@Tolga Uşaklı
sizi yol bisikleti almaya yönlendiren neden ile benim yol bisikleti almış olmamın nedeni aynı.
ben hız yapmayan biriyim. şehir içinde de çok temkinli kullanırım. ama yine de dağ bisikletinin yanına bir yol bisikleti aldım. dağ bisikletini artık turlarda kullanacağım. onun dışındaki sürüşler için yol bisikleti kullanacağım.
dediğiniz gibi yol bisikleti kullanmak için illa yarışçı-performansçı olmaya gerek yok. yol bisikleti sevmek yeterli. biz arkadaşlarla ara sıra 65-75km lik turlar yapıyoruz, o tarz turlarda dağ bisikleti bana hiç zevk vermiyordu. şimdi yol bisikleti çok güzel olacak.
ben özellikle boynuz gidon için ölüyorum desem yeridir. çok seviyorum bu gidonu. dağ bisikletinin düz gidonu beni boğuyor. ayrıca yol bisikletinin boynuz gidonunda alt tutuş pozisyonu olması da çok avantajlı. çünkü sürüşlerde birçok yerde öne yatmak size inanılmaz avantaj sağlıyor. önden az da olsa rüzgar geliyorsa eğer öne yatmak sizin çok daha rahat pedal çevirmenizi sağlıyor. ben dağ bisikletinde böyle durumlarda gidona dirseklerimi dayayarak öne yatıyordum ve çok rahatlıyordum, ama dirsekler gidonda olunca tabi ki tehlikeli bir sürüş oluyordu. şimdi bu tarz düz yollarda rahat bir şekilde alt tutuşa geçip güzel güzel kullanabileceğim.
bide önceden yol bisikletleri hep hız amaçlı dişli oranları ile satılırmış, şimdi ise yol bisikletleri yaygınlaştığı için günlük kullanıma uygun ve yokuş çıkmayı kolaylaştıran 50/34-11/32 dişlilere sahip birçok yol bisikleti bulunabiliyor. bu çok çok önemli bir durum. alacağınız biisklette buna dikkat edin. mesela Salcano bisikletilerin hemen hepsi 53/39-11/25 dişlilerle geliyordu (bu sene değişdiyse bilmem) bu dişlilere sahip bir yol bisikleti ile yokuş çıkmak işkenceden farksız olacaktır. ben özellikle 50/34-11/32 satın aldım. Canyon firması bu sene hemen her Endurace modelinde bu dişlileri kullanıyor.