Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

Scudo
@Adrenalin26

Sonunda ısrarım sonuç vermiş. :D Hayırlı olsun, bisikleti toplarken acele etmeyin sakince tadını çıkartarak toplayın. Gidon vidalarını kutudan çıkan tork anahtarı ile olması gerektiği kadar ve dikkatlice sıkmayı unutmayın.

858B3AC9-38A0-4B94-9ADD-DB2789AB0019.jpeg EC327CBA-A4CE-476E-8FC2-DCF3887E0AF3.jpeg 38D0C5F8-2C4B-4B13-B9F1-EE52A16129FF.jpeg 41736CD1-DF9B-40D3-A2AD-F1E8C7605FE5.jpeg 58815EBB-4706-4DE8-8E39-65BA39C6E2BD.jpeg BE6A1FDC-ADDB-44BB-8661-1532C29A5B9F.jpeg Herkese Çok teşekkürler....
Kısaca Sipariş sürecini bahsediyim, belki bu yakın zamanlarda almak isteyipte tereddüt edenlere yardımcı olur..
Bisikleti 14 ocak gecesi , artık rüyalarımda görmekten sıkılıp, aniden uyanıp sipariş ettim:) Sipariş ettiğim gibi kradi kartımın onaylandığı mesajı geldi ve bir takip numarası geldi... Bundan sonrası beklemek ti, sipariş ettiğimde ortalama teslim tarihi 9 1- 13 nisan arası gözüküyordu... Fakat daha öncesinde Martın 7 sinde saat 12 de kradi kartından provizyon kesildiğine ve bisikletimin hazırlandığına dair email geldi, saat 16:00 da Paketin UPS kargo şirketine verildiğine dair ve ayrıyetten kargo takip numarası gönderdiler. ... Paket 8 Mart günü sabah 11 de Türkiye giriş yaptı, kargo şirketinden bana yetki belgesi gönderildi, bunu doldurup taratıp , email olarak ups şirketine gönderdim..... Araya hafta sonu girdiği için ( 10 MART CUMA günü hiç birşey yapmadılar) Pazartesi günü akşama doğru, yatırmam gereken vergi tutarı ve hesap numarası gümrük yetkilisi tarafından yollandı, Mesai saati bitmeden alel acele , yatırdım ücreti ve dekontu faks çektim.... Salı günü Bisiklet Eskişehire gönderilmek üzere yola çıkmış ve Çarşamba günü yani bu gün Elşme ulaştı.. Kısacası 7 Günde eve teslim edildi..

Bu siparişten , bu güne kadar hiç Canyon yetkileleri ile bir iltibatım olmadı, sadece 1 kez Chatden Gidon boyunu 44 cm olarak değiştirimisinz dedim (Google tRANS kullanarak :D ) onuda kabul etmedi zalımlar... Demek isteyeceğim Siparişi verdikten sonra, Türkiyeye gelene kadar kimseyle muhattab olmuyorsunuz. İngilizcem yok diye çekinenler varsa hiç çekinmesinler, bendede 0 ingilizce bir sıkıntı olmadı allaha şükür..

@Erdal Yılmaz
Sağolun sütad :) Montajı yaptım, tork Anahtar vardı bende onunla yaptım... Acaba ön tekerleğin yönü farkedsiyormu? Bana 2 tarafda aynı gibi geldide:)

Ben toplayip vites ayarlari icin bisikletciye goturdugumde. Pedallari hic sıknamissin deyip devasa bir anahtarla pedallari sıkmıştı. Gevsek olursa krank kolunun dislerinin bozulabilecegini anlatmisti. Bilgin olsun...

Pedalları 17 anahtarla sonuna kadar sıktım, daha nasıl sıkılır bilmiyorum yani, 10 yıllık bakımcıyım:D Vites ayarlarını, bi 200-300 km sürüp öyle kontrol ettirmeyi düşünüyorum, genel itibari ile tavsiye edilen bu... Benim şu an tek sıkıntım gidon boyu, omuzlarım 44-45 cm arası, gidon 40 , umarım çok sıkıntı yaşatmaz, yoksa ilk alacağım bir gidon olacak.

• Beğen
Tepkiler: Motorola
@Adrenalin26 Günaydın facebooktan hayırlı olsun demiştim buradan da diyeyim. Gidonun 400 mm olduğuna emin misiniz?. Eğer 400 mm ise 420 mm gidonla takas ederim. Ben de omuzlarım dar olduğundan Lapi nin 420 mm sinden şikayetçiyim. Ölçümü nereden nereye yaptınız.

@trainspotting35
Günaydın, teşekkürler tekrar. Eminim 400 mm , siparişte öyle yazıyordu, şuan kullanıp çok rahatsız olursam eğer değiştirmeyi düşünüyorum, 440 mm alırım değiştirecek olursam eğer çünkü omuz genişliğim 44 cm den biraz fazla, 42 cm kurtarmaz

• Beğen
Tepkiler: trainspotting35
@ozgur kutlu
Teşekkürler, evet sadece %18 LİK vergiyi ödedim.

@Adrenalin26 hayırlı olsun. ön jantın QR mandalını maşa istikatinde yukarı doğru sıkın. bu haliyle açılmaya karşı risk teşkil eder ve estetik durmuyor.
arka mandal da tam sıkılmamış duruyor fotoğraftan.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@Bahadır S.
Teşekkürler. Bu gün tur atarken , dinlenmek için girdiğim kafenin sahibi durumu farkedip, ikisinde düzeltti.

• Beğen
Tepkiler: hamlet2006
Şöyle söyleyim, sanki 30 yıldır bisiklet biniyormuşum gibi, hiç yabancılık çekmedim, sağolun bisikletde beni yormadı. Pedallardan korkuyordum, düşerim diye, ama bırak düşmeyi, dengem bile bozulmadı, hemde trafiğin ve yayaların yoğun olduğu yerlerde dahi. Bisiklet bir parçam gibi oldu kısacası :)
Yorgunluk yok, Ağrı sızı pek yok, biraz malum 2 yer arası acıdı son zamanlarda, tayt olmasına rağmen, onun dışında sıkıntı yok.. Üzerinden inmek istemedim ama, son saatlerimde çıkan rüzgar ve iş saatinden dolayı 38 km ile ilk sürüşümü bitirdim.

@mertgulkokan
S beden

@Adrenalin26 Fatih Bey boyunuz ve bacak boyunuz kaçtı acaba.

@trainspotting35
178 boy 80 cm bacak.

Ben xs yi garantiledim artık. Almanya ya gittiğimde xs a odaklanacağım fabrika satış mağazalarında.

hayırlı olsun güzel günlerde kullanın inşallah. pedal, matara, kafesler dahil ne kadara denk geldi toplamda.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
Geri