Herkese Çok teşekkürler....
Kısaca Sipariş sürecini bahsediyim, belki bu yakın zamanlarda almak isteyipte tereddüt edenlere yardımcı olur..
Bisikleti 14 ocak gecesi , artık rüyalarımda görmekten sıkılıp, aniden uyanıp sipariş ettim

Sipariş ettiğim gibi kradi kartımın onaylandığı mesajı geldi ve bir takip numarası geldi... Bundan sonrası beklemek ti, sipariş ettiğimde ortalama teslim tarihi 9 1- 13 nisan arası gözüküyordu... Fakat daha öncesinde Martın 7 sinde saat 12 de kradi kartından provizyon kesildiğine ve bisikletimin hazırlandığına dair email geldi, saat 16:00 da Paketin UPS kargo şirketine verildiğine dair ve ayrıyetten kargo takip numarası gönderdiler. ... Paket 8 Mart günü sabah 11 de Türkiye giriş yaptı, kargo şirketinden bana yetki belgesi gönderildi, bunu doldurup taratıp , email olarak ups şirketine gönderdim..... Araya hafta sonu girdiği için ( 10 MART CUMA günü hiç birşey yapmadılar) Pazartesi günü akşama doğru, yatırmam gereken vergi tutarı ve hesap numarası gümrük yetkilisi tarafından yollandı, Mesai saati bitmeden alel acele , yatırdım ücreti ve dekontu faks çektim.... Salı günü Bisiklet Eskişehire gönderilmek üzere yola çıkmış ve Çarşamba günü yani bu gün Elşme ulaştı.. Kısacası 7 Günde eve teslim edildi..
Bu siparişten , bu güne kadar hiç Canyon yetkileleri ile bir iltibatım olmadı, sadece 1 kez Chatden Gidon boyunu 44 cm olarak değiştirimisinz dedim (Google tRANS kullanarak

) onuda kabul etmedi zalımlar... Demek isteyeceğim Siparişi verdikten sonra, Türkiyeye gelene kadar kimseyle muhattab olmuyorsunuz. İngilizcem yok diye çekinenler varsa hiç çekinmesinler, bendede 0 ingilizce bir sıkıntı olmadı allaha şükür..
@Erdal Yılmaz
Sağolun sütad

Montajı yaptım, tork Anahtar vardı bende onunla yaptım... Acaba ön tekerleğin yönü farkedsiyormu? Bana 2 tarafda aynı gibi geldide