@alpyese Doğru fakat bu "stem" boyunu ayarlayarak düzeltilebilir, fakat selenin boyu ve bu boydan handlebar'a olan uzaklık (drop) bisikletin agresifliğini belirliyor. Aşağıya doğru yatıyorsunuz. "S" ile "M" arasında sele drop farkı oluyor. Ölçülere bakarsanız Aereoad ve Endurance arasındaki top tube farkı birkaç santim (aynı sele boyu için). Bence Boy seçimi "S" veya "M", kadro geometrisinden daha önemli.
Şu an kullandığım bisiklet "L" ve duruşum vucut şeklimden ötürü çok dik. Normalde bana önerilen boy "S", epeyce ileri uzanıyor olmam lazım. Resmime bakarsanız sele en altta nerdeyse.
(Kusura bakmayın işten yazdım, ingilizce, Türkçe, yazım kuralları birbirine girdi düzelteceğim)
EDIT: Arkadaşlar Canyon almak isteyenlere yapabileceğimiz en güzel yardım, kendi Canyon bisiklet boylarımızın ve vücut olçulerimizi bir konuda toplamak olacaktır (resimli olursa daha bile iyi). Bu bisikletleri denemeden internetten alıyoruz ve eminim herkez boy konusunda, geometri konusunda baya sıkıntı çekiyordur (ben çekiyorum veya

). Umarım hepimiz bisikletlerimizi sağa sağlım alırız da bir sonraki başlık bu olur.
Ben şahsen bisikletimi tüm istiyenlere deneteceğim, düşmemek kaydıyla