Herkeze mehabalar,
Foruma yeni üye oldum ve birkaç aydır üye olmadan takipteydim. Gerçekten bu kadar aktif ve hoş görülü bir forumun Türkiye’de olması çok hoşuma gitti. Romanya’da yaşadığım için buluşma ve tur yazılarını kıskançlıkla okudum hep, umarım bende bir daha ki gelişimde sizlerle turlamak şansına erişirim.
Uzun süre ara verdiğim bisiklet sporuna 4 ay evvel kilo vermek (98kg den, 85kg’a düştüm) ve tekrardan forma girmek adına yeniden başladım. 2. el bir Trek 7.9 fx aldım ve toplam 896,37 km (Temmuz 26,64 km – Ağustos 142,76 – Eylül 230,31 – Ekim 449,90 – Kasım 46,76) yol yaptım.
Kendi kendime 1000 km ve 80 kg altı hedefini koydum ve bu hedefe ulaştığımda aşağıdaki bisikletlerden birini (inşallah) almak istiyorum;
(link)
(link)
Sipariş oncesinde burada bir bike fit yaptırıp, bana daha uygun olan kadroyu seçeceğim ama diğelim ki ikiside uygun olsa idi siz hangisini seçerdiniz. (Aslında bisiklerler nerdeyse tamamen aynı özelliklerde, sadece sahsi fikirlerinizi merak ettim. Birazda burada dil nedeniyle pek bu konularda sohbet fırsatı bulamadığım için içimi dökme fırsatı oldu bana

)