Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

@Sadettin Z.

Anladım Sadettin bey, çok teşekkür ederim. Ufak detayların bile nasıl etkisi var, sevmemek elde değil şu bisiklet illetini :)

Scudo
belki de kadro satışlarını başlatırlar birazdan :islik:

bu aşağıdaki doğrumu yoksa ben yanlışmı görüyorum september mı görünüyor :eek: şimdi sipariş versek 2017 de bisiklet gelicek
upload_2015-11-27_13-14-16.png

@Dogannn aynısını ben de gördüm ve şok oldum , daha dün bunu sipariş ettim 28 aralık yazıyordu :koptum:

Benimki SL siz olandı , şimdi baktım 3 Ekim yazıyor şaka gibi

@Dogannn

şaka olmalı :) gelin alalım birer tane focus size :)

bu arada benim focus hakkında bir bilgi vermek isterim canyon la çok arada gidip geldiğim için yazıyorum faturası 7 bin TL küsur 1.100 tl kdv vardı kdv sini şirkette vergiden düştük 6 bin tl ye sram force lu carbon bisiklet sahibi oldum cf sl 7 ile tamamen aynı fiyata geldi akrabası veya ailesi de şirket işleten varsa eğer çok rahat yararlanabilir bu şekilde

@Yağız Gökmen Endurace CF 7 4600-4700TL e geleceği için benim vazgeçebileceğim birşey değil :) üst grup seçseydim bütçe olarak pek tabi alternatifler var...

@Yağız Gökmen Şu tahüt ettikleri zaman bi gelsin bakalım ne olucak önümüzdeki hafta içinde bisikleti yollamaları gerek ona göre yol çizicem kendime aslında şu FED in faiz açıklamasınıda beklemek istiyorum şuanda dolar tavan yaptı aralık ortasında FED açıklama yapcak olumlu olursa baya düşer dolar. onuda beklemiyo değilim.. @alpyese dediği gibide bi acelemde yok aslında şuanda gelse ne olcak saki binmicemkii... @alpyese açıklamaları beni rahatlatıyo bazen :D

@alpyese @Dogannn ufaktan sataşıyım dedim :) şuan ben olsam bende beklerdim marta kadar yolu var hatta,evde durup binemeyip acı çekeceğine fabrika da dursun zaten, takip ettiğim kadarı ile eksikleri tamamlamak için güzel bir fırsat olmuş aslında

Konuyu bir süredir takip ediyorum. Mevcut Cannondale CAAD10 bisikletimden oldukça memnun olmama rağmen, biraz daha rahat bir sürüş pozisyonuna geçme düşüncesiyle Endurace CF grubu bir bisiklet almayı planlıyordum. CF7.0 ise bütçeme uygun idi. Geçtiğimiz günlerde firma ile sıkıntılar yaşayan arkadaşları görünce siparişi vermekte tereddüt ettim. Şimdi ise CF7.0 teslim tarihi 2016 Ekim görünüyor. Chat ekranında danıştığım Canyon yetkilisi de bunu teyit etti.

Geriye Şubat sonu alınabilecek olan CF8.0 kaldı. Mevcut fiyatı $1499 olunca kargosu, gümrüğü, ambalajıyla birlikte yaklaşık $2000 seviyesine çıkıyor. Güncel kur ile yaklaşık 5.850 TL. Üstelik sipariş onaylanıncaya kadar döviz kurunun ne olacağı da hiç belli değil. FED açıklamalarının olumlu olacağına dair bir işaret göremedim ancak piyasada yıl sonu kapanışın 3,15 TL gibi olacağı beklentisi hakim.

Bu durumda bütçeyi biraz daha zorlayıp ilk göz ağrım olan Cannondale Synapse ile ilgilenmeye devam etmek daha mantıklı. Endurace ne kadar iyi bir makine olsa da testlerde Synapse'ın yanına yaklaşamıyor. Benim Canyon macerası başlamadan bitti gibi. Size kolaylıklar dilerim, umarım en kısa zamanda kavuşursunuz bisikletlerinize.

@Sadettin Z. Bahsettiğiniz testler hakkında bilgi verebilir misiniz, ne tarz karşılaştırmalar yapmışlar ya da bir link felan var mı ?

@Ufuk Demirtürk

Konuyu dağıtmış olmayalım isterseniz. Şu link size yardımcı olabilir:

(link)

• Beğen
Tepkiler: bua
@Sadettin Z. bey acele etmeyin, ben de Aeroad için sordum o tarihler eylül olamaz dediler. Bence biraz daha beklemeniz de fayda var. Fiyat olarak gerçekten çok avantajlı bisikletler

@Dogannn bey bence Fed'in açıklaması bize bir fayda getirmeyecektir. Dolar uluslar arası piyasalarda da kuvvetli şu an. Ben şahsen bisikletin parasını direkt yabancı para cinsinden tutuyorum böylece kur riskim kalmıyor. Öneririm

Şu bisikletlerin geldiği gün koca bir pasta kesip kutlama yapmalısınız :) Şansınıza tüm dünya canyona merak sardı herhalde, ayrıca verilen gönderim tarihler de çok uzun benim 2 ayda elime ulaşmıştı...

@İlker_Yılmaz

Canyon'u nazar ettiler.:D Ben satın alırken sevk tarihinden 4 gün önce para çekilmiş, 1,5 hafta içinde teslim adresine gönderilmişti. Bu arada Yağız'a katılmakla beraber :D muadili bir ürünü iyi fiyatlara Türkiye'de buluyorsanız eğer hiç beklemeyin derim.

Canyon'un en iyi yanı, ürettiği kadrolara hep en son çıkan gurup setleri ve en iyi jant setlerini takıp, bu bisikletleri bize göre daha iyi fiyatlara satıyor olması. Aksi halde kimse bu kadar uğraşmak istemez, gider istediği yerden istediği bisikleti alır. Ne yazık ki Türkiye Bisiklet piyasası bu konuda son kullanıcıya iyi davranmıyor.

Atıyorum karbon kadro alıyorum diye 7-8 bin tl veriyor, sonucunda 105 set mavic jantlı veya daha da kötüsü malum markaların yaptığı gibi, tiagra set, shimano 501 serisi jant'a sahip bisiklet alıyorsunuz. Bir nevi yolma taktiği hakim diye düşünüyorum. :)

@Dogannn az önce Fabian bana sitedekiler sadece yeni siparişler için geçerli dedi, sizin order confirmation doğru olandır dedi ısrarla... peki görecez dedim :)

@Yağız Gökmen sikinti yok ;)

benim teslim tarihi şubat sonu. o tarihe kadar şehir bisikletimle sokaklardayım. o canyon buraya gelecek ve ben şampanya patlatacağım. buradanda başka konu başlığı cıkar. canyon a kavuşunca yapılacaklar :D

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
@mustafa ç zaten canyon sahibi olanlar buraya birşeyler yazmıyor artık konu ismi değiştirilmeli diye konuşuldu bide... başka konuya gerek yok zaten canyon markası bile forumda Diğer markalar içinde duruyor 37 sayfa olmuş 137 de olur bundan sonra bu başlık... :)

• Beğen
Tepkiler: Doğan_Öztürk
canyon.png

Canyon'da işler epey karışık galiba. Öğleden sonra Eylül - Ekim şeklinde görünen teslim tarihi şimdi Şubat'a gelmiş durumda. Üstelik satış asistanlarının da durumdan haberi yok. Haftasonu Synapse için Delta'ya bir uğrayacağım. Eğer güzel bir indirim alabilirsem Synapse, alamazsam CF7.0 görünüyor.

Geri