Scudo Sports

Canyon Kullanıcıları Kulübü

Scudo
@alpyese @Erdal YILMAZ önümüzdeki yaz sezonu selenin üzerinden inmek yok :) benim bi arkadaşım daha var oda siparişi vermek üzere 1 kişi daha ekleniyor guruba :)

• Beğen
Tepkiler: alpyese
beklemedeyiz. şu kulup kurulsun artık :)

en kötü durum benim galiba , dolar 2.90 ken pre payment olarak gönderdim parayı , daha da yükselmeden göndereyim demiştim , önce 1427 usd lik konfirmasyon geldi , sonra 1599 usd geldi ve farkı da gönderdim , keşke kredi kartını seçseymişim. Neyse vergiyi daha az öderiz en azından.

Benim de pedallar ve ayakkabılar bugün yarın gelir ama bisiklet yok :)

Arkadaşlar canyon da artık ruble seçme hakkımız yok mu? Ben bugün chat bölümünde 12-25 lik ruble istiyorum dedim arkadaş bana bisikletin üzerinde 11-32 lik ruble var değiştirmemiz mümkün değil dedi.

@İlker Karakuş

Eskiden ödeme ekranına gelmeden önce ruble seçimi mevcuttu. Hatta Temmuz ayında ben satın alırken bu seçim açıktı. Yeni geçtikleri sistem ile ruble'yi belli bir standart'a oturtumuş olabilir diye düşünüyorum.

Atıyorum 50-34 aynakol için sadece 12-28 ruble gibi.

@Burak Salgın Hocam hayal görme, dolar çok acayip şeyler olursa 2016 yıl sonuna doğru ancak 2.65'i görür, fedin faiz baskısı yakın zaman içerisinde doları tekrardan 3-2.9 bandına çıkaracaktır.

@itsaboutyou Yok hocam ben çok daha kötü bir durumdayım (bu arada keşke ödemeyi yapacağınıza gidip dolar alıp hesapta bekleteydiniz) heleki bugün 82'den dolar satarak (96 alışlı 20k$) bence büyük hata ettim ve fena zarardayım. Umarım daha iner ama pek umitli değilim, doların bu seviyelere inmesi için bile sebebi yok aslında.

Neyse forumu döviz kuru üzerinden kirletmeyelim, konuyu açan ben olunca kendimi suçlu hissettim :)

Bu arada şu ürünü dechatlonda denedim ve çok beğendim (link)
nette araştırırken bunu buldum (link)
aynı ürün ebay'de de var resim daha net en azından (link)

Bisikletin kadrosuna temas eden kısımları kavçuk kaplı hem gayet dengede tutuyor hemde tekeri kaldırıyor, ufak tamir ve yağlamalar için çok başarılı bence. Dechatlon fiyatı bile ucuz gelmişti ama sanalpazar olayın rengini baya değiştirdi :)

@Erdal YILMAZ Bence aynakol, ruble, boğaz, gidon hepsi canyon gibi direk üretimden son kullanıcıya ürün satan bir firmada değiştirilebilir olması gerekli.

Umarım boğaz ve gidon bana uygun gelir, fakat 50-34 ve 11-32 bence gerçekten İstanbul gibi bir şehir için ideal.

@leCandas ben seni biraz dürttüm ama içinde varmış gaz almak hani hatırlarsın bende şaşırmıştım salcano vs derken di2 li kadro almayı vs ama bu kur olayı cidden ters geldi sana, öte yandan bencede 34/32 gayet iyi bir denge başlangıç ve süreklilik için tabi kas gelişimi vs her zaman üst dişliye geçmek isteniyor...

ya bizim bisikletler nezaman gelicek :(

@Dogannn Doğan hayırlı uğurlu olsun :)

yurtdışın dan yağ getirebiliyormuyuz yahu o_O

@alpyese allahtan bisiklet alırken böyle gaza geliyorum bir tek, aynı oran arabada olsa corsa almaya giderken 911 turbo ile dönmek gibi bir durum :)

Dişli konusunda salcanoya bakarsan adamlar manyak gibi Türkiye gibi yokuşu bol ortamda 53-39 11-28 kullanıyorlar. Onun yanında canyon baya hafif kalıyor :) 39/28 vs 34/32

Şu dolar girmiyeydi daha iyi olurdu :) şuan tekparti yerine koalisyon durumu olaydı bisiklet beleşe gelmişti...

@Dogannn @alpyese size confirmasyon geldi mi? ben hala bekliyorum

@Dogannn pastırma yazında bineriz dedik o da yalan oldu , artık sormuyorum çünkü hepsi farklı bişey söylüyor , firma iptal durumda şuan :)

@Yağız Gökmen teşekürler.. evet getirebiliyoruz canlı örneği benim :) merlin.com dan aldım pedal ve yağı 10 gün içinde geldi bu yağ türkiyede yok merak ediyodum aldım :)
@leCandas yok gelmedi daha geçen ayın 16 sında vermiştim ve tahminimce bu ayın 20 sinden önce gelmez :(
@itsaboutyou ya işte benim umudum kalmadı artık ölesine umutsuzca soruyorum işte :(

@leCandas ben 3. confirmation bekliyorum (2 hafta içinde dediler ) tam döviz geçişi verdiğim sipariş fiyatını kanıtladığım için o gün ki fiyata düşürecekler.

@Dogannn umut yiğidin kamçısıdır, 120km lik tura umutsuz çıkarsan 30km den geri dönersin :p

@alpyese ama sonuçta 30 gidiş 30 dönüş 60 km iidir :) şaka biyanada sana en azında mail geliyo bana gele gele sadece 3 ün 1 :(

a376f5224aecf300b7d1faeacc3deac9.jpg
bitane big food mu alsak kışın abantta süreriz :) nasıl olsa canyon gelmiyo :D

canyonun CEO su msj atmış 2 hafta içinde gelmesini umut ediyoruz diyo :S

Dear Friend,
I am writing to apologise personally to you for the delay of your order and the lack of service that we are able to provide you at this time. The level at which Canyon is currently performing could not be further from the standards we as a company, and as avid riders, strive for. Our goals are to build the best bikes in the world, and to provide our customers exceptional service. We are not delivering on these goals, and it is therefore my duty to give you a full explanation of the issues we are experiencing.
In 2013, we embarked on two large-scale projects to meet increasing global demand for Canyon bikes. These included constructing our brand new, state-of-the-art Canyon.Factory and upgrading to an enhanced, fully customised, company-wide IT infrastructure. The combined objectives we set will allow us to provide you with more flexible, faster, and fundamentally better service. Our aim is to set a new benchmark within and beyond the cycling industry. Finally, after more than two years of extensive planning, implementing, and building, our new IT infrastructure is live and we have started production in the Canyon.Factory.
Any change on this scale is bound to create difficulties. Nevertheless, the transition has not gone as well as I had hoped. Consequently, your order may unfortunately be one of many affected as we continue to come to terms with the challenge of transferring our production to a cutting-edge facility that is fully integrated with a new IT infrastructure. I am sorry for any misinformation you may have received surrounding your order. We have successfully identified all initial failures we experienced. Right now our teams are working day and night to solve them. As such, I feel confident in our estimate that you will receive an accurate order confirmation from us within the next two weeks.
The fact that the very changes that were designed to make your experience with Canyon better, yet are doing the reverse, causes me in particular great personal grief. While the general situation continues to improve every day, it could be another four to six weeks before we are performing back at the level we expect of ourselves. As much as we would like to address your queries as best we can during this time, please understand that unfortunately neither our customer service centres nor I have any additional details we can provide.
On behalf of everybody at Canyon, thank you very much for your continued patience and support. And from me, personally, thank you for your understanding.

Geri