@Mehmet Vidinli teşekkür ederim, daha iyileri sizin olsun. dediğiniz gibi ultegra-105 ve jantlar farklı. ben de başka alan ya da kullanan duymadım.
Nisan sonu sipariş verdim. 16-21 Mayıs'ta gönderilecekti. 24 Mayıs'ta parayı çekemedik diye mesaj attılar, süreç uzadı. (burada aslında sorun benden kaynaklandı. sanal kart kullanmıştım. provizyon çekmişlerdi. fiyata itiraz ettim, indirdiler, provizyonu iptal ettiler vs..).
e-postalara geç dönüş yapıyorlar (2-3 gün gibi), sitedeki canlı sohbetten ulaşmayı defalarca denememe karşın başaramadım. ama facebook'tan çok hızlı yanıt alabildim. Fabian artık abi diye yazışmaya başladı sonunda

Hediye olarak yalnız bir suluk koparabildim.
UPS biraz yavaş. Geçen çarşamba sabah kargo İstanbul'a geldi. Çeşitli e-posta ve telefon tacizlerime, vekaleti ve gümrük masrafını hemen ödememe karşın bu sabah eve teslim edildi.
Doların tümünü henüz satın almadığım için maliyetim gelecek aybaşı belli olacak ama 5,000 liranın altında kalır çok büyük olasılıkla. Gümrük 710 lira istediler. Benim hesabıma göre 650 lira civarı olması gerekiyordu ama hiç sormadım bile daha da gecikmemesi için