuttu?

ve tabiikide guzel gunlerde kullanın gözümüz değmesin. maşallah diyellim.

• Beğen
@Erdal YILMAZ Ekonomik durumum ve ülkemizin satınalma gücü artsa, Aluminyum alırım, çünkü CF'yi her halükarda alacağımı bilirim. Lakin durum öyle değil bizim ekonomik konjonktürde. O yüzden CF alıp yaşlanmak istiyorum :)

@Mehmet Vidinli teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun. dediğiniz gibi ultegra-105 ve jantlar farklı. ben de başka alan ya da kullanan duymadım.

Nisan sonu sipariş verdim. 16-21 Mayıs'ta gönderilecekti. 24 Mayıs'ta parayı çekemedik diye mesaj attılar, süreç uzadı. (burada aslında sorun benden kaynaklandı. sanal kart kullanmıştım. provizyon çekmişlerdi. fiyata itiraz ettim, indirdiler, provizyonu iptal ettiler vs..).

e-postalara geç dönüş yapıyorlar (2-3 gün gibi), sitedeki canlı sohbetten ulaşmayı defalarca denememe karşın başaramadım. ama facebook'tan çok hızlı yanıt alabildim. Fabian artık abi diye yazışmaya başladı sonunda :) Hediye olarak yalnız bir suluk koparabildim.

UPS biraz yavaş. Geçen çarşamba sabah kargo İstanbul'a geldi. Çeşitli e-posta ve telefon tacizlerime, vekaleti ve gümrük masrafını hemen ödememe karşın bu sabah eve teslim edildi.

Doların tümünü henüz satın almadığım için maliyetim gelecek aybaşı belli olacak ama 5,000 liranın altında kalır çok büyük olasılıkla. Gümrük 710 lira istediler. Benim hesabıma göre 650 lira civarı olması gerekiyordu ama hiç sormadım bile daha da gecikmemesi için

@bulentbuy
detaylı cevap için cok tesekkur ederim.
birde kullandıktan sonraki yorumlarınızı merak ediyorum.
Türkiyede olmayan bir bisiklet şu anda sadece sizde galiba.
birde gelen kutunun tam boyutlarını müsait olduğunuz bir anda ölçüp paylaşabilir misiniz?
gümrük ve kargo o kadar yüksekki, içimden gelmiyor o paraları vermek. sırf bu yüzden gidip kendim alacağım muhtemelen. aynı paraya gelir ama en azından 3 gün Almanya yı gezmiş olurum.
tekrardan güzel günlerde kullanın

• Beğen
@alpyese inan ankara da göremiyorum :(

@Mehmet Vidinli, 1500 avro üzerindeki bisikletleri kesinlinle gidip almak gerekir. Aynı paraya gelmesi imkansız. Ben de bu ayın sonunda gidip aeroad cf slx 7.0'ı alacağım. Kulübe beni de yazın:)

D6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

• Beğen
Tepkiler: berktx
Benim sipariş tamamlandıktan sonra detaylı olarak buradan paylaşacağım. Ama onu beklemeden şunu yazayım; internet sayfasının sol alt köşesinde bulunan "buying advice" altında sponsoring diye birşey var. Oraya tıkladığınızda bazı bisiklet modellerinde 100 ile 400 avro arasında indirim olduğunu göreceksiniz. Tek ihtiyacınız olan siparişi normal fiyat üzerinden geçtikten sonra pre-payment ile ödeme seçeneğini seçmek, sonra da bisiklet ya da triatlon lisansınızı lizenz@canyon.com adresine postalamak ve bu postada da sipariş ve müşteri numaranızı bildirmek. Daha sonra size indirimli fiyat üzerinden faturayı içeren bir eposta ile ödemenizi yapmanız için gerekli olan linki içeren e posta gelecek. Ben bu yöntemle aeroad 7.0'ı 300 avro indirimle aldım.

Herkes bisiklet lisansi alabiliyor, guzelmis. Sadece belli klasmandaki bisikletcilere indirim sagliyorlar saniyordum. Turk bisikletcileri olarak bundan nasil faydalanmadik hayret ettim. :) Bilgi icin cok tesekkurler.

@Bora_s

Evet ama, genelde 1500 euro üzerindeki modeller için geçerli bir uygulama. Posta yolu ile almak isteyenler için, pek bir şey ifade etmiyor.

Geri