@Osman Tuğrul
400 tl fark'a gayet değer bence.Açıkçası 10 vites yetiyor zaten bana üstünde mavic aksium set var ayni zamanda o yüzden özellikle istiyorum ben de 105 li olanı.
Aklımda son bir soru var. Ben inşallah yarın bir bisiklet sipariş vereceğim. Kargo ile almaya karar verdim. Şimdi alacağım bisiklet 4400 dolar. Ben 4400$+ %20 + 200$kargo + gümrük beyanname masrafı mı ödeyeceğim. Atr belgesi ile mi geliyor bu ürün canyon tarafından. Yardımcı olursanız sevinirim. Gümrük masrafı kaç para çıkar. Şu an aklıma takılan tek soru bu Olmadı alacağım.
@TontonCocuk Eğer yanlış hesaplamadıysam, yaklaşık 3 Bin TL vergi ıvır zıvıra gidecek. Artık ismini tam bilmiyorum. 800 Dolar kadar %18 vergi + 600 TL olarak. (Bu olayın tam erbabı değilim, değişkenler söz konusudur.)
İşin sonunda 16800.
@Ahmet Onur Çakmak
Abi çok fazla titriyor, ediyor bisiklet korkuyorum ya Karbon olsa da bi şey olmaz ama olursa maliyetli olur bana diye yani sağlamlığından şüphe ettiğim için değil
Bu konu forumda çok yazıldı. Forumda arama yapıp okumalısınız. Ama kısaca 1500 Euro üstü bir bisikleti kargo ile sipariş etmeyin. Astarı yüzünden pahalıya mal olur.
@TontonCocuk Sol duran karton gibi şey? Ben göremedim, neyi kast ettiniz tam olarak. Canyon ölçüm kısmına her şeyi doğru bir şekilde verdiyseniz sorun yaşayacağını sanmıyorum Yanlış hatırlamıyorsam, omuz genişliği, gibi şeyleri de istiyordu. Ben kendimden örnek verecek olursam 167 cm kadar bir şeyim iç bacak boyumu şuan tam hatırlamıyorum fakat xs önerdi öbür markalar da da 48cm xs bana oluyor zaten. Kanımca size M de gider gibi ama canyon ölçüye L dediyse vardır bir bildiği Şimdiden hayırlı olsun.
@TontonCocuk güle güle kullanın şimdi den çok doğru bir seçim olmuş aeroad o resimdeki ass saver diye geçiyor böyle ufak tefek su birikintisinden geçerken totoyu çamurdan koruyor
@TontonCocuk Benim bacak boyum 89cm, sizinkiyle ayni fakat boyum 1.88. Kol ve bacaklarim boyuma gore uzundur ustelik, siz dogru olctugunuze emin misiniz? Ultimate model "L" kullaniyorum. Eger olculeriniz soylediginiz gibiyse ust bedeniniz cok kisa demektir, "L" alirsaniz gidon bogazini kisaltmaniz gerekir, "M" alirsaniz bisikletin uzerine cok yatar, surekli yaristaymis gibi surersiniz, aerodinamik olur ama fazla rahatsiz gelir. Uzun bacak ve kisa govde kadro boyu secimini zorlastiriyor, bisikletten ne istediginize bagli olarak sizin karar vermeniz lazim. Bu arada Canyon'un kendi sitesi sadece bacak boyunu baz aliyor, guvenilir degil. Ben XL-L arasinda kalmistim, L aldim, XL kesinlikle cok buyuk gelirdi.
Katılıyorum, Canyon bacak iç boyunu 1cm kısa veya uzun yazsanız, kadro ölçüsünü anında değiştiriyor. Ben de 184 boy 86 bacak iç boyu ile, L kadro Ultimate kullanıyorum, sele ayarı dışında hiç bir ayar yapmadım, cuk oturdu diyebilirim.
@Yağız Gökmen aeroad dusunuyordum ama su ankı bısıkletım aero zaten ondan ultımate almaya karar verdım. cok yokus cıkıyorum ve stoklar 6. ayda gelıyormus. Ultımate su an stokta.
Kadro secımı konusunda tum olculerımı koydum. Hatta okadar onemsedım kı 2 3 kere emın olmak ıcın baktım. Aeroadda m önermişti.