Scudo Sports

Canyon bisiklet siparişi ve teslimat süreci

@trainspotting35
Sitesindeki Hesaplama bölümü %90 doğru cevabı veriyor.. Alanların hepsine baktım oradan, değerleri girip seçim yapmışlar, Muallakda kalanlar ise chatden yardım istediklerinde Her türlü yardımcı oluyorlar...
Ben bacak boyunu 7 cm aşşağı 7 cm yukarı bile tazssam hep S çıktı :D Forumdan biriside benim ile bire bir aynı ölçülere sahip, oda S almış ve tam oturmuş.. Kısacası Boy konusunda siteye güvenebilirsiniz.

@danceros
tEŞEKKÜRLER, TAM OLARAK 7400 Tl

Scudo
valla benimde 185 boy 88kg ucundan L yi yakalıyorum. endurance alacağım 7.0 veya 9.0 henüz netleştirmedim.

@srdrmrs
Chat den bi danış bu durumu, garanti olsun işin.

konuşmuştum zaten site de L veriyor. şu vize işlerini haftaya halledip gitmeden 1-2 hafta öncesinde bisikleti alacağım hayırlısı ile.

@trainspotting35
Çetin, bizi Koblenz'e götür.(malum melodisi ile)Çetin,bizi Koblenz'e götür.
Ne zaman gidiyorsun?

Hayırlı olsun dostum. Yaza Eskişehir'e gelince pedallarız. Ankara turu iyi gider bu bisikletle :)

@Kadir KARADEMİR
Beklerim hocam , gideriz tabi :)

Bisiklet ücretinde güncelleme oldu:) Gümrük şirketi yanlış hesaplama yapmış, 200 tl geri ödeme yapacaklar :) 7200 Tl ye düştü fiyat,

Harika valla abi. Güle güle kullan. Allah kaza bela vermesin.

• Beğen
Tepkiler: Adrenalin26
@eSEOZdee
Tam olarak 7200 tl

@Adrenalin26 Hayırlı olsun . Güzel günlerde kullanın . Canyon'da size ait uygun kadronun önerildiği uygulamadan bahsetmişsiniz ancak ben bulamadım. Rica etsem linkini atabilir misiniz ?

@ismail_32
Önce alacağınız modeli seçin, ondan sonra sepete tıklayın, çıkan sayfada bedenler ve stok durumu çıkar, o sayfanın Altına doğru gelin, orada linki göreceksiniz.

@ismail_32

anasayfada sol altta "Buying Advice" -> "Perfect position System" girdikten sonra modeli seçip gelen ekranda size ait ölçüleri girdikten sonra uygun olan bedeni verecektir.

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
@srdrmrs

185 boy 86 bacak iç boyu ile L beden Ultimate Cf Slx kullanıyorum.

Boyum 190 iç bacak 88 bana verdiği ölçü xl ancak L alırsan senin için daha uygun olur diyor . Kafamı karıştırdı açıkçası . Endurance cf 7.0 için .

@ismail_32
İçbacak boyu ile 2-3 cm oynayınca değişiyormu verdiği kadro boyu.

@Adrenalin26 denemedim bir de öyle deneyeyim .

@Adrenalin26 İç bacak boyunu 86 çektiğimde boy ile iç bacak uyumsuz diyor ve doğru ölçüp ölçmediğimi soruyor , 2 cm yükseltince de 90 cm bu sefer tam olarak xl gösteriyor. Benim ölçülerime yakın arkadaş var mı acaba kadro boyu hakkında bilgi verse ?

@ismail_32
1.88 boy, 86-84~cm bacak boyum var Endurace L kullanıyorum. Uzmanı değilim ama bir rahatsızlık yaşamadım. Arada kaldığınızda alt beden iyidir derler

• Beğen
Tepkiler: ismail_32
Geri