Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

arkadaşlar fabian derki benim bisiklet haziran başı bana gelicekmiş shipping datele değişmiş ve bana yeni comfirmation geldi ve 06.06.2016-10.06.2016 arası görünüyor. eğer bu doğru ise şubat sonuna kadar beklerim ve siparişimi iptal ederim benimde canyon maceram o noktada biter.. bunlar kafayı yemiş.. şubat sonu kesinlikle başka bisiklet alıcam ozaman kadar gelmezse

Scudo
@Dogannn

işin içinden çıkamayıp insanlar sipariş leri iptal etsin diyemi böyle uçuk tarihler veriyorlar acaba çok çok saçmaladı canyon

@Yağız Gökmen evett kendilerinden soğuttular iyice kabul edilemez bi tarih.. tartıştım bana ayakabı hediye ediyo mavic bende ekle dedim ama gerçekten şubat sonu max mart sonuna kadar beklicem gelmezse direk iptal edip orbea yada focus alıcam yada amerikaya gitme durumum var gidip cervelo alıcam bilmiyorum moralim çok bozuldu :(

@Dogannn

tamam güzel ayakkabı veriyor ama 7 ay bekle diyor bence doğan düşüncen en mantıklısı mart sonu oldu olmadı yoksa gelsin cervelo :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@Dogannn

Haziran'a kadar bekletip utanmadan Ayakkabı mı hediye ediyor? Aynı bisikletten iki tane yollasın, o zaman beklerim. Fabian gündüz vakti içmesin bence, bu kafayla yazdığı tarihin farkına varamıyor!

@Dogannn haziran demek cidden ayıp artık , bence de biraz bekle iptaller vs. derken şubat civarı işler değişir , bu arada ayakkabının yanına pedal filan da istersin

daha önce bahsetmiştim, bizlerin sipariş verdiği tarih eylül-ekim olası geliş tarihi aralık ayı bu 3 ay içinde üretilen kadroların ilk sahipleri kimler acaba ???
3 ayı olanı 5-6 aya çıkarmak ne iş, birileri arka plana mı itiyor birilerini...

wallaa 3 kere kontrol ettirdim gerçekmi bu diye evet gerçek dedi :( midem bulandı resmen.... :hasta: adamdan hem ayakabı hemde look keo 2 max blade pedal istedim bakalım ne diicek.. ya istediğim herşeyi versede max marta kadar beklerim gelmezse direk iptal edicem

bu gelişmeler ışığında ve site sayfasındaki tarihle ilgili sürekli değişen saçmalıklardan sonra ben de canyon maceramı başlamadan bitirmeyi düşünüyorum. daha 15 gün önce ocak tarihi veren site şimdi mart-nisan ayı diyor. alternatiflere bakmaya başlamanın vakti geldi sanırım.

Christmas dönemi olduğu için böyle saçmaladıklarını düşünüyorum. Ocak sonrası düzene girer sanırım. Benim Endurace CF8.0 dün Şubat sonu görünüyordu, bugün Mart sonu :) Hayırlısı bakalım.

arakadaşlar biz siparişi verdiğimizde kasım ayı görünüyoru adamlar hazirandan bahsediyo şuanda.. aptallaştılar iiyice..

@alpyese

@Dogannn

Acele yapılan/aceleye gelen üretimde hata payı fazla olur.
Bu nedenle firmaya fazla yüklenmeyin, geç olsun ama temiz iş olsun.

Ek:
Yine de diğer tarafdan bakarsak, üretim/teslim tarihi ertelemesi durumularında: üreticinin, malzeme temin sorunu, araya hatırı sayılır toplu sipariş gelmesi vb. gibi durumların göstergesi...

@Yılmaz Uyar bunu düşünmedik değil tabi daha önceki mesajlarımda belirtmiştim ama siparişi alırken zaten belli bir limit sonrası site üzerindeki tarihleri ileri kaydırıyorlar, almak isteyen ona göre sipariş veriyor atıyorum 3-4 ay sonra diye ama 3-4 ay sonra geldiği zaman 5-6 aya çıkarıyorsa sıkıntı artıyor...

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
arkadaşlar adam ya pedal seç diyo yada ayakkabı hali hazırda pedalım var o yuzden ayakabıyı seçtim artık kesinlikle iletişime geçmicem marta kadar bakalım ne yapcaklar...

Endurance AL 6,0 M beden ve Endurance AL 7,0 M beden icin bu ayin basinda teslim gozukuyor ama insan yinede guvenemiyor surada yazilanlari okuyunca.

canyon alacak arkadaşlar en mantıklısı hiçbirşey yapmadan gidicen fabrikasına orada ne varsa alıp gelecen başka yolu yok adamlar kafayı yemiş çünki.. bizim gibi 10 ay beklersin sonra :acpsnr:

Arkadaşlar merhaba,
Canyon Ultimate Cf Sl 7.0 için teslim tarihi sitede 7-12 Aralık gözüküyor. Bu çok mu iyimser bir tahmin. Ben Almanya'ya gitmeyi düşünüyorum almak için. Bu konudaki fikriniz nedir? Bir de yılbaşı indirimine sokacaklar mı bisikletleri sizce? 3 gün oldu genellikle aksesuarları indirdiler.

@skywagon ben 28 kasımda 3 sipariş iptal ettikten sonra aynısından sipariş verdim ve dün gelen konfirmasyonda 4 aralık yazıyor teslim tarihi fakat yoğunluktan 2 hafta içinde göndereceklerini söylediler. Tabi ben tecrübelerimizden dolayı güvenemiyorum hala.

@itsaboutyou
Yani fabrikaya mı kabul etmiyorlarmış?

Geri