Scudo Sports

Canyon CF-SLX F10... Yeni sahibine simdiden hayirli olsun

Scudo
Hayirli olsun Serkan yine bi Murat Comez klasigi .Emegine saglik Murat

harika bisiklet kazasız belasız binersiniz umarım, Sram eagle gold set mükemmel gider bu bisiklete + lastikleri de Maxxis'in en az 2.25 kalınlıkta(daha agresif görünmesi için en az 2.25 dedim) sarı renkli markasının yazdığı modellerden birisi ile değiştimi mükemmel bir uyum yakalanır diye düşünüyorum

• Beğen
Tepkiler: yahyaeminbaris
@Murat Cömez
Turkiye bir tane daha siradışı makineye kavuştu. Yine bir @Murat Cömez klasigi yasandi.
Super tasarim ve super makina @SerkanH kardes . Hayirli ugurlu olsun. Allah kazasiz belasiz surusler nasip etsin insallah Nazarlardan korusun

Bu forumda çok az mtb yi sevebilmişimdir. Bir karbon look vardı görünüşüyle gel beni al diyordu buda öyle bir mtb olmuş.

@mehmetsunu
Seni onaylamak zorundayim Kayseri Panteri

@Murat Cömez bey. Sizinle şu ana kadar bir iki mailleşme harici bir diyaloğum olmasada projelerinizi ve forumdaki insanlara yaptığınız ( insanın babasının yapmayacağı) yardımları yakından takip ediyorum. Bazı kendini bilmez insanların ( bunlar için insan kelimesi farazidir ) sırf kıskançlık ve egolarını tatmin için üstünüze gelmelerini ve inandığınız değerleri aşağılamalarını asla kale almayınız. Ben süper bir yöntem buldum bunlar için direk " Engelle " butonu. İnanın çok işe yarıyor. :koptum: Tavsiye ederim. Sizin bunlara takılıpta karakterinizi değiştirmeyeceğinizi ve argo tabiri ile bu tarz varlıkları " salla " yacağınızı umarak tekrar yardım ettiğiniz insanlar ve bisiklet camiası adına size teşekkür ediyorum. Kolay gelsin.

@ÇaNakkaLeRuHu Baya saygılıymışsınız cidden. Her insan aynı düşünmek zorunda değildir 39 yaşında olmuşsunuz ama hoşgörü gibi konularda zerre fikriniz yok. Size katılmayan insanları dışlayıcı bir şekilde insan dışı varlık yazmak 39 yaşındaki nispeten yaşlı bir insana yakışmıyor. Ayrıca şöyle bir şey de var ben yardım etmesin, almasın, etmesin demedim Murat hocama yazdığım şey niye tüm aldığı ve verdiği şeylerin daha tam halini bile bulmadan paylaşıyorsun gibi bir şeydi ama sizin gibi okuduğunu başka bir yeriyle anlayan veya birkaç kelimeyi okuyarak cümlenin tam anlamını bulan uzmanlar tarafından yanlış anlaşılıyorum.

• Beğen
Tepkiler: mustafa ç
@OnurÖzdağ

Ben genel konuştum niye üstünüze alındınız ? Direk sizi kasteden bir cümle sarfettiğimi hatırlamıyorum. Hoşgörüyü 10 cilt okudum bu arada.
Ayrıca bir not : Yazdıklarım hoşuna gitmeyen üstüne alınanlar var ise demekki yazdıklarımdan kendilerinde birşeyler bulanlardır. Direk beni " Engelle " butonu ile hayatınızdan silebilirsiniz. Çünkü bu tarz insan denen varlıkları yeri geldikçe zaten ben algılıyor ve gerekeni yapıyorum.

@mehmetsunu

Çok teşekkür ederim. Bana çok şey kaybettirdi. Umuyorum bu sene kaybettiklerimi geri alabilirim.

• Beğen
Tepkiler: mariokaldato
@SerkanH Harika görünüyor, keyifle binmeni diliyorum. Tek itirazım metalik kalan barendlere olabilir. Karşıdan görünüşte fena değil gibi ama ilk fotoğrafta biraz gözümü tırmaladı doğrusu. Boyatmak istersen tanıdığım bir metalci arkadaş var :)

@Kaan.Özçelik

Onlar aslında bir önceki bisiklette kırmızı renk olarak takılıydı. Önce bir kısmını siyaha boyadım ( Bakalım yakışacak mı? Diye). Baktım ki alttaki kırmızı renk yüzünden boya neredeyse hiç tutunmuyor. Ben de boya sökücüye daha sonra da skotch makinesine soktum. Krom gibi patlayınca bir deneyim, uymazsa çıkartır sünger elcik takarım diyordum.

20161214_120304-1.jpg

20161227_113605.jpg

20161227_165318.jpg

• Beğen
Tepkiler: Bicyle ve Groims
@SerkanH Parça muhtemelen alüminyum. Parlamış ama üstünü eloksal, vernik, boya vs ile kaplamazsan zamanla nokta nokta okside olup kararacaktır.

@SerkanH alet şahane olmuş ellerinize sağlık, kazasız belasız günlerde kullanın, kim ne derse desin @Murat Cömez kocaman bir teşekkürü hakediyor.

Not: (Sevgili @SerkanH ve @Murat Cömez in müsaadesiyle) Engellediğiniz insanların arkasından hakaret etmek veya aşağılamak "insanlık veya delikanlılık" gibi gelmedi bana! Sizi görmeyen birilerinin ardından atıp tutmak kolay asıl "insanlık" veya "yiğitlik" yüzüne söylemekte, karşılıklı konuşabilmekte. Uzlaşı olması önemli değil fakat ardından konuşmak en hafif tabiriyle "ayıp", tabii "ayıp" nedir bilene!

Bence hiç gerek yok tartışmaya, taş atmaya, iğneleyici konuşmaya. Ben anlam veremiyorum bu tip davranışlara. Mizacı hoşuma gitmeyen birisi olduğu zaman hiç bir şekilde muhatap olmam. Bu bir yerde o kişinin düşüncesine ve düşünce tarzına saygı duyduğumdandır. Kimse kimseye ille de cevap vermek yada cümle kurmak zorunda değil. Bol tartışmalı ama bir o kadar da kavgasız forum olması dileğiyle diyelim. :)

@SerkanH

Bende bir yere kadar konuşmaya çalışırım. Fakat baktım yollar kesişmiyor direk keserim muhabbeti. Bende bunu anlatmaya çalışıyorum. Benim tarzım, inancım, duygularım, düşüncelerim sizi temsil etmiyorsa direk basın " engeli ". Kimse kimseyi zorla sevemez ve zorla kendi düşüncelerini empoze edemez. Ben şahsen her daim yapıcı olmaya ve karşımdakinin nefsini kendimden üstün görmeye çalışırım. Lakin bu düşüncelerimi süistimal eden birini de anlamayacak birisi değilim. Kimse değildir. Herkez kendine göre haklı. Öyleyse dediğim gibi benim gibi düşünmeyen bana katlanmak zorunda değil. Merhaba , merhaba olay bu kadar basit. O da yoksa sıkıntı yok benim açımdan. Normalde de böyleyimdir şahsen. Art niyetsiz dostluklar için herşeyi göze alırım devam noktasında. Ama yok farklı düşünceler sezer isem benim için biter. Bilmiyorum ben böyleyim. Herkeze art niyetsiz temiz dostluklar diliyorum.

• Beğen
Tepkiler: SerkanH
@OnurÖzdağ
Öncelikle ben sizin ne hocanizim nede birseynizim. Sonra @ÇaNakkaLeRuHu Batuhanda saygiyi sizden ögrenecek degil galiba.
Gelelim su cümlenize. "niye tüm aldığı ve verdiği şeylerin daha tam halini bile bulmadan paylaşıyorsun" Öncelikle ben ne kimseye bir sey aliyorum nede veriyorum ama sunu 100e alsamda 200e suna gagalasam diyede düsünmüyorum, insanligi bilen iyi arkadaslar istedikleri seyi bana soruyorlar bende linkini gönderiyorum ilgilerini cekiyorsa pazarligini yaparak yardimci olma amaciyla kendileri icin kendi paralariyla aliyorum ve kendilerine ulastiriyorum.
Konu actigim seylerinde tam halini bulmamada gerek yok, benimcin önemli olan parca neyse odur, tamamini bilmedigim parcalarida zaten almam, ve burayada su parca nasildir, nasil yaopilir nedir vs. vs diye soru konusu acmam, alacak kisi onu tamamlar yada tamalamaz beni ilgilendirmez ki ne aldigimi nasilda tamamlanacagini cok iyi biliyorum.
Son olarak beni ne tani nede konularimla ilgilen ve yorum yaz, benim nasil, nereye ne konusu acacagimda sizi hicmi hic ilgilendirmez.
Bu sana senin gibi insanlara son yazmam olur insallah kiskanc seyler.

Geri