Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Çakırgöz evet kendimiz gidip almak yada biri vasıtası ile getirince iyi fiyatlara bir sürü alternatif var ama yurtdışı site üzerinden bilinen markaların hiç biri TR ye gönderilmiyor distribütörlükleri olduğundan git TR den al diyorlar, geriye kalan TR ye satışı olan bilinen yada bilinmeyen markalar ne ise onlar var.

Scudo
@MuratHan Fatura adresi Almanya sınırları içinde olursa vergi iadesi alamazsınız. Fatura adresi Türkiye sınırlarında olmalı mutlaka. Vergi iadesi için pasaportunuza, biletinize ve size verilen formda bunların uyup uymadığına bakılıyor.

@Ufuk Demirtürk Bisikletiniz çok güzel, güle güle kullanın. Aramızdan ayrıldığınız için üzüldüm.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@alpyese Trek ve Specialized dışında gönderim kısıtlaması olmuyor genelde, ki araştırınca o 2 markayı satan da bulunabiliyor.

Eğer yanlış anlamadıysam şu şekilde bir yol takip edeceğiz, internetten sipariş verirken fatura adresi Türkiye yapıyoruz, kargo adresi Düsseldorf oluyor, sonrasında kendi adına olan faturayı ve vergi iadesi belgesini Düsseldorf da ki akrabasına ulaştırıyor, akrabası aracı ile gümrükten geçerken bu iki belgeyi onaylattırıyor, sonrasında bu iki belge Canyon'a gönderiliyor ve iade süreci başlıyor. Buraya kadar doğru anlamışımdır umarım. Bu arada Akrabası Alman vatandaşı değil, çifte vatandaşlığı da yok.

@MuratHan
@MuratHan

*yanlış anlamışsınız, bisikleti getirecek kişi oturumu olmayan birisi olacak
*fatura adresi oturumu olmayan kişinin adına yapılacak
*gönderi adresi almanyada kim olduğu farketmeksizin onun adına yapılacak
*fatura adresi hanesinde adı yazan kişi bisikleti getirecek ve gümrükte evrakları imzalatacak
*imzalanan evraklar türkiye döndükten sonra canyon firmasına yollanacak ve iadeniz bir ay içersinde yapılacak.

• Beğen
Tepkiler: MuratHan
@Çakırgöz TR de satılan ne varsa göndermiyorlar, eğer öyle birşey olursa üretici ile distribütör arası büyük kavga çıkar, distribütörü hiçe sayan bir üretici durumuna düşer, en son cannondale synapse bakmıştım gönderemeyiz dediler.

dediğiniz gibi bazı mağazalar göndermeyebiliyor ama Cannondale için genel bir durum değil, Cannondale satan çok mağaza var. Scott-Cannondale-Giant-Orbea-Cube-Merida-Focus vs. çoğu mağaza online olarak satıyor bu markaları. Dediğim gibi istisnaları olmakla birlikte Trek ve Specialized dışında diğer markaların genel olarak satılmama durumu çok yok.

Bu arada kendimi düzelteyim, Avrupa Birliği vatandaşı olsa bile Avrupa Birliği dışında bir ülkede ikamet ediyorsa vergi iadesi alınabiliyor. Bu durumda Avrupa birliği dışında ikamet edildiğinin gösterilmesi gerekiyor sanırım. Engin er in dediği gibi asıl kriter ikamet edilen ülkenin Avrupa Birliği dışında olması, yoksa durumun direk vatandaşlıkla ilgisi yok.

@Çakırgöz cannondale giant orbea için bana TR ye gönderim yapacak site önerirmisiniz, laf olsun diye demiyorum bisiklet alma arifesindeyim.

@alpyese Cannondale ve Giant'ı gelin burdan alalım size. Model atın ben fiyat alayım size, Türkiye'ye gelirken getireyim veya gelin misafir edeyim.

Şurdan bakın

(link)

@K.Bahadır Usta
Aldığın S3 bisiklet için gelebilirim :) sanırım en son 54 kadrosunun kaldığından bahsediyordun.

@alpyese
Akşam birkaç site gönderirim. Bu arada hangi modellerini düşünüyorsun.

Bu arada başlığı da rayından çıkardık. Kovmasalar bari..

Son verdikleri tarihten 1 hafta önce 25 şubat tarihi ile yola çıkan bisikletim bugün 26 Şubat itibarıyla TR sınırları içinde gümrükte bekliyor, UPS'e talimat maili verilip KDV ödemesi için bekliyorum, haftasonu dolayısı ile haftaya kapıma gelir diye düşünüyorum.

Zorlu süreçte mutlu sona ulaşan veya yaklaşan diğer arkadaşlarada selam olsun :harika:, yolda olanlar olduğunuda biliyorum... ters bir zamana denk geldik kusursuz olmasada sistem oturduğundan bundan sonra sipariş verenler süre bakımından daha şanslı.. Gerçi fazladan 2 ay beklemek bana hiçbirşey kaybettirmedi aksine dolar düştü :)

2015 model hiç kullanılmamış Ultimate AL SLX 9.0 Factory outlet kısmında 1400 dolara görünüyordu. Anında bitti :(

demin online chat ile iletişime geçtim, sebastian baya yardımcı oldu. ödeme linkini attı ve ödemeyi yaptım.

şimdi ne oluyo :D ödemeyi yapmış olduğum için gönderirler mi ümitlenmeli miyim :D

aldığım bisiklet "on stock" olarak görünüyor bu arada. mantıken gelmesine engel yok. artık hergün dürtecem sebastian'ı :D

Geri